Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 45
Raspunsuri - Pagina 12
M Oana spune:
Megbeng, superb e citatul din Vali Sterian.
Catrinel, multumesc frumos pentru urarea de nou inceput. Cand constati ca intr-un loc zace muuuult rau, iti iei averea in spinare si pleci spre soare, dar eu, inainte de a pleca mai las si o pancarda despre locul cu pricina.
Am citit un an, dar sa ma pici cu ceara, daca iti dai seama despre ce e vorba, pana nu intri in roman si nu traiesti alaturi de personaje.
Mi-am dat seama intr-o saptamana, mi-am spus punctul de vedere, ca asa e democratic si am ales raiul vostru de la 'endometru'.
Cat despre lipsa moderatorilor si a legilor, asa lipsa e pe lumea asta de ei, iar de aici, atatea se intampla.... Asta e! Omul credincios mai are frica de Dumnezeu, dar cei rai.....
Dar, sunt in ziua 5 si de acum inainte numai despre
am sa scriu. Asa cum v-am promis!
Princess, spre soare, fata mea, spre soarele cu bebici si cu fericire, mergem....
andicu spune:
Lumit,incerc si eu sa-ti impartasesc din experienta mea scurta cu perioada de ovulatie;cat am incercat cu teste,singurele care s-au pozitivat au fost de la Clearblue,numai c ami le-am adus din Germania,ca in tara nu se gasesc decat de sarcina;din farmaciile noastre am luat doar Fertil test,ca asta l-am gasit in oras,dar se pozitiva total aiurea,adica imi aparea a2a liniuta palida cu vreo 2 zile inainte ,apoi 2 zile clare amandoua si dupa iar inca o zi cu a2a liniuta mai palida,asa ca nu mai intelegeam nimic si am trecut la graficele de pe Fertility friend;cu mucusul cervical n-am fost prietena,ca n-am stiut niciodata sa-l analizez,dar am reusit cu temperatura bazala si cu celelalte simptome;"norocul" si-l pun asa ca n-a fost sa fie,daca citesti din urma o sa afli de ce, asa-zisul noroc a facut ca Fertilityfriend-in paralel cu monitorizarea (unica data cand am facut-o)sa-mi arate exact ziua ovulatiei si sa si raman,prestand ca la carte si ajutata de Pregnyl.
Sper sa-ti ajute cumva experienta mea,dar eu zic ca cel mai sigur sa afli exact e tot cu monitorizare si inainte si dupa.
Succes si
!
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
Laura Ioana spune:
Fetelor am fost la dr. Desi m-am straduit si am baut mai bine de un litru de apa
(am fost la echo obisnuit), nu am avut noroc sa se vada nimic, in afara de un chist mic pe ovarul stang (imi apar numai la sarcina, nush ce naiba sa mai fac). Dar am primit tratament in felul urmator:
-Duphaston 2/zi
-Gravibinon 1/5 zile (patru buc, deocamdata)-vai de fundu' meu
-Scopantil 2/zi (astea pt chist)
-Utrogestan 1/zi seara intravaginal. Nu mi-a dat mai multe buc. ptc duphastonul e tot progesteron si nu are rost sa iau multe din fiecare.
Duphaston cica e ce recomanda si Marinescu in ultima vreme.
Aaa, si ce e mai important: repaos la pat. Abia luni merg la spital sa imi faca bhcg, ca in rest nu se face la noi in oras. Si miercuri sau vineri merg iar la control. Asta-i
Laura
motzunica spune:
Mishulina, suntem langa tine cu pumnii stransi.
Megbeng, bine ai venit! Este vorba de albusul de ou crud si este elastic.
Mirela, stiu de program, dar tratamentul asta inseamna 6 luni de menopauza artificiala
.
Alexia,Laura, ma rog ca bb sa fie pus acolo unde trebuie.
Iepurila, Doamne-ajuta la fata!, sa rezolvi cu bine de data asta.
Amely, si maine o zi, deh!
Dananita, mi-a mers la inima, mai vreaaaau!
Un
pentru toate fetele, fara nominalizare.
mihaipopescu spune:
Amely, dr. mi-a zis ca dupa primul CM ne putem apuca de treaba asa am citit si pe site la T. si asa am si facut,(acum sunt in a treia luna dupa chiuretaj si deja incep sa-mi fac sperante pentru luna asta ... si natural...)nu prea mai e timp de pierdut, merci pt.cresterea foliculilor dar daca o sa i se faca dr.-lui
parul asa
oare nu-i vede dublu si ca lungime si ca grosime ?... ia uita-te bine la ochii astuia.
Laura Ioana, FELICITARI!, sanatate la bb, arunca gandurile negre, sigur de data asta va fi bine ,roaga-te la bunul Dumnezeu (numai el a vrut sa vina bb chiar si protejata – ia-l ca pe un semn bun) si ne rugam si noi sa fie bine pana la capat.... la cat timp dupa sarcina pierduta ai ramas?... si...sa folosesc si eu preze sa raman mai repede?...asa nu m-am gandit sa incercam...![]()
Iepurica mic, da Doamne sa-ti treaca mai repede durerea si starea de rau, stai linistita la pat,pana maine va fi bine ,e week-end , vreme frumoasa si poti sa te bucuri din nou de viata,incepe o noua luna plina de sperante, ai grija de tine.
Cata ,incearca sa stai linistita si asculta de medic stai in pat cat mai mult, gandeste-te ca bb conteaza cel mai mult acum.
Dananita frumoasa poezioara ta, eu sunt o fire mai emotiva dar plina de viata ca si tine , cu suflet mare... asa ca ai cumva moasa la bb-el ca deja am doua nepotele si mai vreauuuu unul cu o mamica hazlie...pana vine bb-le meu.
"Catrinel si Mishulina
S-au tinut mereu de mana
Imbracate in rochite
Ca doua mici scolarite
Ce se-ascunde sub rochita?
Nu cumva e vreun bebita?"
Andicu tare bine-ti ma sade cu noul look, unde vezi tu batrana ,bolnava si senila ?...poate vrei sa spui tanara , frumoasa , sanatoasa si...cocheta
....ptuuu…ptuuu sa nu te deochi , ca tare bine-ti mai sade, viata sa-ti surada in fiecare zi si cu ajutorul lui Dumnezeu sigur va fi bine si pentru noi si pentru toate cate suferim pe aici.

la tooooate fetele.
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.
lumit spune:
andicu,am citit povestea ta si-mi pare tare rau
Ma inclin in fata voastra,a fetelor care ati trecut prin atata suferinta si totusi aveti puterea sa mergeti inainte.
Chiar maine vreau sa caut teste de ovulatie aici(nu sunt in tara).O sa intru si pe Fertility Friend;stiu ca am mai incercat si anul trecut si mi-am prins urechile pe acolo.Daca nu ma descurc mai strig dupa ajutor la voi.
Un pupic pentru fiecare!
poze cu noi
Alexia27 spune:
Motzule, mama, pai eu sunt abia in ziua 5 sau 6 DPO, habar n-am daca e bebe sau nu. Stii tu ceva ce nu stiu eu daca ai trecut direct la "amplasamentul" outzului?
Sa-ti fie gura aurita, iubita! Eu am avut-o la Utocatalina, dar ce ma fac, ca nimeni nu-i profet in tara lui? Poate ai tu asa...un "insight"
ionica spune:
Salut Aspirantelor,
Iata ma bag si eu ca musca in lapte,am tot participat de pe margina si v-am tot citit fara sa mai scriu de mult timp.
Am ajuns la disperare ,mi s-a descoperit dupa 5 ani de investigatii si sarcini piedute ca sufar de endometrioza (3mm) la ovulatie.
Cu tratamentul pe care mi s-a prescris HMG75 a ajuns la 7 mm dar inca nu am terminat tratament (5 injectii+) si am sa va spun daca a crescut!!
In schimb mi s-a recomandat sa consum cardioaspirina tot restul vietii mele fiindca " reface endometru" citez Dr Delia Rivas.
Acum Dumnezeu o sti ,sa stiti ca folosesc de 2 saptmani cardioaspirina si ma simt chiar foarte bine (nu mai am dureri de cap si nici obosita nu mai sunt) dar asta este alta poveste.
Cu drag
Ionica
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica
MirelaV spune:
Motzunicule si sper k ai de gand sa-l tii...indiferent ce implica!!!! asta nu e o veste prea buna..dar .. conformeaza-te!
pup
MirelaV
pupicei pe burticei
Laura Ioana spune:

Mai, Miha, sa mor de ras ce simpatica ai fost: auzi sa fol preze ca metoda de a ramane
. Mercic pt felicitari. Ultima sarcina am pierdut-o in aprilie (pe la sfarsit) si dr mi-a spus sa nu raman 6 luni. Eu de atunci m-am hotarat sa nu astept mai mult de doua cicluri si sa raman; apoi am zis ca sa fac intai analize, m-am programat la Marinescu in septembrie si pana la urma tot vreo 6 luni ar fi fost. Faza e ca, fara nici cea mai mica intentie, a fost asa cum am zis in primavara: pana acum am avut 2 cicluri normale
.
Mai stii, poate, vorba ta, folosirea prezervativului o fi si ea un mijloc de prins barza.
Oricum azi fac prima injectie de Gravibinon si stiu ca e foarte dureroasa si imi tzatzaie
de frica. Si am o fobie fatza de acele de seringa
si chiar plang

Tineti-mi pumnii sa treaca repede si usor.

Mishulici, deci faci maine testul? Abia astept sa intru dimineata pe net sa vad rezultatul. Iti tin pumnii.
Laura