Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 45

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana
Acum daca asa a vrut Dumnezeu, poate are El un plan pentru noi!

Laura

Asta categoric,pui! Asa am gandit si eu cand am citit ce ti s-a intamplat!Poate doar trebuie ajutat un pic sa-si duca planul la indeplinire! Chiar vroiam sa te intreb ce reactie a avut tati,cred ca e "mut" de uimire...Si mai cred ca ce ti sa intamplat tie e datator de sperante pentru noi toate care avem diverse probleme: ba prea putini,ba cate o trompita infundata,ba niste aderente amplasate taman prost ...e suficient unul mai "obraznicut" si curajos sa scape sa ..gata !
Tine-mi pumnii in weekend ca-s tare...cu nervii intinsi!
Doamne-ajuta!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Felicitari Laura Ioana
Azi am fost la analize .....dar mi-au mai ramas cateva .Ah bugetul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Relya, Barbye va multumesc. Doamne, nu credeam sa ma vad eu asa de repede printre cele felicitate si iata-ma!
Mishu, culmea e ca eu nu am o trompita si ete ca treaba-i gata.Normal ca iti tin pumnii, mai intrebi! Abia astept sa vina ziua de luni sa ne dai vesti. Sau faci testul duminica?

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Barbye m-am luat cu ale mele si nici nu te-am primit cum se cuvine. Bun venit si sedere scurta pe la noi, ca vezi e treaba molipsitoare vrei, nu vrei
M OANA esti simpatica, pentru treaba asta uite de la mine Ramai cu noi ca vezi cum sta treaba: avem pile la barza

Laura

Mergi la inceput

Laura,intrucat posed acea mancarime in cred ca il voi face duminica dimineata (daca mai apuc)intrucat va fi ziua 26 (adica ultima) si nu consider ca ma grabesc(prea tare ).Sper sa nu vina rushii pana atunci..
Catrinel este ora 11,unde esti? Te asteptam cu vesti bune!!!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dragele mele,
am ajuns de la doctor, am venit la birou ca e treaba cat carul aici. Bine, efort nu fac ca doar stau la birou si dau din degete, plus ca spatarul se lasa pe spate la scaun asa ca stau mai comfortabil.
Rezultatul la echo e destul de nasol zic eu. Va copiez din interpretarea echografiei: uter AVF modest de colum cu imagine de sac ovular de 10 mm ce contine ecou embrionar cu activitate cardiaca ritmica. ---- (nu inteleg ce zice aici, e un singur cuvant) de el imagine rotunda cu continut hipoecogen cu zone ecogene (sac embrionar II hemoragic).

Cu alte cuvinte: doctora e acum sigura ca au fost doi si unul s-a dus. Ca acum in sacul care s-a dus este hemoragie. Din fericire ea spune ca sarcina e deasupra dar formatiunea asta se poate elimina sau resorbi. Din nefericire, daca se elimina formatiunea aceea, exista riscul sa traga si sarcina dupa ea. Dupa cum a zis, cam am cutitul deasupra capului.
Ea mi-a zis ca nu vom putea avea contact nici urmatoarele 8 luni (nu asta era grija mea) si ca sa "stau pe oua" adica: sa nu fac efort, sa stau cat pot in pat, sa nu ridic, sa nu calatoresc cu avionul, chestii din astea.

Slava Domnului l-am gasit si pe Niculescu tot azi. I-am citit ce scria pe echo si zice "da, si?" L-am intrebat daca nu e risc pentru bebe si mi-a zis "stati doamna linistita!" si m-a chemat la el la cabinet joi sa imi faca el echografie ca sa vada cu ochii lui ce e acolo.

Cam asta e fetelor, sunt destul de ametita si bulversata dar incerc din rasputeri sa ma linistesc si sa gandesc pozitiv, mai ales dupa ce am vorbit cu Niculescu.

Va pup si astept reactii.

Catalina si bebicii din burtica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalinapieptea/album?.dir=/930f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalinapieptea/album?.dir=54ca&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Catalina draga mea, asteptam cu sufletul la gura vesti de la tine.
Eu zic sa ai incredere, sa te odihnesti cit mai mult si sa incerci sa-ti iei concediu sa stai acasa , macar sa nu mai faci drumul casa-serviciu, chiar daca acolo doar stai pe scaun .Incearca sa vizualizezi cum se resoarbe formatiunea aceea si cum creste BB-ul tau! Roaga-te asa cum stii tu si va fii bine!
Te pupic!

Mergi la inceput

Catalina asa sa faci,mamica,sa stai linistita si sa gandesti pozitiv,ca gandurile negre nu fac bine nimanui! Imi pare rau ca nu mai sunt doi bebici dar canalizeaza-ti energia (cata mai ai) sa ii fie bine lui bebe...Si cum a zis dr.nu face efort si stai cat mai mult in pat...Nu e greu pentru tine sa stai pe scaun?(chiar daca e ergonomic).Niculescu parea destul de linistit daca te-a chemat el abia peste o saptamana,nu pare sa fi intrat in panica si asta ar trebui sa te linisteasca si pe tine...
Eu iti tin pumnii,ma rog pentru voi si cred ca va fi bine....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Catalina, singura reactie pe care pot sa o am e sa ma rog pt tine si puiul tau. Nu inteleg mare lucru din termenii medicali. Atata doar ce exista o viata noua in tine si trebuie sa ai mare grija.
Te pup si te rog mult stai cat se poate de mult in pat.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Dragelor, harnicelor, neata buna!!!
Hai c-am ajuns si io prin zona…. sa semnez condica, Iepu. Mai am o ora si suuuun (la mine-i 10)! Imi bate inima ca apucata!!!

Mishu, las ca-i bine cu dileala, trece vremea mai repede! Cu e cu ovarelu? Ai vazut ca si Laura Ioana a folosit eficient singura trompitza!!! Asa ca!!!
Catalina… trebuie sa ai mare grija de tine, chiar trebuie sa stai la birou? Io nu inteleg, cum ar fi posibil ca formatiunea sa traga sarcina dupa ea in procesul de resorbire, numa pricep, recunosc, dar imi suna un pic aiurea… Ai grija de tine, e bine ca mergi la inca un doctor, dar pacat ca numai joi!!!
Iepuras, cum te simti, te-au mai lasat durerile?
M_Oana, bine ai venit pe la noi!
Multumesc dananita (frumoasa poezia!!) si motzu, ar fi fantastic sa am si eu vesti bune!
Miha – endometrosii feat foliculosii, asta-i chiar buna!!!! Esti tare creativa, imi place de tine!!
Barbye, bun venit printre noi!!!! Sedere placuta … si scurta!
Laura Ioana, test pozitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiv! Bravoooooooooooooooo!

Bei, fetelor, nu ar fi bine sa folosim si noi prezervativ??!!!

Pup fetele, mai am 40 de minute… Doamne….mi-e inima cit un purice.

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput