Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 45

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Catrinel, mai sunt 30 min!!!!
Eu cu o stare de rau pe care nu am mai experimentat-o pana acum. Si durere. Nu mananc. Nu mai fac fata la inca o doza de piafen...... Da iau naturalele.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

DANANITA, pentru mine poezioara ta a fost pansament pe suflet, mai ales acum cand ma lupt cu negativismul si ura de la ''aspirante optimiste'', ca pe mine Dumnezeu ma baga numai in d-astea... De multe ori, reusesc sa-l fac pe Dumnezeu sa triumfe, dar alte ori renunt, acolo unde 'celalalt' e mai puternic. Cam asta e destinul meu si nu prea am de ales....
Dupa ce vad opinia moderatorilor, promit sa scriu numai acolo unde berzele au in cioc ingerasi frumosi, adica la VOI.
Multumesc Crinutei si Laurei Ioana (pa care a rasplatit-o Dumnezeu in numele meu) si tuturor fetelor cu suflet bun, DE AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Cata e bine ca bebe este ok...trebuie sa ai mare grija de el si ma bucur ca Niculescu te-a linistit...eu zic ca, chiar daca nu faci efort ar trebui sa stai macar 1 sapt. acasa, in pat...si eu am stat in sapt. 10 cind am avut singerarea si foarte bine am facut! Te pup si sa auzim numai de bine!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta

12+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Laura Ioana BRAVO!!!! Sa ai parte de o sarcina frumoasa si un BB sanatos!
Inca un exemplu ca se poate atunci cind vrea Cel de sus , noi o vedem ca o ironie a sortii..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Catrinel_17

Mai am o ora si suuuun (la mine-i 10)! Imi bate inima ca apucata

Hai ca numaram cu tine...mai ai 10 minute..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Iepurici, da' ce te doare, burtica? Nu incerci sa pui o sticla cu apa calda? Eu as lua un metoclopramid (daca ai) asta alunga starea de greata...
Piafen e tare de tot, si rau la stomac, nu mai lua, pui…

sa te faci bine, ma gindesc la tine!

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Hai Catrinel!!! Tinem pumnii stransi!! Mai e putin!
Iepuricule imi pare rau ca nu te simti bine,sa nu iti fie rece la piciare ca mai rau te doare burtica.Si manaca sau bea un iaurtel cu atatea calmante,sa nu te doara si stomacul! Of, fata necajita!
Catrinel,sunt cu ochii pe tine! Ma duc sa dau drumul la masima de spalat si sunt inapoi,sa te tin de manuta cand suni!!!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Catrinel, iubita, nu te mai gandi la mine. Ca o sa-mi treaca. (Nu ma las eu cu una cu doua.)Da-mi vestea aia buna si sa vezi ce topai si dantuiesc.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ilenya

quote:
Originally posted by Catrinel_17

Mai am o ora si suuuun (la mine-i 10)! Imi bate inima ca apucata

Hai ca numaram cu tine...mai ai 10 minute..

Timpul a expirat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Fetele, stau doar azi la birou. Am doua saptamani de concediu medical pe care in pat le voi sta, va dati seama. Sper sa conteze.
Va pup si va multumesc de gandurile bune.

Catalina si bebicii din burtica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalinapieptea/album?.dir=/930f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalinapieptea/album?.dir=54ca&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput