Pacientele Dr. Mihalache CFR2 (cap.4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Fetelor, va tin pumnii la toate care sunteti in asteptare luna asta, MURA ai sanse MARI DE TOT! Mihaela, hai iubita fa un test de sange ca ne tii pe jar! AYSHA, pana nu vin rushii razboiul nu e pierdut, sa nu te bazezi pe acel test pt ca l-ai facut mult prea devreme!

Va pup pe toate, eu maine plec la mare si sper din tot sufletul ca atunci cand ma intorc sa gasesc aici cateva gravidute voioase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Mura, esti o scumpa ca de obiceinu m-am indoit nici un moment ca nu o sa ma ajutati pt. ca sunteti singurele de pe forum care m-ati ajutat prompt si din toata inima, desi practic nu fac parte din grupul vostru decat ideologic! Am deschis alt subiect pe considerentul ca mai sunt si alte fete, care nu sunt pacientele dr. mihalache, dar care o cunosc pe dr. Matei ! Daca te mai intreb ceva, abuzez ? unde e spitalul CFR 2 in Buc ca eu sunt de la " tara" din provincie... si inca un motiv pt. care ma interesez insistent de Matei si incerc sa aflu cat mai multe despre ea este ca nu sunt din Capitala si imi este f. greu d.p.d.v. al timpului liber si al distantei sa fac o inseminare fac niste jonglerii fantastice pentru a fugi de la serviciu
Hai ca v-am plictisit deja..
Natasha, soare si apa calda( ca sa nu patesti ceva la burtica) la mare vin si eu luni in Mamaia, poate ne vedem
Va pupa pe toate,
Aysha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Fetelor, am uitat sa va spun ca dr a zis ca nu isi ia concediu vara asta (eram cam stresata sa nu plece cind nasc). A spus ca mai pleaca asa, cite un weekend ...

Natasha, Aysha, vreme buna si relaxare placuta.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

Salutare fetele!
Am incercat sa scriu de dimineata dar nu stiu de ce nu am reusit. Azi am bantuit toata ziua prin oras pt. ca azi-noapte m-a pocnit o durere f.f. tare, de masea, cu gat, ureche, toata partea. Asa ca am fost la medic si m-a rezolvat, partial (nu ma mai doare), dar mi-a facut anestezie, era foarte inflamat, si mi-a mai facut anestezie, si tot asa. Eu am avut retineri, stiti voi de ce, dar n-aveam de ales intru-cat durerile erau insuportabile. Ma gandeam eu, daca e sa fie bebe, o fi vreo problema de la anestezie, tratament, etc., sau e prea devreme.
Mura, tu ce zici?
Promit ca o sa fac testul maine sau poimaine, nu stiu sigur, ca trebuie sa rezolv cu maselele astea, ca stiti si voi ce inseamna ... si azi am plecat iar de la servici, asa ca sa vad cum fac.
Natasha sa ai vreme buna, si vezi ce faci ca la mare e f. bine de conceput bebe, nu se stie...

Mergi la inceput

Buna dimineata, fetele frumoasele ! Unde sunteti, gata ati plecat la plaja?
Eu azi, z. 28 am facut un alt test, clar negativ, am intrerupt utrogestanul si astept invazia dintr-un moment in altul !
Mura, tu salvezi onoarea inseminatelor de luna asta ! Dam chef, da?
Mi-am facut bagajele pentru Matei ( gata , m-ati convins)si, in functie de ce spune si ea, imi iau "sifonierul" si plec la Mihalache .
Va pupa pe toate
Aysha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Hello, slaba activitate pe aici.
Ce bine de fetele care au plecat la mare.
Vreau si euuuuuuuuuu..... la mare, pe plaja. Sa ma balacesc in apa. dar ma duc acasa si....
Aysha nu pot decat sa iti doresc multa bafta. Oricum trebuie sa te pregatesti pentru o surpriza. Eu am fost cu sotul la Medsana si la Medicover si la prima avea 2 milioane si la a doua 1 milion. Cand am ajuns la Matei dupa 1-2 luni avea prima data 9 milioane si apoi la inseminarea a doua 21 milioane.
la prima spermograma facuta la Matei cand mi-a spus 9 milioane am crezut ca lesin. Nu aveam sanse sa fac inseminare cu 1 milion.
Mihaela, banuiesc ca anestezia a facut-o la gat? sau unde? Ca doar nu anestezie generala sau rahianestezie. Cred ca nu e nici o problema. Poti sa iei si antibiotic dar numai ampicilina.
Eu astept sa treaca timpul si trece atat de greu... si tu Mihaela ... cum rezisti? Eu mai am putin si innebunesc cu asteptarea asta.
Va pup pe toate si sa auzim de bine.

Mergi la inceput

'Neata celor care mai sunt pe-aici. Ma bate si pe mine un gand sa plec cateva zile la mare, credeti ca are ceva?
Mura, mi-a facut anestezie obisnuita, ca la orice masea, deci acolo, langa maseluta, stii tu, nu generakla, nu rahi...
Pe caldura asta, parca n-am avut chef de nimic, nici macar de un test din urina, dar maine sigur fac, promit. Nu-mi place nici sa mi se ia sange, mi se sparg venele, dar daca pana luni nu e nimic merg si fac beta HCG. La inseminarea trecuta mai era cate o picaturica maronie, rozalie, cand si cand. Acum nimic! Nu mai stiu ce sa zic. Tu Mura, ce faci, mergi luni sa faci testul? Poate ne vedem pe-acolo. Trebuie cumva sa nu mananci sau n-are nici o legatura?
Fetele au cam intrat in vacanta, noi ce facem?

Mergi la inceput

Mura, pmihaela, va tin pumnii, haideti, spergeti voi gheata !
Mura, deci sa inteleg ca ma vor astepta surprize placute, nu ? Sotul meu oscileaza intre 20 mil. , 35 mil. o data a avut chiar 40 mil. dar uite ca IUI tot fara succes. La spermograma poate sa vada daca sunt anticorpi antispermatici ? (sper ca n-am pus o intrebare prosteasca...)dar din aceeasi proba se poate face spermocultura cu antibiograma? ca la ultima spermograma avea leucocite mai multe decat limta normala admisa..oricum, va multumesc ca existati, pt. ca am gasit si eu pe cineva care sa-mi arate calea corecta
Eu abia astept sa ma arunc in mare
astept cu nerabdare testele voastre !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Fetele eu am facut beta HCG si este negativ.
Asta e. Nu am avut noroc nici de data asta. Oricum eu intru in pauza. Nu renunt dar nu mai pot face inseminari. Gata s-a terminat.
Mihaela, nu stiu ce sa zic cu marea. Daca e bebe acolo, si trebuie sa fie , nu stiu daca e bine sa stai la soare. Poate ar fi bine sa ii dai un tel dr. si sa o intrebi.
Aysha dar sotul tau sta destul de bine. Chiar bine. La spermograma pe care o face Matei iti da foarte multe date cum ar fi: vascozitate, lichefiere, leucocite, concentratia (TSC)(asta nu prea stiu ce e) Mobilitate totala, progresiva, non progresiva, imobili, Concentratia spermatozoizilor mobili, a celor progresivi, formele normale ale spermatozoizilor : WHO si Kruger. Mai face in acelasi timp si SPERMOCITOGRAMA care spune cum arata piticeii: cap , piesa intermediara si flagel, iti da si un indice de anomalii multiple.
Oricum nicaieri nu am vazut atat de multe date pe o spermograma.
Pe formularul de spermograma apare si o rubrica cu anticorpi antispermatici daci o face si pe asta tot atunci. Antibiograma nu stiu. Trebuie sa o intrebi. Oricum spermograma o face pe loc daca ai timp sa astepti, pentru ca dureaza ceva pana se lichefiaza proba.Si poti sa vezi si tu la microscop piticeii daca vrei. Eu am vazut. E o chestie .... incredibila. Sunt niste puncticele mici, mici de tot albe care alearga pe acolo pe lamela. E o experienta unica sa poti vedea asa ceva.
Iti tin pumnii.

Mergi la inceput

Mura, nu se poate, eu eram aproape sigura in privinta ta. Nu e prea devreme? Parca trebuia sa faci luni, nu?

Mergi la inceput