Mamici de iulie-august 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 8
KULTA spune:
Ella, in locul tau as face soc dar se pare ca tu esti mai tare. Ai grija sa nu faci decit atit cit poti si mai usurel pentru ca stiu ca nu te vei putea abtine. Of, si mai ai si copilas mic.
Ai grija.
K34+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
KULTA spune:
Ella, Doamne ce scumpete de Iulia ai. Citi ani are?
K34+
Poze cu noi
Monica-Elena spune:
A nascut Lory2004 un baietel de 3,250 kg. Sunt bine si mami si bebe. Cand am mai multe amanunte va scriu.
Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Monica-Elena spune:
Anis i-a incearca tu sa dai la herpes cu tinctura de propolis si apoi cu crema de galbenele.
Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.
KULTA spune:
Lory, FELICITARI SI UN BB MINCACIOS. NOPTI LINISTITE.
K34+
Poze cu noi
ursuletulpanda2005 spune:
Buna burtici, mamici si bebenaci!
Inca n-am citit tot ce-ati scris dar am intrat sa va spun ce-am ispravit aseara la control. Ca, dupa ce-am venit de la control m-a cam luat durerea de burta si m-am bagat in pat.
Deci: suntem ok. Cica o sa nastem in jur de 1 august. Natural, adica cu epidurala.
Si, daca tot va faceti cu toatele probleme de greutatea lui bebitza, io ce sa mai zic? Ca Pooh are deja 4 kg. dupa spusele doctorului (si incli sa-l cred maimult decat pe o masuratoare eco). Nu prea cred ca am de ce sa ma bucur. Doctorul zice ca il pot naste natural fara probleme ca ma ajuta conformatia. Mi-a zis ca si nevasta-sa care are 1,52 inaltime l-ar naste fara probleme. Dar asre deja 3 baieti... mari. :-) Eu am 1,72 si nu-s migniona. Asa ca , Pooh mama, asta e! Noi sa fim sanatosi ca s-au inventat acul si firele autoabsorbante. Dar mai afcem un scan saptamana viitoare sa vedem exact si cum e asezat. Scan = eco de-aia "preistorica" la el la cabinet.
Dar nu cred ca va fi cezariana. Eu nici nu as vrea decat daca nu se poate altfel. Acum chiar ca mi-ar fi buna o a doua opinie.
Dar n-are rost sa ma supar ca nu ajuta. Sa fim sanatosi, asta e important. Din cate am inteles bebeii grasuni sunt mai lenesi si la papat dupa ce se nasc. Uf! Si cand te gandesti ca eu am avut 2,400 kg la nastere.
Mai fetelor, dar m-a palit o frica! Nu imi mai gasesc locul.
Ma duc sa va citesc si mai vorbim. Macar nu mai merg la serviciu. Ma mai duc astazi cateva ore sa imi inchid "strungul", adica PC-ul, sa-mi schimb mesajul pe robot etc.
danaB + POOH 37+
acusor spune:
Fetele, a venit Albinutza acasa! Am prins-o putin pe messenger. A zis ca va pupa pe toate si ca ei sunt bine. Azi nu crede ca intra pe DC. Trebuie sa se acomodeze. Poate maine!
Bine ai venit acasa, Albinutza!
Pupici
acusor 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos
Ella2000 spune:
Dana, ma bucur ca ne aduci vesti bune. Te inteleg cu teama. Verisoara mea l-a nascut pe bb natural si avea aprape 5 kg! dar l-a purtat pana la 42 sapt! Oricum , sanatos sa fie!
Kulta, multumesc ptr puiutza! Iulia va avea 4 ani in 10 sept. A fost o sarcina fff usoara, un copil ffff cuminte ( in primul an, cand unele mamici pica de somn, vreau sa-ti spun ca eu in total am avut doar vreo 5 nopti nedormite ) e la gradi de la 2 ani. La1 an si 2 luni nu mai avea pampers. Face engleza si dans ! HO! ca mi-am laudat-o destul! Danutza ta e o dulce, dar nu cred ca as fi avut curajul tau asa ...unul dupa altul,asa a fost mami.Un singur an e intre mine si fratele meu. Zau ca te admir! Eu am prins curaj tarziu ptr al doilea!
Ma duc sa -mi termin de cusut perdeaua!
Ella2000, Iulia si surioara ei Paula 35+
Albinutzza spune:
AM VENIT ACASA....URAAAAAAAAAAAAAAAA
SUNTEM BINE, SUNT INTRE 2 MESE, SI VA MULTUMESC LA TOATE PT GANDURILE BUNE
Imi voi face timp sa va povestesc...oricum am nascut usor...si ash mai face-o o data...
Pupicesc
Albinutzza & Luca bondarelu'
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1