FIV 38

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ardit pup fata frumoasa si eu si Mihnea cel voinic

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabyby spune:

DELIApe ce data ai facut transferul de embrioni?MONICA tu unde ai nascut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Lachi,astept sa ne dai vesti despre cum a decurs azi operatiunea!
Daca mi-ar reusi FIV-ul si as ramane la dna dr Protopopescu sub supraveghere,la ce spital as ajunge sa nasc?dansa unde este?parca la Municipal sau am inteles eu gresit?

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

quote:
Originally posted by danutza_c

Anis, te rog mult spune-mi si mie cu ce dr. ai facut FIV la Giulesti? Mie mi-a fost rec. prof. Marinescu si la el vreau sa ma duc. Mi-am facut aproape toate aranjamentele ca sa pot sta acasa 3 luni (serviciu, etc.) si as vrea sa stiu cit mai multe amanunte, daca se poate. Am sunat la clinica ca sa imi fac programare si mi-au spus sa sun la inceputul lui sept. ca in august sunt in concediu. Cum lucreaza ei acolo: in loturi si exact ce inseamna asta? Lamureste-ma si pe mine te rog ca simt ca nu mai pot de atita stres si agitatie ca sa rezolv lucrurile de aici de la asa distanta, e foarte greu.

Gina, dupa ce te duci la consultatie te rog mult spune-mi si mie ce ti-au spus: cum faci mai departe, te rog mult de tot. Iti doresc multa bafta!

Rh, ai incercat sa te uiti pe net, vezi poate gasesti ceva pe google. Daca am timp o sa ma uit si eu si iti spun daca am gasit ceva. Nu stiu cit esti tu de stresata cu timpul, eu am pertecut o gramada de ore uitindu-ma pe net la FIV si dind telefoane peste telefoane acasa la prietene sa ma ajute.

sa nu ne pierdem speranta
danutza

ce pot eu sa te sfatuiesc e, sa nu te duci la dr Marinescu atat. Ti-o recomand cu caldura pe dr Cocei , ea fiind si embriolog.
Sa-ti spun ca pacientele dr Marinescu, habar n-aveau pe ce lume erau? Vorba vine..saracutzele nu discuta nimeni cu ele...anume cati embrioni sa fie transferati etc..plus ca dr nici macar nu a aparut la pacientele lui..desi alti dr au venit.Daca ai alte intrebari iti raspund cu mare placere.

AniS si bebelina mea dulce 38+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

laurabyby am nascut la municipal.
andicu dr protopopescu este la municipal, daca ramai la fiv tot ea daca vrei si tu bineinteles iti supravegheaza sarcina si il aduce pe bebe pe lume.
lachi are 3 embrioni la purtator si sta cumintica la pat.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Lachi tinem pumnii sa se prinda puiusorii...si sa stai cumintica la pat!
Luli ..hai fata draga , ca o sa vine si bebe al tau..iti sta prea bine cu Mihnea in brate!

AniS si bebelina mea dulce 38+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meme spune:

Monica,iata ca dupa multa vreme am mai trecut si eu pe la aspirante sa iau"pulsul".Sa-ti traiasca voinicul,sa va bucurati din plin de el si sa aveti o viata fericita impreuna.Cand i-am vazut pozele mi-au dat lacrimile.

Meme,o mamica fericita
http://community.webshots.com/user/danancamm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Monica-Elena,multumesc.daca va da Dumnezeu sa fie bine,ma tot gandesc ca eu sunt din Cta si nu stiu cum va fi bine ptr mine si bebe cu drumul.Normal,ca as prefera sa ma supravegheze dr Protopopescu pe toata sarcina!
Lachi,ma rog ptr tine sa se prinda puisorul sau puisorii !Stai linistita si cuminte,eu iti tin pumnii sa fii in 2 saptamani !

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Anis, merci mult pentru raspuns. Hai ca m-ai speriat de tot! Eu am inteles ca e bine. Poti sa-mi scri mai multe pe yahoo sau la mesaje private? Acuma am aflat ca prolactina mea e 66 (normalul aici fiind de pina la 25ng/ml) cu atita stres o sa mi se urce in tavan!

Lachi,pui sa fii cumintica si sa ai grija de tine sa se prinda puisorii! Sa dea Domnul sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

quote:
Originally posted by saftoiu_gina

Buna dimineata.

Citesc atat despre FIV facut la Medsana incat am inceput sa am indoieli despre clinica Giulesti.

Cat este un FIV la Medsana? Dar la clinica Med New Life? Cu tot cu tratament.

Buna,
Eu am facut FIV la clinica Med New Life. Am inceput tratamentul in decembrie 2003, iar in ianuarie 2004 am facut embriotransferul (ET) si am ramas insarcinata de prima data.
Atunci m-a costat ET 750 Euro (pe care i-am platit in doua transe), iar restul pana la 1800 Euro au fost injectiile cu Menogon si Dipherelin. Numarul acestor injectii depinde de rezultatul analizelor.
In schimb am donat si ovocite.
Fiecare consult lunar (care includea si echografia) era 50 Euro sau 100 Euro. Nu mai stiu exact.
Nu vreau sa-l laud pe acest doctor israelian, dar dupa 9 ani de incercari am reusit sa raman insarcinata.
Acum am o fetita de 10 luni de care sunt foarte mandra.
Despre Giulesti tot ceea ce pot sa-ti spun este ca sunt prea "inceti". Am facut la ei o inseminare artificiala si a trebuit sa ma interneze de dimineata, de la ora 8 pana dupa-amiaza la ora 16. Si fara reusita.
Si tot din cauza lor am facut si o extrauterina.
Decizia este a ta unde vrei sa faci FIV-ul.
Si nu uita ca fiecare cuplu are problemele lui si atata timp cat mai exista o sansa cu FIV trebuie sa mergi pana la capt in cazul in care nu se lipeste de prima data.
Multa bafta in alegerea clinicii potrivite pentru tine!

"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Mergi la inceput