FIV 38

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Burticu meuare 7 saptamani si jumatate,joi face 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

moni ma uit la pozici, sa-ti traiasca baietul frumos si scump!!

lachionea bafta multa, tzinem pumnii, sa se prinda embrionashii cu dintisorii

si... pupe mama pe fete dulci si inimoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Rh, m-am uitat pe net dar din pacate nu am gasit nimic util. Vad ca Iliuta ti-a dat telefoanele, eu nici pe astea nu am resuit sa le gasesc. E adevarat ca erau si ceva site-uri in ungureste si nu prea stiu ce scria acolo...

Gina, am vrut sa te mai intreb ceva: tu cum ai ajuns la prof. M, te-ai dus la clinica de fertilitate sau te-a vazut intii in alta parte? Cind am sunat la secretara lui m-a intrebat care e problema si cind i-am spus fiv mi-a dat numarul de la clinica de fertilitate. Asa ca din cite am inteles eu ar trebui sa ma duc direct acolo. Bafta miercuri!

si pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabyby spune:

dar cum se calculeaza saptamanile de la transfer plus cat se mai pune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nejla spune:

Tabitha,iti multumesc pentru raspuns,iti doresc sa ai mult noroc acolo,sa reusiti din prima incercare si sa te intorci cu vesti bune.
NEJLA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Pt Danutza
Suni la maternitatea Giulesti , la cabinetul de sterilitate si ceri o programare la Prof Marinescu. Tel 021 212.60.82 asa stiam eu , dar cineva aici a spus ca s-au schimbat nr astfel 021 316.12.77 (FIV)sau 021 316.12.81( centrala).
Eu asa am facut anul trecut cand am facut fiv la el , iar acum sper sa merg in oct, nov nu stiu exact.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rh spune:

quote:
Originally posted by iliuta

Buna Rh. Kaaliszeged@tiszanet.hu, tel. : +36-62(432-623).- Szeged.

Kaali@mail.matav.hu, tel. : (+36-1)202-28-02, (+36-1)902-23-88,
(+36-1)202-22-96 - Budapesta.
Astea sunt adresele de la clinicile din Szeged si din Budapesta, si nr. de telefon.Eu le-am scris si mi-au raspuns (in engleza).Din pacate mi-au zis: I am sorry but we are not able to do it for you.Nu fac Fiv-uri cu ovule donate.

Eu mi-am facut programare la Tm la Bega pe 25 august, dar m-ai speriat tu cu ce ai zis.Eu am fost acum 4 ani la Tm. exact dupa ce m-a nenorocit doctorita din Suceava si mi s-a parut destul de de treaba.Si mai stiu si o tipa de 37 de ani ce a reusit Fiv cu el din prima.M-ai derutat comlet.Nu stiu ce sa fac.Nu pot sta mult in tara si la Bucuresti sunt toti in concediu in august.
Te rog mult spune-mi si mie cum s-a comportat cu tine dc. si cum te-au tratat cei de acolo.
Iti doresc multa bafta.Pupici.

Mihaela

Iliuta, ti-am trimis raspuns pe mail.
Daca nu il primesti anunta-ma.
Rh.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Cristinici, multumesc mult pentru telefoane. Am sa sun sa vad ce imi spun. Poate ne vedem acolo la toamna, ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Am pus poze noi cu mihnea la o luna si poze cu mihnea si matusa luli.
Lachi bafta fata frumoasa.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

moni le-am vazut, tare mandru si frumos baietul tau, de mama ce sa mai zic.. a inflorit ce mai! si-mi pare bine ca am vezut-o si pe lulica, e frumoasa asa cum ii e si sufletul

Mergi la inceput