FIV 38

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

quote:
Originally posted by saftoiu_gina

Buna dimineata.

Citesc atat despre FIV facut la Medsana incat am inceput sa am indoieli despre clinica Giulesti.

Cat este un FIV la Medsana? Dar la clinica Med New Life? Cu tot cu tratament.

Buna,
Eu am facut FIV la clinica Med New Life. Am inceput tratamentul in decembrie 2003, iar in ianuarie 2004 am facut embriotransferul (ET) si am ramas insarcinata de prima data.
Atunci m-a costat ET 750 Euro (pe care i-am platit in doua transe), iar restul pana la 1800 Euro au fost injectiile cu Menogon si Dipherelin. Numarul acestor injectii depinde de rezultatul analizelor.
In schimb am donat si ovocite.
Fiecare consult lunar (care includea si echografia) era 50 Euro sau 100 Euro. Nu mai stiu exact.
Nu vreau sa-l laud pe acest doctor israelian, dar dupa 9 ani de incercari am reusit sa raman insarcinata.
Acum am o fetita de 10 luni de care sunt foarte mandra.
Despre Giulesti tot ceea ce pot sa-ti spun este ca sunt prea "inceti". Am facut la ei o inseminare artificiala si a trebuit sa ma interneze de dimineata, de la ora 8 pana dupa-amiaza la ora 16. Si fara reusita.
Si tot din cauza lor am facut si o extrauterina.
Decizia este a ta unde vrei sa faci FIV-ul.
Si nu uita ca fiecare cuplu are problemele lui si atata timp cat mai exista o sansa cu FIV trebuie sa mergi pana la capt in cazul in care nu se lipeste de prima data.
Multa bafta in alegerea clinicii potrivite pentru tine!

"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Multumesc meme. Uite ca a venit si vremea noastra sa fim mamici fericite. Sarumana de urari. La fel si tie si puiutei tale dragi.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Lachi iti tin pumnii si ma gandesc la tine. Stai cat mai linistita in pat. Sper sa ne dai in curand vestea buna ca esti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

quote:
Originally posted by danutza_c

Anis, merci mult pentru raspuns. Hai ca m-ai speriat de tot! Eu am inteles ca e bine. Poti sa-mi scri mai multe pe yahoo sau la mesaje private? Acuma am aflat ca prolactina mea e 66 (normalul aici fiind de pina la 25ng/ml) cu atita stres o sa mi se urce in tavan!

Lachi,pui sa fii cumintica si sa ai grija de tine sa se prinda puisorii! Sa dea Domnul sa fie bine.

sa nu ne pierdem speranta
danutza

Prolactina poate fi f influentabila..de ex intr-o dimineata m-am dus sa fac analiza..si bausem cafea cu lapte...normal ca a iesit aiurea...si din cate stiu eu stresul o influenteaza.Americanii in ce zi fac analiza?

Cat despre PM...nu pot sa-ti dau pt ca ...cica ai mesaje putine si nu ai optiunea asta.
Asa pe scurt despre dl dr. ....e asa de renumit si aglomerat incat esti tratat la mare gramada..eu una asta am vazut.
SI da,la Giulesti FIv se face in functie de fiecare pacienta nu exista lot.

AniS si bebelina mea dulce 38+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Buna fetelor!
Lachi bafta si sa fie cu noroc.
Moni sa-ti traiasca baietelul , e o bomboana de copil.
Anis din cate stiu eu Dr Cocei este embriolog si atat si de regula lucreaza cu dr. Marinescu.Eu cand am fost anul trecut au lucrat impreuna si intr-adevar Dr Cocei e o tipa de nota 10 in domeniul ei , de mai mult nu cred ca se ocupa.
Eu cred ca mai totul depinde de cum vrea D-zeu.
Am citit la un horoscop ca anul acesta este f prolific . Asa ca fetelor sa profitam, astrele ne ajuta sa ne implinim visele.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

l-am vazut pe mihnea! ce mikk eeeeeee ! asa mik si scump scump ! sa iti traiasca sa se faca mare si voinic .
lachi ai grija ta si astept vesti bune !
fetelor sa stiti ca daca nu erati voi .... renuntam , dar asa ..... am un vis ;)
Danita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Anis, vezi ca ti-am dat eu un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Anis, nu ti-am raspuns la intrebare: nu conteaza ziua pentru dozarea prolactinei, important e sa fie pe nemincate. Asa spun cei de aici.

Gina, cum a fost? Scrie-ne mai repede ca mor de curiozitate! Abia astept sa aud vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

anis Peste doua saptamani cand ma intorc din concediu te gasesc cu bebelina in bratica? Nastere usoara. Si sanatate multa la amandoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna ziua fetelor!
Anis,nastere usoara si la termen si sa fiti sanatoase amandoua!

Am si eu o propunere pentru cele care-au devenit sau urmeaza sa devina mamici prin FIV: cand o sa aveti timp,poate va scrieti realizarile la povesti de succes, asa mai dati sperante (chiar mari,as putea spune) aspirantelor ca noi,cele care nu mai avem alte sanse decat FIV!

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput