Mamici de iulie-august 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 7
mamini spune:
Anis, mai bine nu dai cu nimic decit sa dai cu Aciclovir-parerea mea. ca oricum, daca a apucat sa iasa nu-i mai face chiar nimic unguentul ala. dar daca cei care il fac zic ca nu e sigur, mai bine nu-l folosesti, fiindca oricum producatorii zic de produsele lor ca sunt mai bune si mai inofensive decit sunt de fapt. cind recunosc singuri ca ceva nu e sigur, atunci nu e. pe de alta parte, la virsta asta a sarcinii, riscurile sunt f mici in general, f putine chestii chiar mai pot face vre-un rau si nu cred ca e cazul...sa nu te superi, eu dau sfaturi la toata lumea atunci cind cred ca ma pricep la ceva, nu ca sa va panichez si nici nu trebuie sa faceti cum zic eu. eu sper doar ca toate fetele sa fie bine si bebeii nostri cit mai sanatosi. si hai ca trece bubita...
M
anis spune:
mamini....eu una iti dau dreptate..la urma urmei e o bubita care trece ...important e bebelushul..
sarumana!
AniS si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
andre_ea spune:
Cami, nu, sa nu crezi ca pozitia in care sta bb tau nu e buna pt. nastere normala. Mie dr. mi-a zis ca sta oblic, cu capul spre piciorul stang, in loc sa stea cu capul exact in jos. Vorba Deliei, nu stie pe unde sa iasa. Ieri s-a miscat putin cu picioarele, dar capul cred ca tot pe acolo e, de aia comentam ca nu favorabil. Sunt sanse sa gaseasca locul dintre oase si sa coboare pana la nastere sau chiar in timpul travaliului. Eu sper.
Tu sa nu te sperii, zuza ta probabil ca sta bine.
Andy si 37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
nique15 spune:
Buna burtici, mamici si bbi!
Am scris si de dimineata vreo 10 min la un mesaj si cand sa trimit s-a bulit net-ul si am ramas fara...
N-am mai avut putere sa o iau de la capat atunci.
Mai fac o incercare, dar mai pe scurt!
Irda si Tia felicitari pentru bebei! Sa fie sanatosi, mancaciosi, iar voi sa va refacti repede!
Irda ce grabita a fost puiuta ta. Tinem pumnii sa ia cat mai repede in greutate ca sa mergeti acasa!
Acusor, LA MULTI ANI, multa sanatate si nastere usoare... cadoul cel mare va veni putin mai tarziu!
Irina si Giana, nu va mai stresati atat pe voi si burticile cu masuratorile, nu toti bblushii cresc la fel, cat despre ecografe fiecare este setat altfel, asa incat nu veti pbtine aceleasi valori la 2 eco diferite.
Curaj si rabdare, eu zic ca totul este bine!
Salutam si pupam si mamicile noastre eroine Monica, Ema, Ioana, Oana, Adriana si le felicitam pentru cresterea in greutate a puiutilor.
Va descurcati super... parca ati face asta de o viata... ma gandesc cu groaza
DanaB tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune de la control!
Albinutzza speram ca azi ajungi cu Bondarelul acasa.
Va dorim multa sanatate si putere sa va refacti cat mai repede si sa treceti cu bine
peste greutaile si prostia din spital!
Anis si eu am avut saptamana trecuta un herpes si imi cumparasem Aciclovir, dar dr nu mi-a dat voie sa-l folosesc.
Mi-a zis sa incerc cu ness pus pe "rana"... dar eu nici macar asta nu am mai facut, l-am lasat asa si in 4 zile a trecut.
Am avut emotii sa nu nasc si sa nu-mi pot saruta bebelusha!
Felicitari pentru control tuturor burticilor!
Gabi, atentie mare, ce se intampla cu toate cazaturile astea?
Am fost si noi de dimineata sa monitorizam inimioara bebelinei si totul este bine.
Mergem luni la eco si control.
Va pupam si speram sa incercam sa tinem pasul.
Voi fetelor sunteti harnicutze foc!
Tinem pumnii pentru MonaI maine! Odihneste-te astazi, maine va fi ziua cea mare!
Ioana si bblina 37+
andre_ea spune:
FELICITARI TIA! SA-TI TRAIASCA PUIUTUL CEL MULT ASTEPTAT! Refacere usoara si multa sanatate pentru amandoi!
Andy si 37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
ancutzathree spune:
TIA felicitari!!!
ACUSOR La multi ani!!!
KATINK aici sunt dar n-am intrat ca am o lene in mine ceva de speriat si ma simt asa obosita desi n-am facut nimic azi decat ca am mancat si tzup inapoi in pat,sa fie asta un simptom?Altceva deosebit nu simt,nu vrea Alex sa renunte asa usor la comfort I.
Va las ca pic sub masa de somn imediat,pupici la toata lumea!
Ancutza-gravidutza&Alex 39+
http://photos.yahoo.com/ph/ancutzathree/
nique15 spune:
Scuzati literele mancate ...cred ca bebelinei ii este foame!
Delia, multumim pt sfaturile si experienta pe care o impartasesti cu noi. Ce bine ca te avem! Cat despre Medeea sigur va gasi ea usita... poate mai are ceva de aranjat prin burtica... vrea sa lase curat
Boga, tu chiar vrei sa nasti la serviciu? Ti-au primis ca ti-l angajeaza pe bb direct? Eu zic sa o lasi mai usurel, mai respira si tu, ca nu vine sfarsitul lumii!
Ioana si bblina 37+
mamini spune:
Gabi, ai grija cu cazaturile! eu sunt cam impiedicata de fel si acum ca nu imi vad picioarele din cauza burtii...parca si mai rau, mereu mi-e teama. e bine ca nu te-ai lovit la burtica.
M35+
Ella2000 spune:
Tia, felicitari! sa creasca mare si mancacios!
Acusor, LA MULTI ANI!
Irina, asa cum spui, sunt prinsa de forum. Oare am voie sa cos la masina de cusut? E cu pedale... Nu mi-am gasit perdele portocaliu cu alb, dar am din ce sa le combin. Numai ca am o lene...
Anis, nu stiu ce sa zic daca sa folosesti sau nu Aciclovir-ul. Am avut si eu herpes si m-am frecat cand a vrut sa iasa cu otet si bicarbonat. Uneori nu mai aparea, alteori daca nu scapam asa trecea mai repede daca foloseam metoda asta.
Andre_ea, am intrat si eu si m-am ingrozit despre ce se intampla in acel spital. Nu face nimeni nimik? Bietele mamicutze si saracutzii bb.
Truli_luli, nu stiam nici eu ca acea pozitie nu e buna!, Iulia tot asa a stat si a gasit drumul!
Ankak, bine ai venit printre noi! Sarcina usoara mai departe!
Gabi, ai grija cu cazaturile. Suntem mari si impiedicate . Ce prind cu mainile jumatate sunt pe jos!
Nique15, ma bucur ca ai vesti bune!
ZenaO, ce faci? Deja te-am prezentat ca viitoare "cuscra".
Simona, esti si tu mai bine sa inteleg! Bine ca e langa tine sotzul.
Tuturor,
Ella2000, Iulia si surioara ei Paula 35+
Ella2000 spune:
Anis, am uitat! te rog sa treci la listutza dr. Dan Muresan , Gine I, Cluj-Napoca. Mutumesc!
Imi place parul tau! asa l-am avut cand eram gravidutza cu IUlia, dar am fost nevoita sa-l tund, deoarece mi-a cazut ingrozitor si nici nu-mi mai statea carliontat!
Kulta, daca ai putea vedea cum arata apartamentul acesta! sa vezi aici cum iti stau toate in cap! Plus ca ...a fost inundat parchetul e sarit pe alocuri. Si cand ma gandesc ca sotzul trebuie sa-l puna la loc!
Ella2000, Iulia si surioara ei Paula 35+