Pacientele Dr. Mihalache CFR2 (cap.4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Claudia , nu-ti fie frica, fetita scumpa (sa nu te superi ca-ti spun asa, dar esti mult mai tanara ca mine si imi esti draga, de aia te alint). Da, au venit rushii, dar nu m-am prabusit (desi am avut o tentativa, 'spiritele bune' m-au scos din starea respectiva)... azi am muncit ca o albinutza de la 5 dimineata pana la 8 cand am venit acasa... fac proiecte, incerc sa-mi fac un plan viabil, oricum asta mi-e firea, trebuie sa pun la cale ceva, altfel nu simt ca traiesc...
Sa nu uitati: eu sunt aici, langa voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

buna seara!!!!!!!

NATASHA-cum crezi "mamico"ca ma supar?nici nu stiu ce e aia suparare......iti trebuie ani multi sa ma faci sa ma supar eu!!
sunt o fire calma si linistita de obicei.....si-ti zic si un mic secret imi place sa fiu alintata si rasfatata dar sssttt sa nu mai zici la nimeni...

in curand o sa mai avem o fetita alaturi de noi...tot asa cu problemute si i-am zis sa intre aici ca sa-si descarce si ea durerea si noi sa o incurajam......nu-mi place sa stiu ca mai sunt fete ca noi suferinde si sa le stiu singurele....sper sa scrie cat de curand oricum eu ii zic BUN VENIT de acum!

noapte buna si pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Salutare tuturor!
Ieri am auzit de acest forum si de faptul ca fetele de aici sint f dragute..."responsabila" e Claudia...multumesc Kla...
Eu sint Cristina si la fel ca voi astept sa vina barza...si ea se lasa asteptata...incerc de 10 luni sa ramin insarcinata...stiu ca e putin timp in comparatie cu multe dintre voi,dar mie mi se pare ca a trecut o eternitate...si in fiecare luna ma apuca disperarea...
De felul meu sint f vesela si optimista,insa situatia asta imi umbreste zimbetul si-mi macina inima...
Kla ti-am scris pe"enfeminino"...
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Felicitari Ioana si bine ai venit pe lume Miruna!!!Va doresc din tot sufletul tot binele din lume si multa, multa sanatate!!!
Miruna e o fetita norocoasa: are deja un fan club aici, pe forum!
Piccaflor, bine ai venit si tu printre noi, si sedere cat mai scurta!!! Lasa disperarea si nerabdarea la o parte si incepe investigatiile de la A la Z; altfel te vei trezi ca mine, din doctor in doctor, cautand solutii rapide si de fapt sa nu rezolvi nimic. Problema noastra solicita ft multa rabdare asa ca multa bafta!!!
Eu am fost aseara la cabinet si dna. dr. s-a uitat peste rezultatele mele, la dozari; prolactina intr-adevar i-a dat de gandit...mi-a dat sa iau Brocriptin, juma de pastila de 2 ori pe zi, si m-a atentionat ca da niste efecte secundare destul de urate. Acum ma simt ft rau si nu am luat decat o jumatate de pastiluta aseara; nu stiu cum o sa ma descurc azi la munca...
Laparo mi-o va face chiar dansa, am intrebat-o; m-a linistit, chiar nu voiam sa fac cu altcineva...
Fetelor, va pup dulce!!! Sunt ft ametita...

Mergi la inceput

Buna!

Kla si Terrapin va multumesc pt urarile de bun venit si pt incurajari...

Terrapin cum te simti?...sper ca ti-au mai trecut durerile...
Dar ce simptome iti dau acele pastile?...eu deocamdata n-am facut nici-un tratament...dupa vreo 3-4 luni de incercari,am fost la medic pt a-l intreba daca e cazul sa ma preocup...si am vrut sa-mi fac si ceva investigatii pt a fi sigura ca totul e ok...insa mi-a spus ca doar dupa 1 an de rezultate negative,un cuplu este declarat infertil...pina atunci nu se fac examene particulare decit in anumite cazuri(de ex ai 40 de ani sau esti pe aproape)...si cum eu am 27(mie nu mi se par deloc putini)mai am de asteptat vreo 2 luni pina se implineste anul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

salutari gagici!!!

TERRAPIN-fetito sunt tare curioasa cat o sa rezisti cu brocriptina!eu am luat vreo 4 luni combinat cu clostylbegit ,numai ca mie in fiecare saptamana imi ridica doza pana am ajuns la 3 tb /zi........si vreau sa-ti zic ca eram mereu ca si imi aduc aminte ca ma simteam mereu ca o drogata si vomam tot ce mancam....asta dupa vreo 3 sapt si am rezistat 4 luni dupa care l-am lasat.....sper sa-ti fie bine tie ca e buna pt inhibarea sarcinei.......

NATASHA-faci inseminare luna asta?zi-mi ca da...plz....

PICCAFLOR-ti-a zis si terrapin exact ce ti-am scris eu in msj privat....sper ca in curand sa fugi la gravidute si sa ne iei cu tine!

STEPFA-mi-e dor de tine....ce mai faci?sper ca nu ai cazut in butoiul cu deceptii....da-mi un semn de viata!

MURA-concediu placut si sper sa te intorci graviduta si odihnita!

despre mine nu am ce sa va zic...sunt la CM dar mai am de asteptat 2 luni pt FIV....poate pana atunci voi ramane natural.....eu tot sper ..na....
am visat ieri noapte ca aveam un bb baietel si avea vreo 4 luni...si..i-am ziis sa-i dea un pupic la o fetita...i-a dat dar dupa asta s-a rusinat.....imi gangurea asa de frumos incat parca parea totul real....dar m-am trezit si mi-am dat seama ca e doar un vis.......vroiam sa va zic ieri dar de ciuda ca a fost doar un vis nu vroiam sa-mi amintesc ...dar azi mi-am amintit fara sa-mi dau seama...pur si simplu m-am trezit cu imaginea din vis in ochi....

va pup fetelor si doresc ca visul ce l-am avut sa ne fie realitate la toate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Natasha, iti recomand sa ii sugerezi Florinei de Menogon, asa am facut si eu pentru ca ea nu are de unde sa stie ce posibilitati materiale are fiecare.
Daca iti poti permite sa faci Menogon este foarte bun. Cel mai important este ca nu exista riscul sa faci chisturi, uite eu am facut 3 luni si nu am nici o problema.
Eu iti pastrez fiolele dar sa ma anunti inainte pentru ca eu plec pe 2 septembrie in concediu si ma intorc peste o saptamana si ceva.

IOANA, FELICITARI pentru bebita. Multa sanatate si refacere rapida.
Va pup pe toate si pe cele nou venite.
Mura

Mergi la inceput

Buna seara fetelor!

Kla sper ca visul tau sa se transforme cit mai curind in realitate...si sper sa nu dureze mult pina ne vom muta toate la gravidute...

Mura te pup si eu si-ti urez concediu placut...

Si o felicit si eu pe Ioana si-i urez bun venit bebelusei...

Pupici...

Mergi la inceput