Mamici de iulie-august 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Felicitari Irda ptr mica printesa!
Gabirus la mine dopul gelatinos a fost o secretie mai vascoasa mai roze si cu firicele de sange.
Fetele cu bebei deja am descoperit ceva de colici care la Mihnea are super efect colic baby.Am incercat si Sab simplex si gripe wather baby dar asta este cel mai bun.
Lory2004 cred ca la ora asta este deja mamica ptr ca era programata la ora 9. Cand am un semn de la ea va spun.
Nu am vrut sa va sperii cu colicii nu e chiar asa de rau. Noi ne chinuim ptr ca eu ii dau doar san nu ii dau ceai de nici un fel si nici suzeta si el se calmeaza doar cu sanul. Asa ne-a sfatuit pe noi medicul neonatolog ca e cel mai bine ptr copil dar mai greu ptr mama.
Acum incerc sa il fac sa manance din 3 in 3 ore sa vedem daca reusim.
Pupici la toate burticile.
Pupici la pitici si la mamici.

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

A nascut TIA!!!

Pupici,
Katink si dulcineea mea 37+

Fotografii

Mergi la inceput

quote:
Initial creeata de mcbeal

Ieri a venti pe lume baietelul Tiei, 3.3 kg si 50 cm, o mandrete de copil, sanatos si frumos. Sa ii dea Domnul viata lunga si sanatate, sa fie cuminte si sa isi bucure parintii.

Felicitari!!!Multa sananate si refacere rapida!!

Pupici,

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Felicitari TIA, multa sanatate, sa cresteti mari si sanatosi!!!!!!!!!!

dede, Adi 4ani si Medeea (39 sapt) care vrea sa iasa din burtica da nu stie pe unde

Mergi la inceput

Mesajul l-am gasit la Evenimentele comunitatii. Am intrat sa ii urez la multi ani lui Acusor si am dat de anuntul ca a nascut Tia

Acusor, la multi ani si aici, sa fii sanatoasa si noul an de viata sa iti aduca un prunc sanatos si o nastere usoara si multe, multe bucurii!!!

DanaB, bafta la control te asteptam cu vesti bune!

MonaI, multa bafta maine!!! Sa ne anunti cand o sa iti tii puiul in brate!!

Pupici,

Fotografii

Mergi la inceput

MonaI Mult succes pe maine, sper sa mearga totul repede si usor si sa aveti unbebe sanatos si frumos.
Albinutza hai acasa.
Legat de secretii eu v-am mai spus ca mie ginecologul mi-a recomandat sa iau ovule Polygynax din doua in doua zile pana nasc, asta pentru ca flora din vagin se tot schimba. Inainte sa le iau aveam si eu secretie foarte abundenta si cateodata aveam si mancarimi. Acum totul pare normal si insamantarea din secretia vaginala a iesit negativa.
Anissotul meu are obiceiul sa faca herpes si cand simte ca il pandeste se da cu otet si asa uneori nu iese sau iese mai mic. Asta ca sa stii pe viitor daca mai faci, ca acuma daca a iesit il dai sau nu il dai cu ceva tot atata tine. Lasa ca trece.

dede, Adi 4ani si Medeea (39 sapt) care vrea sa iasa din burtica da nu stie pe unde

Mergi la inceput

Acusor LA MULTI ANI! Nastere usoara si un bebe sanatos si cuminte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

quote:
Originally posted by andre_ea
Fetelor, eu am luat azi o bataie zdravana de la puiut, ca a inceput sa imi fie frica cand se misca. Cred ca s-a rasucit (nu in mod favorabil nasterii naturale) cu ambele picioare spre exterior si m-a lovea cu sete undeva in dreapta. Nici cand puneam mana nu se potolea, el care de obicei fuge!
A, chiar vroiam sa va intreb. Ma doare si jos cand se misca uneori. Voi simtiti asa ceva. E destul de rau.

Draga Andreea si bebelina mea sta de multa asa. Cu caoul in jos, spatele pe partea stanga si picioarele pana muuuuuuult in dreapta incat am impresia ca daca mai creste o sa imi faca burta si la spate Dar nu stiam ca pozitia asta nu ar fi favorabila nasterii. Dimpotriva eu citisem in Ghidul viitoarei mame ca 90% din bebelusi au pozitia asta in burtica. De batut ma bate si pe mine, mai ales cu picioarele. Am uneori impresia ca imi ia coastele la rand si mai si incearca sa intre pe sub ele. E chiar dureros uneori, dar daca o mangai, vorbesc cu ea, cred ca i se face mila si se mai potoleste.
Daca ce a spus dr tau e adevarat inseamna ca si eu o sa nasc noaptea pt ca atunci se intampla toate: ma batuceste zuzulina, ma doare jos, acolo unde are capul si manutele, ca deh, tre sa dea fata mamii si cu pumnii , ma apuca contractiile, ma doare spatele........... Sper doar sa nu fie in noaptea asta ca sunt singura acasa

cami si zuza mica din burtica 36+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

FELICITARI TIA...chiar ma gandeam la tine zilele trecute,daca nu cumva....si se pare ca da...Sa va traiasca puiutul ,ca stiu ca tare mult vi l-ati dorit!

AniS si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

aniS, vreau si au sa intru in lista mamicilor lunii august dar nu reusesc
UM 22.11.2004......bb Matei...DPN 29august 2005
Merci

Anca

Mergi la inceput