Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 45
Raspunsuri - Pagina 11
Catrinel_17 spune:
Lumit, bine ai re-venit!! La monitorizari ce ti-a spus? Nu ti-a zis ca ar fi cazul pt o stimulare hormonala? Ca si io fix asa aveam probleme cu ovulatia, mi-am luat si temperatura o vreme, si tot nu-mi dadeam seama cind e (ca nu prea venea!!), cu mucusul – iar asa, habar n-aveam cum arata si m-am dus frumusel la doctor. Care doctor, prin ziua a a 19-a “scobea” dupa foliculii mei prapaditi… Acuma fac stimulare si ma rog sa fie bine…
Princess,
multumesc. M-am mai potolit. Noroc cu voi.
In urmatoarele 4 zile fac dog sitting, niste prieteni pleaca si lasa catzelul la noi. Cred ca-mi va pica bine!
_
"After all, tomorrow is another day!!"
Catalina spune:
Fetele, nu va impacientati, bine ati facut ca ati sarit pe mine. Daca as putea, nu m-as mai misca din pat dar ... daca imi pierd serviciul sunt moarta - e cel mai mare salariu al meu si astia sigur ma dau afara daca nu mai vin cu lunile.
Deocamdata o sa o iau incet, ma gandesc numai la urmatoarele doua sapt si la intalnirea de joi cu niculescu.
Slava Domnului ca nu am mai sangerat dar ma mai doare burtica pe jos (doctora cica poa sa fie si de la chisturile alea babane pe care le am).
Va pup, sper sa mai pot intra si de acasa.
Dumnezeu sa va dea dupa sufletele voastre bune!
Catalina si bebicii din burtica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalinapieptea/album?.dir=/930f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalinapieptea/album?.dir=54ca&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Amely spune:
Fetele, eu va pupicesc!... si luni dimineata vreau sa vad cum ploua iar cu gravidute
.
Mihu, Catrinel, va tin pumnii stransi, sa va vad luni cu bebei, OK?
Megbeng si Lumit, cu cat suntem mai multe, cu atat mai bine ne vom sustine una pe alta si vom ajunge toate la mamici... cat mai repede! 
Va pup pe toate
si sa aveti week-end placut si mai ales romantic!
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
lumit spune:
Fetele,multumesc frumos de primire!
Catrinel_17,la ultima monitorizare(aprilie) s-a vazut ca am ovulat in ziua 15.Si totusi ciclul a fost de 43 de zile!!!Dr.Tutunaru,la care merg acum,m-a trimis la homeopata.Cica-i de la cap problema(unde am un adenom pe hipofiza).Nu-si au rost stimularile pana nu aduc hormonii la valori normale.
ilenya,am incercat cu bazala si-mi ies grafice ca niste munti;nu inteleg nimic din ele.Nu seamana doua cicluri catusi de putin...
iepurila,ma gandesc sa iau teste de ovulatie.N-am folosit pana acum.Stii daca intr-adevar indica ovulatia corect?
La noi e ca naiba-n calti:cand sunt in Ro.,merg la monitorizari si vad cand e ovulatia - n-am sotul cu mine(el lucreaza in Irlanda);cand vin eu aici(in toate vacantele scolare)- nu stiu cand e perioada fertila.O tot bajbaim,fara succes pana acum.
Catalina,sunt convinsa ca Dumnezeu o sa aiba grija de bebic si de tine!Fii tare cat pentru doi!
Pupici!
poze cu noi
ilenya spune:
quote:
Originally posted by lumit
Cica-i de la cap problema(unde am un adenom pe hipofiza).
Stiu pe cineva care avea aceasi pb. la hipofiza, dar era mai grav la ea pt. ca nu mai avea ciclu aproape de loc . Dupa nspe tratamente fara succes a reusit sa-si recapete ciclul facand reflexoterapie. Nu mai stiu nimic de ea mai departe. Poate iei si asta in calcul. Pupici
Catalina, toate gindurile bune pt. voi!!!!
andicu spune:
Buna ziua,fete cucuiete!
ia uite, lipseste omul nici-o zi si pierde vreo 6 pagini la urmarit!Cata agitatie,evenimente fericite, imi place tare aici!
Ca o batrana,bolnava si senila ce sunt
,o sa ajung sa-mi notez din urma,ca sa nu uit cui si ce anume vreau sa spun:
Intai,Barbye,Megbeng,Lumit si nu in ultimul rand M Oana,bine ati venit sau revenit!M Oana si eu mai intru pe la "aspirante",cunosc istoria,s-ar putea sa-ti fie mai mult mai bine aici!...ca si mie imi e 
.
Dananita,poezia ta m-a uns la suflet,si cum sunt intr-o stare mai
emotiva in ultima vreme,mi-au dat si lacrimile,ca asa gandeam si eu,precum personajul respectiv,cu lasatul la greu...
LAURA IOANA, am zis eu
! pe cuvant daca nu posed un picut din al6lea simt, eu am presimtit ca e cu
la tine,asa cum simt si la Mishulici![size=3]FELICITARI! SA DEA DUMNEZEU SA FITI BINE [/size=3]!roaga doctorul sa-ti dea tratament preventiv si gandeste pozitiv!
Iepurila,sanatate multa si sunt alaturi de tine in privinta nenorocirilor din tara ;eu am tot bocit zilele astea cand am vazut la tv ce dezastru e!
Catalina,nu fii suparata,gandeste-te la bebicul tau ramas,sa fie sanatos,si ai incredere in ce-ti spune dr,am mai auzit de sarcini gemelare,in care al mai plapand i-a cedat puterea si viata lui fratiorului mai zdravan!iti tin pumnii sa iasa totul bine!
Catrinel,noi rezistam pana luni emotiilor,daca promiti ca rezisti si tu alaturi de noi
!eu
sa ti se indeplineasca dorinta!
Si ca sa inchei placinta,eu doar ce-am revenit de la coafor,m-am tuns, m-am vopsit,si sper ca efectul optimist sa se scoboare catre "periferie"
si sa se puna-n calea rushilor,care nu contenesc sa navaleasca!..na ca m-a lovit si pe mine poezia
!
pe toate !
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
Adriana mica spune:
Buna fetelor,
Ce mai faceti? Felicitari Laura, te asteptam in gasca de la burticoasele de martie - aprilie.
Catalina, ne rugam pentru tine si bebe, sa fie bine.
Mishu, Catrinel, vad ca ne cam tineti pe foc. Asa ca sa va reamintesc (pentru cazul in care nu mai aveti rabdare) mie mi s-a pozitivat testul cu o zi inainte de ziua presupusa a invaziei, chiar din primele 5 minute; e drept ca liniuta era palida, dar vizibila. Doua zile mai tarziu liniutele au aparut aproape simultan, de aceeasi intensitate.
Nu vreau sa va speriati, dar la grupa mica a burticilor (adica eu, Jane, Dananita si toate celelalte fete) este "jale mare": probabil ca se petrec o multime de schimbari hormonale, ca toate plangem si ne plangem de cate ceva sau pur si simplu din senin, ne luptam sa facem fata la serviciu si sa ne acomodam cu noul statul, cu toate incertitudinile si tenmerile pe care le genereaza. Noroc cu Cata care ne mai ajuta cu cate un sfat sau vreo vorba buna.
Salutari tuturor fetelor; va tin pumnii la toate sa reusiti. Oricum, se pare ca am intrat intr-un sezon favorabil, asa ca... sa auzim numai de bine.
ADriana
5+
http://photos.yahoo.com/apreutu
Laura Ioana spune:
Andicule si Princess multumesc pentru gandurile voastre bune.
La 5 o suna sotul meu pe dr sa vada la ce ora ma cheama la ea. Nush daca o sa poata vedea ceva, dar trebuie sa incep tratamentul neaparat!
Salut fetele noi venite, Megbeng (simpatic nume) si Lumit si le urez sa le urmeze pe gravidute cat mai repede.
Adriana mica, daca e totul bine vin, sigur ca vin in gasca voastra
Laura
princess spune:
Andicut, bravo tie fata draga! Sper ca iti este mai bine!
Laura Ioana, iti tin pumnisorii la dr., sa fie bine si neaparat sa incepi tratamentul! Doamne ajuta!
Adriana mica, nu ma simt eu in masura sa-ti dau sfaturi , dar ma gandesc ca este cel mai minunat sentiment sa ai un BEBE in burtica , asa ca gandeste-te la acest lucru si o sa fie bine!
PS Fetelor, e jale mare in tara cu inundatiile astea (bietii oameni!); ma doare sufletul de nu mai pot!
Weekend placut si numai bucurii!

iepurila spune:
Andicu, imi place tare mult despre tine. Bravo ca fata s-a facut si mai frumoasa decat era.
Lumit, fetele a caror teste de ovulatie s-au pozitivat (si eventual mai au si bebita la purtator) iti pot da raspunsuri mai avizate. De cand incerc eu testele de ovultie (doar de 2 luni) nu mi s-a pozitivat decat unul singur. In rest nu aparea decat linia de control. Asa ca..... nu sunt chiar cea mai in masura. Dar luna asta o iau din timp si ma testez in fiecare zi.
Vezi ca fetele recomanda doar anumite teste (NOVA MED; DR. SIGUR; sau DIASPOT)
Pupici si la gravidoase
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.