Mamici de iulie-august 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Peca, ma bucur ca esti bine!
Referitor la "ciuperca" sotzul spune ca e necesara ca sa-l apere pe bb, un fel de autoaparare. Oricum apare la mai toate gravidutzele.
Asa cum spui si eu de cate ori ma ridic raman cracanata.

Ella2000, Iulia si surioara ei Paula35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Maine(15) este ziua prietenei noastre comune. Eu m-am gandit sa o felicit www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53274" target="_blank">aici si de asemenea sa va urez si voua nastere usoara si toate cele bune!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Eu tot pe la ore din astea stranii cu raspunsuri.

Irina desi vad ca te-au bombardat fetele cu raspunsuri si incurajari, repet si eu. Nu cred ca ai de ce sa iti faci griji. Aparatul ala are niste date introduse cu care compara datele tale. Nu e obligatoriu ca bb sa fie cum vor ei. Ca de aia se nasc diferiti. Mai e si marja de eroare. Plus ca si Giana se plange ca-i mai mic. O fi fost stricat. Asa ca linistiti-va, va rog, ca stresati bb-ii.

Monai, nu-mi vine sa cred ca se apropie intalnirea cu bb! Bravo! Tinem pumnii pt. o nastere usoara si o bb Sara sanatoasa!

Gabi si eu am patit asta acum ceva timp. O singura data. Mi s-a spus ca dopul e incolor si eu m-am linistit. Si nu cred ca a fost.

Dana succes la control.

Fetelor, eu am luat azi o bataie zdravana de la puiut, ca a inceput sa imi fie frica cand se misca. Cred ca s-a rasucit (nu in mod favorabil nasterii naturale) cu ambele picioare spre exterior si m-a lovea cu sete undeva in dreapta. Nici cand puneam mana nu se potolea, el care de obicei fuge!
A, chiar vroiam sa va intreb. Ma doare si jos cand se misca uneori. Voi simtiti asa ceva. E destul de rau.

Off, si mi-e teama cu insomniile astea. Noaptea trecuta am dormit de pe la 11.30 la 4.00 (tot din cauza "printului mostenitor"). Credeam ca am sa dorm acum... Ti-ai gasit! Adica ma pregatesc? Nu vreau inca!

Andy si 37+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Andre_ea, asa simt si eu jos -de mult timp -si chiar in dreapta ma loveste si pe mine. Dar mi-e tare draga cand da!
Zicea dr. ca daca noaptea e mai activa voi naste noaptea. Cred ca se gandea ce neplacut e sa-l chem noaptea!

Acum ma bag in pat. Maine imi aranjez dormitorul. Oare mai este vreo mama inconstienta ca mine? nu i-am pregatit nik Paulei! Las totul pe seama sotzului, ca doar s-a invatat de la prima nastere.

Ella2000, Iulia si surioara ei Paula35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

MonaI...bafta maine si pupici lui bebe la marea intalnire!!

Ella , nu mi-a dat nimik pt secretie, pt ca secretia vaginala e ok..nu e vb de vreo candida etc...ci doar de o secretie abundenta care e absolut normala spre sfarsitul sarcinii.

AniS si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Uitati ce subiect am gasit: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52536

M-am gandit imediat la biata . Bine ca s-a terminat cu bine!

Andy si 37+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Irina si Giana - Hai ca sunteti tari! Cum va spune si Dana, probabil are ceva ecograful! Cine stie pe ce bebe au fost setate masuratorile! E chiar culmea amandoua sa aveti puii mai mici! (nu cred ca e de la aerul de Constanta)Acum ca aud ca aveti amandoua acelasi rezultat chiar m-am linistit! Capul sus ca va fi bine!

Monai - deja?? Sunteti asa hotarati? Hai ca daca exersati mai mult in seara asta cine stie daca mai e nevoie de pastile! Sau daca mai nasti in garda dlui dr! Poate va arata bebe cine e seful si vine cand vrea el! Mult succes si iti tinem pumnii, sa ai parte de o nastere usoara si sa te intorci repede acasa cu un bebe sanatos si papacios!
Gabi - dar cat de mult a fost cantitativ? Ca daca nu a fost prea mult probabil e o scurgere normala!

Anda, Kulta si Ella - multumesc mult de intrebare! Suntem mult mai bine acum! De fapt cum a venit tati care a fost plecat din bucuresti, ne-a trecut! Cred ca era de frica sa nu nasc cand nu e el acasa!

Dana- mult succes la control! Sa ne spui cum a fost!

Peca - ma bucur ca esti bine! Daca ei au facut analize si au zis ca e ceva normal chiar nu trebuie sa te ingrijorezi. Stiu ei mai bine despre ce e vorba! Mult succes in continuare!

Ella - e cel mai bine cum ai decis tu! Am inteles ca e ok sa fol clotrimazol, dar chiar nu are sens daca nu e nimic grav! Cel mai bine il fol daca e cazul dupa rezultate!

Andre_ea - si la mine misca jos de ceva timp! Aseara si azi dim chiar aveam senzatia ca parca a scos manutele si scarma ceva pe acolo! Cred ca e normal la un mom dat!

Albinutzza - te asteptam azi cu galerie!!!!

Simona si Mario 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Azi vad ca am ramas eu de serviciu noaptea!

Simona si Mario 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Va multumesc multpt urari si eu sper ca Oana creasca mare cu lapticul de la mami si sa fie sanatoasa!Acelasi lucru vi-l doresc si voua!
Irina si Giana-v-a confirmat si Ioana ca se fac erori la eco!Nu va mai ingrijorati!
KULTA-ai grija mare de tine,Oana a avut 37cm -circumferinta capului,asa ca 35 e mai putin!
mamini-tare rau imi pare ca ai probleme cu sanatatea,o sa fie bine dra Duracell si apoi tu cand vei putea face tratament-vei vedea
MonaI-felicitari si naastere usoara!
mitub-da,intr-adevar am un mic-mare chiar Plafar acasa!Intotdeauna am fost adepta produselor naturiste!Doar daca nu si-au facut ele efectul(f rar),am folosit medicamente!
Gabirus-nu se poate generaliza cu dopul,poate sa aiba firisoare de sange sau nu,poate sa fie incolor-daca ai dubii du-te la urgenta cu tamponelul si iti vor zice aia ce e!Pe noi asa ne sfatuiesc aici!Ai mare grija ca eu tot asa am zis ca nu e dopul chestia aia un pic cremoasa geletinoasa alba,am zis ca e scurgere-era din dop cu lichid amniotic pe care l-am pierdut pe tot parcursul zilei de vineri si nu mi-am dat seama pt ca nu a fost mult!Sambata dimineata cand am ajuns la spital mi-au zis ca imi cursese toata apa!Si eu facusem baie vineri,ma epilasem,dadusem cu fel de fel de masti,facut unghii,etc.-ritual intreg de frumusete! Si nu am realizat ca scurgerea aia mai abundenta e ceva cu toate ca am schimbat multe tampoane zilnice,dar oricum schimbam destule de obicei ca transpiram mult peste tot!

frumoasei BIBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata fetelor!
Eu azi m-am sculat plina de entuziasm dar cam "mucioasa". Toata noaptea am tras de nas. Sper sa-mi treaca. Mi-am pus ser fiziologic in nas dar e cam apa de ploaie.

Multumesc mult fetelor, pentru urari. Multumesc Otilia, esti draguta ca intotdeauna.

Eu ieri n-am avut net si a fost cam nasol. M-am obisnuit cu voi si n-am stare daca nu va citesc. Trece si timpul mai repede cand stau de vorba cu voi.

Ieri am fost plecata sa-mi iau concediul prenatal si am dat o tura si pe la servici sa-mi iau un rest de bani. Am zis ca stau putin dar am stat vreo 2 ore pe acolo. Mi-a facut placere sa-mi revad colegele.

Anis, eu fac tot timpul herpes. Sper norocul meu n-am facut decat de 2 ori in perioada asta. Eu ma dau cu Aciclovir alifie. Mi-am intrebat doctora si mi-a zis ca e ok sa ma dau. De obicei ma dadeam cand simteam buza mai fierbinte, semn ca apareau bubitzele. Da' acum le las sa apara ca daca dau inainte imi apare in alta parte. Deci lasa-le se apara, daca nu cumva au aparut pana sa-ti raspund eu si da-te cu Aciclovir. O sa-ti treaca in 2-3 zile.
ZenaO, ti-am trimis raspuns la mail-ul tau referitor la Zinnat. Iti spuneam ca mi-a dat si mie Zinnat si Macmiror si tot n-a trecut. Medicul de familie s-a cam speriat de zinnat-ul asta. A zis ca e foarte puternic si m-a pus sa sun doctorita s-o intreb daca sigur e ok. Am sunat-o si mi-a zis sa nu-mi fac probleme pentru ca eu sunt insarcinata si d-aia imi da zinnat 500. Eu probleme cu stomacul n-am avut din cauza antibioticului. Sper ca tie sa-ti treaca. Eu inca mai am 50.0000. Cei care au facut analizele au scris ca nu este infectie la valoarea asta dar doctorita a zis ca, conteaza in sarcina si 50.000. Asa ca ma duc sa repet urocultura. Am facut vreo 4 pana acum. M-am cam saturat dar ce sa fac....

Irina, Giana , nu va stresati cu masuratorile. Daca va aduceti aminte, in saptamana 28 mi-am facut si eu eco si era capul mai mic decat trebuia si picioarele mai mari. M-am stresat o gramada. Doctorita mi-a spus sa nu-mi fac probleme ca ecografele nu-ti redau 100% exact cum e copilul si in plus nu este o problema daca capul este mai mic decat standardele. Nu toti copiii ies cu capul exact cum scrie la carte. Doctorul vostru ce v-a spus?

Pupici
acusor 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput