Mamici de iulie-august 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza fetele mele,

Aseara nu am mai intrat ca-mi picau ochii in gura, eram tare adormita!! Am dormit bine, cu o singura pauza de toaleta... Vad ca ma odihnesc bine noaptea, cred ca dupa ce nastem o sa ne lipseasca muuuult noptile dormite de la un cap la altul...

Tia, felicitari, sanatate multa baietelului tau , iar tie refacere rapida si te asteptam si pe la noi cu vesti!!!

Kulta, doctorul meu de obicei nu masoara greutatea lui bebe, doar il masoara!!

Dana, Dede, Gabi, Monai, Anda, Ella, Andre_ea, Simona, Acusor, Ioana si restul fetelor care mi-ati scris, va multumesc mult pentru incurajari!! Sunt linistita, pentru ca stiu ca ecografele pot da erori, iar bebe nu este in permamnenta intr-o pozitie care sa sa ofere o vizibilitate f. buna. Asa ca totusi voi cauta o a doua opinie pentru linistea mea sufleteasca!! mult!!!!

Monai, facem galerie, te asteptam cu vesti bune maine, iti tinem pumnii sa ai o nastere usoara si fara dureri, iar Sara sa va umple sufletele de bucurie!!!!Sanatate multa si te asteptam acasa cu sara sa ne povestesti cum a fost!!!

Peca, bravo, ai ajuns si tu aproape de finish, de acum incepe asteptarea... Daca tot intri asa de rar pe la noi, eu iti urez nastere usoara si te asteptam cu vesti bune!!!

Ella, pentru scurgere mie mi-a dat sa iau Poliginax ovule, chiar aseara am terminat tratamentul, ma felicit ca am scapat ca tare neplacut este!!! In alta ordine de idei, pupici multi Iuliei !!!

Otiliav, multumim pentru informatie, Acusor a tacut malc, n-a zis nimic!!! Noi am prelungit lista cu felicitari pe care ai deschis-o tu

Andre_ea, bebe al tau este plin de energie, seamana cu mamica lui!!! Probabil nici nu-i convine ca este atat de stramt locul...

Dede, tu tot acasa esti??? Nu te lasi pana anu ajungi la 40 sapt, am dreptate???

Pupici multi la toate fetele cu bebeici in burtici sau cu bebici in brate,

Irina si bebe 36 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Acusor, in primul rand LA multi ani, tot ce iti doresti...oriucm cadoul bebe..vine un pic mai incolo...cel mai frumos cadou din lume..
Si de ieri am inceput sa-mi dau cu Aciclovir..dar oricum a iesit..asa ca n-am ce sa fac..decat sa-mi dau si sa astept sa dispara...asta e..

Dede..n-ai nascut inca? Ii facem o harta Medeei? Pupici

Monica-Elena, soro...o sa te barai la telf zilele astea!

Truli-luli..si la mine Ingrid, e asezata exact in pozitia pe acre ai descris-o tu..si cand ma loveste cu picioarele in dreapta ,ma coccoseaza...dar ma face fericita..

AniS si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Felicitari Tia! Iti doresc sa ai un copil cuminte, sanatos si mancacios!

Katink, Truli-luli, Delia, Irina, MonaI , . Multumesc mult. Va doresc si voua nastere usoara si bebei cuminti! De fapt, toate burticile sa aiba parte de copii cuminti si sanatosi! Si noi sa fim sanatoase pe langa ei!
Nici nu stiu unde sa raspund mai intai. Aici sau la evenimentele comunitatii!

Pupici
acusor 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

ankak...BINE AI VENIT! Si te trec eu pe lista acum...

AniS si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

La multi ani acusor si numai bucurii in viata!

Tia felicitari si sa va aduca numai bucurii micutul!ptr bebe si unul ptr mamica

Am uitat sa va spun Boga parca tu ziceai de pepene. Pepenele rosu nu este admis in alimentatia mamei cat alapteaza ptr ca nu ii face bine lui bebe dar pepenele galben si restul fructelor sunt admise. Ideea este sa mananci un soi de fruct pe zi adica azi piersici maine pepne galben nu toate odata. Eu mananc si Mihnea nu are probleme.
Anis astept fata frumoasa sa ma suni cu mult drag.

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Ancutza, pe unde esti? Ai nascut? Maine implinesti 40 de saptamani!!!
Cum te simti? Ceva simptome sau pruncului tau ii place prea tare la mami in burtica?

ankak, bine ai venit si sarcina usoara in continuare!! Ai avut UM de ziua mea , sa fie cu noroc!

Pupici,
Katink si dulcineea mea 37+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Monica Elena, pupici multi lui Mihnea, cred ca este un copilas tare cuminte!!! Cand ne pui si noua poze cu globuletul tau de aur???

Dede, si mie mi-a dat Poliginax, dar eu le-am luat 1/zi timp de 6 zile. Citisem pe [prospect ca nu este indicat in sarcina, dar pe multe scrie chestia asta si cu toate astea medicii recomanda. Stiu ei mai bine!!!

Ankak, bine ai venit printre noi, sarcina usoara in continuare si nastere usoara, te asteptam cu povesti despre tine si bebe Matei!!!

ALBINUTZA , te asteptam acasa cu Luca cel drag, ne este dor de zumzaitul tau!!!!!!!!!
Pupici,

Irina si bebe 36 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Irina, n-a fost intentionat! Ma dadeam mare azi! .
Referitor la ZZ, tu cu ce te-ai dat? Mi-e frica sa nu cumva sa am si eu. Am un fel de junghiuri sub san, in partea dreapta. Dar nu ma doare tot timpul. Bubite n-am. Dr. de familie mi-a zis ca se ia daca n-am facut varicela. Mama mi-a zis ca am facut varicela cand am fost mica.
Daca te-ai dat cu ceva din plante, ma gandesc ca nu e rau sa dau preventiv.

Inca o data, multi pupici pentru toate, pentru urari!

Pupici
acusor 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Felicitari Tia !!! sa va traiasca minunea si sa fiti cu totii sanatosi si voiosi! Te asteptam cu delatii despre naster. Multi

cami si zuza mica din burtica 36+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Multumesc frumos Irina. Trebuie sa recunosc ca nu stiu sa imi fac album pe yahoo dar cred ca in week-endul asta o sa il rog pe al meu sot sa va puna poze de la nastere si de acma cand suntem baieti maricei cu Mihnea. Trebuie sa va pun poze sa vedeti ce mandrete de baiat am(fiecare cioara isi lauda puiul doar nu?).

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput