Mamici de iulie-august 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Lory, felicitari si sa iti traiasca bebe!
DanaB, nu e adevarat ca bebeii mari sunt lenesi, dimpotriva, papa, dorm si cresc mai bine decit cei f mici care obosesc imediat cind trag la tzitzi. eu mi-as dori un bebe mai grasun, dar daca mindra mea nu sta locului o clipita cum sa puna pe ea? sa te bucuri ca e mare, e mult mai bine si pt el si pt tine dupa aia... va fi mai greu la nastere, adica in faza de expulzie, dar ai anestezia. epiziotomia se vindeca in acelasi timp si daca e de 2 cm si de 4cm- cum zic chirurgii, o incizie nu e un fermoar.
M35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Albinuzza bine ati venit acasa, sa traiasca bondarelul si sa creasca repede si bine! pt amindoi.
M35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Tia, felicitari pentru bebel, sa fie sanatos!

Lory, sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos, mancacios si cumintel!

Monai, nastere usoara maine. Va fi o superintalnire! Sa fiti sanatosi amandoi! Si sa te intorci repede acasa, langa sotior!

Acusor, la multi ani! Sa nu te obosesti prea mult la petrecere, sa fi cumintica, pentru bebe!

Noi am dormit foarte bine azi-noapte, ne-am trezit pe la 7, dar la 9 am adormit ca imi picau ochii... Abia de vreo 2 ore m-am trezit... E prima data cand o patesc... Cre ca-mi spune fata sa ma odihnesc, ca vad eu dupa distractie!

Pupici,
Cati si Alexia 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nasha Albinutzzei spune:

Daaaaaa impreuna cu bondarul ei a ajuns acasa cu bine

M-au cam suparat
Vroiam sa le fac o surpriza: cateva baloane, un "bun venit" iar noi 2 in fatza spitalului cu flori si noul carucior. Aflasem ca ies din spital la 12:30, sotul ei mergea la ea pe la 11:30.....taman la fix sa ne facem noi de cap in casa....sa o coloram, fara ca ei sa stie (cica suntem la servici si nu puteam pleca )

Dar ne-au facut ei o surpriza, au iesit din spital la 10

asa ca ne-am acasa

Sunt bine, fericiti. Taticu a plans cand si-a luat odoru' in brate

Predau legatura
Bine ati venit acasa!
Sanatosi sa fiti toti 3
Nasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Albinutza, ma bucur c-ati ajuns acasa amandoi! Hai ca treci tu peste toate, Luca sa fie sanatos! Abia astept sa ai timp de conversatii... dar cred ca va trece ceva timp. Qdihneste-te si ai grija de bondarel.

Pupici,
Cati si Alexia 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Fetele, nu intra omu' cateva ore si abia va prinde din urma .
Tia si Lory, felicitari pentru bebelushi, sa fie sanatosi si mancaciosi .
Albinutzza, imi pare rau ca nu apuc primele tare impresii, dar sper sa ne auzim curand.
Fetele, eu voi naste in Hateg, e un oras la 50 km de Deva, voi avea o rezerva cu baie si doua paturi, si sotul meu va sta cu mine in majoritatea timpului.
Deci nu cred ca vreunul din noi vom avea acces la internet, dar daca ne ajuta bunul Dumnezeu si suntem sanatoase, doctorul ne-a spus ca pe miercuri vom ajunge acasa .
Pentru ca sa nu rup traditia voi da un mesaj Irinei dupa ce stiu exact care e situatia noastra.
Va pup, mai vorbim pana plecam.

Sa auzim numai de bine.
38+ si din burtica Sara.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ella2000, sarumana de compliment.Deocamdata parul meu a scapat ..adica nu mi-a cazut in sarcina…doar acum in ultima luna am observat ca a devenit mai subtire,si ca se incurca ceva mai repede….ca de tuns , e nasol..imi sta ca naiba..

Monica…deja se usuca herpesul..cred ca il asa in plata Domnului!

ursuletulpanda2005…da' ce urusletz Pooh mare ai…sa-ti traiasca si lasa ca, vorba lui Dede ,cumva cumva iese el , gaseste drumul si asa mare cum e.

Bun venit acasa Albinutza si bondarului..bravo!

AniS si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nasha Albinutzzei spune:

Azi nimic nu-mi iese
Am predat stafeta prea tarziu, deja postase
am pierdut si iesirea din spital...
in plus sunt inca moderata
mdam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Lory2004, Felicitari!! Sa-ti traiasca flacaul..si sa va umple viata de bucurie.

MonaI, curaj maine si mii de pupici la marea intalnire!

AniS si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Bun venit acasa .ptr bondarel

Monai nastere usoara.

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput