Mamici de iulie-august 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 6
irinabungau spune:
Andre_ea, parca tu ai dat linkul ala despre maternitatea Pantelimon... Citisem si eu despre asta, am fost foarte indignata!!!! Am sperat totusi ca este un caz izolat, dar vad ca nici Albinutza noastra nu a scapat de indolenta medicilor de acolo!!! Sper din tot sufletul ca fetele noastre care nasc acolo sa nu se loveasca de probleme, chiar le tin pumnii sa fie bine!!!
Acusor, eu am facut varicela si totusi am facut si ZZ!!! Aveam niste junghiuri groaznice de coasta imediat sub san, la apasare durea si mai tare. Cel mai indicat este sa iei vit. B1 si B6, astea ar impiedica eruptia bubitelor. Pe bubite m-am dat cu tinctura de galbenele cumparata de la mag. naturist. Acum, tinctura de galbenele cicatrizeaza si usuca, dar la tine nu are ce pentru ca nu ai bubitze, asa ca nu are rost sa te dai , in schimb vit. B1 si B6 nu au cum sa-ti faca rau. Cand m-am dus eu cu durerile de coasta la doctorita, mi-a spus sa iau B1 si B6 pt. ca s-ar putea sa fie ZZ si sa evitam eruptia, dar eu n-am ascultat-o si... dupa 2 sapt. mi-au aparut!!! Am zis ca-s eu mai desteapta, dar n-a fost asa!!! Poate cunosti un neurolog bun sa te indrume, eu am fost la unul dar era batut in cap, mai degraba i-am spus eu ce am si ce folosesc... citisem pe net, ma ajutase si Mamini cu sfaturi, vorbisem si cu dr. ginecolog...
Eu sper din tot sufletul sa nu fie vorba de ZZ la tine, pentru ca este destul de naspa!!!
Pupici dulci,
Irina si bebe 36 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
irinabungau spune:
Inca ceva Acusor, la mine a fost clar pe fond nervos din cauza stresului cu pisicutza mea muribunda... La tine cred ca se poate lua numai daca ai sistemul imunitar slabit, asa ca te sfatueisc daca nu mai iei vitamine sa incepi sa o faci!!! Iti tin pumnii sa nu fie nimic!!!
Monica Elena, ce bine!!!! de-abea asteptam sa-l vedem pe puiul tau drag si atat de mult dorit!!! Vrem si noi sa vedem cum arata un dar de la Dumnezeu atat de mult asteptat!!
Pupici,
irina si bebe 36 sapt.
acusor spune:
Saru'mana Irina, eu iau de vreo 3 luni Magne B6 si Tardyferon Fol. Vitamine nu mi-a dat sa iau pentru ca mi-a zis ca m-as ingrasa si mai tare si nu e bine nici pentru mine nici pentru copil. Mamei i-a dat Aciclovir pastile dar nu m-as incumeta sa le iau. Sper sa nu fie ZZ!
Pupici
acusor 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos
irinabungau spune:
Acusor, in nici un caz sa nu iei Aciclovir pastile!!!! daca iei ceva, ia complexul de vit. B1 si B6. atat. Pt. mama ta este ok Aciclovirul, dar nu pt. tine!!!
Pupici, gata ies afara ca e racoare si bine....
Ma intorc pe dupa amiaza!!!
Ce face Kulta??? Parca n-am vazut-o azi???!!!!!
Dana, tu nu ai dat raportul de la controlul de ieri, te asteptam cu vesti bune!!! Nu ne tine pe jar!!!
E boala curata forumul asta, nu mai pot iesi din casa, atat de prinsa sunt... si trece timpul asa de repede cu voi!!!!
Va pup, intru dupa amiaza,
Irina si bebe 36 sapt.
mamini spune:
salutare la burtici, mamici si bebei dragalashi!
Acusor, la multi ani si aici, sa fii sanatoasa si iubita si sa ai un bebe asa cum il doresti!
Tia, felicitari, sa va traiasca pruncul si sa va bucurati de el!
Acusor, nu cumva sa iei Aciclovir pastile! ca acum am vazut postarea!
eu i-am scris si lui Anis, nici macar crema nu e recomandata in sarcina- si asta de producator, pastilele chiar sunt contraindicate. lui Anis ii recomandasem miere pt herpes, dar vad ca pina la urma tot cu crema s-a dat, nu e asa grav, ca trece cantitate mica in singe- totusi, personal eu nu as folosi si nu as recomanda. dar pastile- in nici un caz! daca iei pt o sapt B-complex nu te ingrasi, ai grija ce maninci, ca doar mincarea ingrasa. in plus, la ZZ singurul pericol in sarcina avansata este sa vina bebe si sa intre in contact cu bubitele. deci fa tot posibilul sa te edifici si la nevoie sa te tratezi. ia vitaminele, poate eviti eruptia. si daca eruptia apare, incearca sa o "ajuti" cu tinctura de galbenele sau alt cicatrizant natural. sper pt tine sa nu fie, dar ai grija. in Bucuresti ai multe variante de dr buni si consult: la Babes la virusologie, in Tineretului la dermatologie sau la sp. Colentina, unde iti e mai aproape. du-te sa te vada un dr bun si vezi ce zice.
M35+
KULTA spune:
Ella, m-am mai potolit cu curatenia dar nu de tot. Parca-mi stau in cap toate.Nu o iei razna, e normal sa fii sensibila.
Andy, pe mine ma doare uneori asa tare atunci cind se misca jos, incit mi-e frica sa relaxez muschii perineului sa fac pipi. Of, insomnii, insomnii. Azi noapte am adormit pe la 01 si m-am trezit la 3,30 si-am ”bintuit” vreo ora pe terasa la racoare sau pe canapea in sufragerie cu usa la terasa deschisa. E cumplit. Parca-s ceas. La 3-3,30, sunt fresh.
Emaaimee, bb meu nu are 35 circumferinta caputului, am dat doar un exemplu.
Acusor, La multi ani cu sanatate.Sa iti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti.
Tia, felicitari si un bb mincacios si sanatos.
Anca, ma bucur ca ai venit la noi. Bun venit.
Irina, s-ar putea sa apara pe caseta. In momentul in care doctora mea a masurat caputul, mi-a aratat ca dupa dime caputului, bb are 2,200kg iar cind a masurat burtica, dupa dim bb avea 2,230kg, deci automat apare ca o consecinta a masuratorii. N-am nascut inca
K34+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
anis spune:
Mamini, cand mi-ai zis, mi-am dat si cu miere...problema e,ca nu imi place deloc mierea.......
Ieri mi-am dat cu aciclovir, azi cu nimik, ca deja e format si stiu ca nu mai am scapare ,cu orice as da tot atatea zile dureaza pana va trece.
AniS si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
gabirus spune:
Felicitari Tia!
La Multi Ani ACUSOR!
Emmaaimee, exact asa arata si la mine ... si nici la prima sarcina nu am avut nici un fel de dop incolor, probabil de asta nici nu l-am observat. Poate la unele persoane asa arata - alb. Lichid nu mi-a curs, nici macar in cantitate mica, deci nu cred ca s-au fisurat membranele; cred ca cel devreme saptamana viitoare apare golanul meu.
Medicul mi-a zis ca in decurs de 2 saptamani; om vedea. Dar pana nu avem simptome clare stam linistiti.
Fetelor, atat sunt de tolomaca ieri am luat o tranta ... noroc ca m-am lovit doar la palma si genunchi, burtika e ok, nici nu s-a atins de nimic. Dar putea fi mai rau. Pur si simplu parca s-au dus picioarele de sub mine, m-am impiedicat cu stangul de dreptul dupa ce am coborat din masina. Saracul Calin coboara si el si nu ma mai vede ... Cand colo eu pe jos ... Saracul s-a speriat mai tare ca mine. Mi-e frica sa mai ies din casa ... cine stie ce tampenii mai produc.
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 36+ sapt.
POZE
KULTA spune:
Gabi mama, asa am patit eu aum vreo saptamina cu cazatura. Pur si simplu m-am vazut jos. Asta e. Ai grija si urmareste putin evolutia sarcinii azi, urmareste daca nu ai vreo scurgere etc.
Pupici
K34+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"