Pacientele Dr. Mihalache CFR2 (cap.4)
Raspunsuri - Pagina 10
pmihaela spune:
Mura, am facut la Medsana. Nu am spus ca am facut inseminare ca nu m-a intrebat nimeni, dar de ce?
Sunt de acord cu tine, dar n-am nici un semn ca ar veni, ti-am mai spus eu ca data trecuta mai era cate o picaturica colorata si ma mai durea cate ceva pe jos, pe-acolo, plus sani, etc. Acum, nimic. Oricum nici eu nu prea cred sa fie, dar ai vazut ca pe rezultat zice sapt. 3-4.
Stepha spune:
Draga Mura, imi pare sincer rau pentru vestea ta, ti-am scris si un e-mail.
Terrapin , ai mare dreptate cu mesajul tau. Si eu m-am hotarat sa ma mai detasez de ideea de bebe, de lupta asta incrancenata. Mai ales ca am trecut si inca nu am iesit definitv dintr-o perioada agitata si vreau sa ma linistesc. Momentan ce imi doresc eu mai mult este liniste, calm si sa revina lucrurile la normal.
Asa ca imi voi lua o vacanta de la tot, asta nu inseamna ca nu voi continua cu tratamentul meu naturist si cu analizele care au mai ramas.
Voi mai intra din cand in cand sa va mai citesc si ca sa sarbatorim prima, a doua, a treia, pana la ultima
din gasca noastra.
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine,
Stepha
MURA spune:
Nici eu nu stiam ca trebuie sa spui ca ai facut inseminare. Probabil de aceea acum rezultatul a fost 0.75 si nu pur si simplu 0.
Spui ca ai 7 zile intarziere. deci aproximativ 3 saptamani de la inseminare. Oricum rezultatul nu ar fi trebuit sa fie 0, ar fi trebuit sa fie intre 5 si 9 valoarea ca sa fie pozitiv.
Cam asa gandesc eu. Dupa 3-4 saptamani trebuie sa fie intre 9 si 130 parca sau cam asa ceva.
Pupici
Terrapin spune:

Au venit rushii!!! numaratoarea inversa a inceput...luna asta nu mai scap de Laparo...
Eu speram din tot sufletul sa nu mai vina,dar au venit chiar mai devreme decat prevazusem eu; de fapt,fix la 28 de zile. Cred ca asta e macar un lucru bun, ca de cateva luni nu mi-a mai intarziat ca alta data 30-35 de zile...
Oricum, intr-un fel astept cu nerabdare interventia aceasta, macar voi sti ce trebuie sa fac dupa aceea, cu ce trebuie concret sa ma infrunt
.
Fetelor, voi ce mai faceti?
Ati plecat toate in concediu?

roxroxrox spune:
Draga Mura,
imi pare sincer rau pentru vestile rele pe care ni le-ai dat....vreau sa-ti spun ca o perioada de detasare cred ca ti-ar prinde bine, iti zic din proprie experienta.
Vreau sa-ti spun ca am ajuns la D-na Florina Mihalache, si imi place de ea, sper sa fiu pe pista cea buna.
Ce ma sperie foarte tare este faptul ca spui despre niste dureri "nasoale" in timpul inseminarilor...eu am facut la Giulesti doua astfel de inseminari si nu m-a durut deloc....poate de aceea s-au soldat cu esec?????
Eu voi pleca in concediu o vreme si nu stiu cand revin pe forum dar sper sa aud numai vesti bune de la tine si in general de la totate aspirantele..........
Terrapin spune:

Se pare ca am ramas singura pe aici... Chiar toata lumea e la
?
Ei, asta e. Ma consolez si eu cu ideea ca vara oricum s-a dus dupa cum arata vremea de afara...
Fetelor, poate apare vreo barza odata cu sosirea voastra din concediu!!!
La mine in nici un caz, deocamdata...Sper din tot sufletul ca saptamana viitoare sa ma programeze Dna Dr. pt interventie, chiar nu mai am rabdare...vreau ceva concret
.
Cred ca Ioana tocmai se pregateste sa dea stafeta mai departe...nu se inghesuie nimeni?
Ei, eu o sa astept sa apareti pe aici, mai trag din cand in cand cu coada ochiului, dupa mesaje noi...

pmihaela spune:

Fetele, hop si eu pe-aici ca n-am mai fost demult, am fost putin plecata.
Mura, ai avut dreptate, inca o data, am refacut beta HCG, tot negativ. Asta e, o luam de la capat. Azi merg sa vorbesc cu d-na doctor, sa vedem ce mai facem, mai vine cineva?
Pupici la toate fetele!
Ioana75 spune:
Fetelor, imi pare sincer rau ca nu s-a intimplat luna asta ... Dar va doresc noroc mult, sa reusiti cit mai repede!
Mihaela, eu stiam ca dr e in concediu! (si sint si foarte stresata din cauza asta, nu cumva sa nu nasc saptamina asta) Tu ai vorbit cu ea si ti-a zis sa vii saptamina asta? Te rog sa-mi spui, ca ma infiintez si eu imediat la control daca e in oras
.
Ioana
MURA spune:
Hello
La mine la servici e nebunie si nu prea am mai avut timp sa scriu.
De fapt nici nu stiu ce sa mai zic ca vesti nu am.
Sunt in pauza.
ROX durerile nu au nici o legatura cu reusita sau cu nereusita . Mai degraba cu reactia organismului pur si simplu.
Posibil, dupa parerea mea sa fie o reactie la solutia in care sunt pusi spermatozoizii.
Spui ca ai facut inseminari, poti sa imi spui ce culoare avea solutia in care stateau spermatozoizii?
La mine era roz.
Multi pupici
musete spune:
Mura, iti pot raspunde eu? La toate inseminarile(5) lichidul era roz. Asta, pentru ca la cateva ore dupa marile inseminari, chilotul meu era patat de un lichid roz.
Pupici, Musete