Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 45

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

dragele mele...daca ati sti de cand tot intru si va citesc si urmaresc povestea fiecareia...nu indraznesc sa ma inscriu in club insa pentru ca deocamdata eu vreau bebe doar in strafundul sufletului meu...sotul vrea peste 2 ani( eu inca sunt studenta)
...dar cum noi folosim metoda calendarului, sper sa dea gres la mine mai repede...ce vroiam insa sa va intreb, ca nu am intrat doar asa sa ma aflu in treaba: ce stiti voi despre urmarirea aspectului mucusului..in afara de aspectul de pe chilotzel, am mai citit ca o metoda e sa vezi aspectul lui de pe deget cand iti faci singurica un tuseu vaginal...acu eu ma intreb..."proba" pe care o obtii nu are mai mult secretii vaginale decat mucus cervical? nu cred ca e foarte relevant...ca la mine luna asta, de ex secretia aceea descrisa clasic "albus de ou" a persistat vreo 5 zile mai mult ca de obicei (scadea cantitativ dramatic cam la a 2-3 zi de la ovulatie..iar eu am ciclu ceas, de 29 z si stiu cand ovulez dupa dureri )..si nu, nu era vorba sigur de o infectie...
va pup si felicitari gravidoaselor..ma bucur enorm pentru fiecare dintre voi!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;121/st/20050820/e/my+wedding%21%21%21%21/dt/8/k/5c62/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Am sunat, nu primisera analizele… ce ma enerveaza!!!!!!!!!!!!!!! De fiecare data le aveau a doua zi, doamne, ce chestie. Pai luni o sa pot sa stiu si singura daca fac un test!!!!
Trebuie sa ma calmez acuma, toata tremuram cu telefonu’ in mina.
Eh, asta e, ce sa facem! Mai rezist eu 3 zile (o vejnicieeee!!) cum am mai rezistat…
Pup fetele toate si va multumesc ca ati asteptat cu mine!!
Mishu, te-am simtit linga mine!! Iepu, esti o dulceata, acuma ne concentram pe tine, Ilenya pupici dulci!!! Amely !!

Fetelor, sunteti fantastice, nu stiu ce m-as face fara voi!!

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Catalina, ma pentru tine si BB!

M_Oana, nu reactiona la rautati! Rautatile astea te fac sa gandesti negativ. Si cum bine mi-a spus mie cineva: gandurile negative se intorc impotriva ta inzecit, ele sunt aducatoare de necazuri. Daca tu ai sufletul curat atunci gadurile lor negative se reflecta si se intorc la sursa inzecit. Cam asta e ideea: sa intorci si celalalt obraz...si-ti va fi bine. Sper ca m-am facut inteleasa ca vorbesc cu mai multi in acelasi timp.

Weekend placut fetelor! Bafta la teste! Sa auzim numai de bine luni!

DANUTA BANANUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Megbeng esti binevenita la noi,chiar si in trecere deocamdata,intr-o zi te asteptam sa te muti "cu arme si bagaje"
Multumim de urari,inimoasa cum te stiu!
Eu una nu ma pot lauda ca stiu prea multe despre mucusul cervical ca asta a fost la mine prima luna de Fertilityfriend si mi-am "prins urechile" cu interpretarea mucusului...Sunt sigura ca te vor ajuta mai mult fetele care se pricep mai bine...
A,si Casa de Piatra peste o luna,vrem poze cu tine miresica!
Catrinel dar nu poti suna mai tarziu dupa rezultat? sa zicem dupaamiaza? Daca afli abia luni inseamna ca afli odata cu mine...Vezi? "Catrinel si Mishulina" ne cheama!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

..plus ca, (sunt sigura ca o sa radeti la greu da asta e, tre sa va spun..) mie nu mi-e clar in privinta albusului de ou daca se refera la albusul crud sau prajit nitel( adica transparent sau alb)

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;121/st/20050820/e/my+wedding%21%21%21%21/dt/8/k/5c62/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Doamne Catrinel!!!! Cred ca as lua-o razna. Asta da spirit de solidaritate cu Mishulina.
Nu-i nimic. Pumnii nu mi-au amortit. Pot sa-i mai tin pana luni. Pot o vesnicie.
Megbeng nici eu nu te pot lamuri, ca si pt mine e o mare necunoscuta. Am vrut si eu sa inteleg, dar m-am lasat pagubasa.

Va pup dulci, dulci.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by megbeng

..plus ca, (sunt sigura ca o sa radeti la greu da asta e, tre sa va spun..) mie nu mi-e clar in privinta albusului de ou daca se refera la albusul crud sau prajit nitel( adica transparent sau alb)

Sunt aproape sigura ca se refera la albusul de ou crud,transparent,usor sidefiu (mai mult niste irizatii sidefii),nu la cel preparat termic...Am vazut ilustrat pe un site,daca il mai gasesc iti trimit linckul!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

DANANITA, fata scumpa, stiu iubita mea cum e cu energiile negative, si-mi vine si mie sa fug de ele, dar nu inainte de a incerca si sa lupt putintel, ca asa mi-e firea asta de la ursitoare data, ca si cand vad cum te calca atatia in picioare si legiutorii stau cu mana in san...
Toata lumea imi spune sa fug de rau si stiu ce intentii bune aveti toooate, si sa va dea bebei buni si sanatosi la toate Doamne-Doamne, dar... ma mai lupt putin, desi cu morile de vant, ca Don Quijote scrie pe fruntea mea si vin sa citesc poezioare minunate la voi... in raiul vostru.
PROMIT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

quote:
Originally posted by megbeng

Hai ca esti dragutza . se refera la albusul crud, transparent, este o secretie filanta. Mai multe nu pot sa-ti spun ca eu nu prea vad la mine asa ceva, iar din strafunduri nu prea pot sa-l aduc, adica mi se pare cam naspa.

Catalina, am tabarit toate cu gura pe tine sa stai acasa ...nu stiam ca o sa stai. Bine faci.

Catrinel, nu mai poti suna mai tirziu, nu exista alta varianta de a afla?

Fetele, Mirelush, am pierdut eu stirea , a nascut Tia noastra un baietel ieri?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iepurila

Doamne Catrinel!!!! Cred ca as lua-o razna. Asta da spirit de solidaritate cu Mishulina.
Nu-i nimic. Pumnii nu mi-au amortit. Pot sa-i mai tin pana luni. Pot o vesnicie.

Doamne Iepuricule,ce ne-am face fara tine...Eu una am mare nevoie de pumnisorii tai stransi si daca nu iese cum vrem noi ii folosim sa barza,da?

Ina

Mergi la inceput