Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 45

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Megbeng, bine ai venit – am cautat putin pe internet si am gasit citeva chestii, dar asa e, pe Fertility Friend parca era cel mai bine descris: http://www.fertilityfriend.com/HelpCenter/FFBook/ff_fertility_signs.html

Mishu, se pare ca primesc rezultatele de la laborator odata pe zi, cele pt azi venisera. Ce ciuda mi-e!!
Daca aflam azi si era “nu” boceam linistita o zi doua, dar asa, trebe sa-mi amin bocitul pe luni. Asteptarea asta… !! Bine ca maine vine o prietena cu care nu m-am vazut de multa multa vreme si o sa pot sa ma gindesc la altceva. Dar parca vad ca duminica tot stric un test… Ca le am acasa!!! Vreo 5

Semnat,
catrinel si mishulina

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Catrinel,iubita (jumatatea mea!) si eu tot duminica vreau sa stric un test,sa nu ma lasi singurica,intri sa ne impartasim impresii,da? Ca io pana luni ma catar pe pereti,sti ce liniste e in we fara fete!

Da,fetelor,e adevarat,Tia a nascut ieri un baietel frumos!!! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53282" target="_blank"> scrie aici

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

M_Oana, fata draga, fetele sunt de gasca (gasca de la “Endometru” - ce bine suna…) Pt un nou inceput!!

Hei, doar o viata avem, …si o gramada de noi inceputuri!!

Iepurici
Sa ne tinem de mina Mishu, ca... m-am tot laudat io ca-s tare, da zau ca nu-s. Important e sa-mi revin repede, s-o iau de la inceput!!
Duminica sunt cu tine!!! Promit!!!

Fetelor (just in case) dupa stimulare, vine CM mai tirziu de obicei?

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

quote:
Originally posted by Mishulina
Da,fetelor,e adevarat,Tia a nascut ieri un baietel frumos!!! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53282" target="_blank"> scrie aici

Sa-i traiasca baietelul cel mult asteptat!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

vedeti? asa mi s-adeclansat mie dependenta de DC...de la "asteptand un ingeras" ...discutii gasite intamplator pe google..apoi am trecut si la restul discutiilor iar acum daca nu intru o zi n-am liniste...am sesizat si eu o atmosfera aparte la endometru, si in clubul studentelor , (la prieteni dintotdeauna)
catrinel, am numarat cu tine invers ...stiu cat de neplacut e cand astepti rezultatul de la analize si intarzie sa apara
m_oana....inteleg ca suntem cam de-o seama pe topicul asta
mishulina, punem vorbe bune si la barza, sa nu mai ocoleasca acoperisul de la "endometru"

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;121/st/20050820/e/my+wedding%21%21%21%21/dt/8/k/5c62/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by megbeng
mishulina, punem vorbe bune si la barza, sa nu mai ocoleasca acoperisul de la "endometru"

Multumim mult doamna doctor,daca am prescriptie medicala si reteta nu poate barza sa rateze acoperisul meu,nu ? Ca io si tati suntem deja pe casa si facem semne disperate cu o naframioara alba....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Buna!Ma (re)primiti la voi?Am mai scris pe aici prin martie-aprilie,cand mergeam la monitorizari.Din mai am inceput sa fiu homeopata si pana nu rezolv problema ovulatiei nu stiu ce sanse am sa fiu mamica.Acum ma aflu in ziua a 8-a a ciclului.N-am nici cea mai mica idee cand s-ar putea produce ovulatia.Mucusul ca albusul de ou apare la mine in cu totul alta perioada decat cea in care am usoare intepaturi in ovare(adica atunci cand cred eu ca ovulez).Fetele care aveti ciclu neregulat,cum "dibuiti" voi perioada fertila?
Pupici!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Lumit, BINE AI REVENIT.
De ce nu incerci niste teste de ovulatie. Si eu tot in faza asta sunt. Incerc sa depistez daca si cand ovulez. Numai ca eu am ciclu regulat (26-28 zile)

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Bun venit fetelor noi si va urez sa vi se indeplineasca visul si cat mai repede!
Laura Ioana , ce surpriza mare : Sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi tu si BEBE-ul tau! Gandeste-te ca va fi bine; noi toate ne vom ruga sa fie asa!Prin reusita ta ne dai sperante si noua celorlalte!
Catrinel, maaaammmaaa... ce suspans! De-abia astept vestea buna de la tine!Sunt langa tine!
Mishulica, si pt. tine e valabil ce am, scris mai sus! Sunt asa de emotionata pt. voi.....
Iepurica, pupic , ce-ai patit, ai racit cumva? Ai grija de fata!
Catalina, eu zic ca e totusi bine; ai grija de tine si odihneste-te!
M_Oana, lasa trecutul in urma si priveste spre "soare"!

Eu, fetele, sunt in ziua 10 si parca as avea mucus egg: adica sa-nteleg ca e aproape ovulatia? Help!

Va pup pe toate si va iubesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Lumit , incearca sa -ti iei temperatura bazala(in fiecare dim. la aceasi ora pina sa te ridici din pat) si sa o treci intr-un grafic.
Dupa 1-2 grafice vei putea previziona perioada ovulatorie si atunci abea poti sa incerci cu testele de ovulatie. (exemplu: daca observi 1-2 luni o crestere de temp. in Z.20, incepi sa te testezi cu teste de ovul. din Z15-16 pina se pozitiveaza)
Pt. ca la un ciclu lung/ neregulat, cind nici nu stii macar in ce interval poate fi ovulatia, ai avea devoie de prea multe teste.

Mergi la inceput