Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 45

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Hop si eu. Sunt asa de harnicutaaaaa!!! Ptiu, ptiu sa nu ma deochi (am facut papita + tarta cu caise, am dat cu aspiratorul....)
Mishu si Catrinel, aici sunt! Deci nu sunteti singurele.
Motzunica si eu sper din tot sufletul sa-mi iasa de data asta. Si sa-mi iasa bine.
Ionica, bine ai venit pe la noi dar sa nu stai prea mult. Fuguta repede la gravidute.
Mihaela, sarumana ca te gandesti la mine (stiu ca va ganditi toate- si va pup dulce pentru asta).
Laura te pup dulce si iti trece buba. Lasa ca stiu ca suporti orice ca sa fie bine la bebita.

Eu un picut mai bine. Tot am dureri (nu asa mari ca ieri) ceea ce nu imi este caracteristic. Eu aveam durei in prima zi, luam juma fiola de piafen si gata. Asta era tot. Acu nu stiu ce am. Deja e a treia zi. Poate fi de la trauma histeroscopiei esuate?
Stiu ca atunci cand am cauterizat o rana pe col, menstruatia urmatoare a fost dureroasa (fusesem avertizata ca asa va fi).

In alta ordine de idei mi-am facut provizii cu teste de ovulatie. Poate luna asta depistez ceva.

Va pupicesc pe toate fara nici o exceptie

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

URAAA!!! din nou pe net!!! Mi de scuze fetelor dar am avut netul picat de ieri de la ora 15 si abia azi s-au urnit sa vina sa il faca! Am avut "noroc" ca nu au venit abia luni,ca innebuneam fara voi!!!
Deci nu am murit,va pupic si revin mai pe seara ca acum trebe sa plec in oras!!
si aveti grija de voi!!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Fetele, va pupicesc dulce pe toate si bun venit celor noi! Astept cu nerabdare vesti bune de la toate! Eu, ziua 11 , dureri si itepaturi (o fi de la ovulatie?),temperatura constanta!
Weekend insorit va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Pupici si de la mine pe ziua de azi!
Ionica,bine-ai venit printre noi si multa sanatate! sa dea Domnul sa scapi de problema cu endometrioza!si o sa vezi ca vine si !
Mihaipopescu,esti tare dragutza,iti multumesc ptr increderea pe care mi-o acorzi ,mai ales legata de partea fizica!dar promit ca-mi fac poza asa "proaspata" cum sunt si o prezint la voi sa va dati cu parerea!Eu zic ca-i de bine luna asta !
Princessica,sper sa fie de la ovulatie,ai toate simptomele,mai ales ca si temperatura e constanta;la mine asa era vreo 3zile si pe urma crestea brusc.Succes la !
Hai,ma, Laura, ca nu doare asa tare Gravibinonul!si eu am facut,si nici nu simti cand te gandesti la bebe c ao sa fie bine!!
Iepurila, imi pare rau ca nu-ti trece durerea ;stiu cum e ca si eu fac 2 saptamani de rushi(ca-s mai smechera sila mine trece mai greu de data asta)si burta tot ma doare aproape zilnic,de trbuie sa iau cate-un Nurofen din cand in cand;eu n-am luat Piafen decat la inceput,ca e foarte puternic si daca ai stomacul sensibil ti-l poate afecta.Fa-te bine REPEDE!
Mishule,maine am emotii!sper sa te prezinti cu 2 liniute,ca tu urmezi,doar,stii nu?!!

Eu am fost azi la medica mea si e de bine;cica sangerarea asta e normala asa multa dupa extrauterina,ca se reface endometrul;m-a consultat pe toate partile si rezultatul e ca n-am nimic,nu chisturi,nu altele.A zis sa stau 3 luni cuminte,sa ma refac complet,si vestea mare e ca pentru FIV lucreaza exact cu cine vreau eu sa fac,cu Denisa Protopopescu de la Medsana,si a zis ca prin septembrie o suna si-mi da recomandare;pana atunci,peste inca 1 luna ma voi duce sa-mi dea lista de analize.Asa ca rezultatul final:sunt fericita ca sunt bine si foarte optimista pe viitor!!!
Va pe TOATE!

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Mishulina, tin pumnii stransi tare pentru fata.
Alexia, eu am cobit .
Andicu, bravo fata draga, daca o sa mergi tot asa o sa reusesti din prima la toamna.
Mirela, sper sa nu ajung pana acolo .
Costi, mucusul creamy, e de bine.
Ionica, bine ai venit! Nu inteleg cum adica ai endometrioza de 3 mm ?
Iepurila, ia un pe burtica de la mine.
Eu azi prima zi de CM, un nou inceput. Luni ma duc sa vad cum stau cu rezerva ovariana ca de, sunt cam batraioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Fetelor eu....nu mai fac maine nici un test....m-au invadat sunt terminata,invinsa....Numai eu puteam sa patesc asa ceva si numai mie imi reuseste sa dezamagesc pe toata lumea in frunte cu mine....M-am trezit azi pe la pranz cu niste secretii maronii de o culoare si consistenta ce nu pot prevesti decat un singur lucru si cu o amorteala usor dureroasa(deocamdata) in burtica ce iarasi nu poate prevesti decat un lucru....Deci,in proportie de 99% mi-au venit rushii!!! Pentru ala 1% am sa stric totusi maine un test dar nu am nici o speranta,cat de mica,in schimb "mustesc" de deznadejde....Iar m-am "inecat ca tiganul la mal" ca doar imi scrie in frunte,nu? Vin din Carrefour unde am vazut o gramada de bebelusi,majoritatea in roz (de fiecare data sunt multi) si am tras o smiorcaiala zdravana care culmea,nu mi-a fost de ajuns...
Asta e...s-a terminat inainte de a incepe...si aveam atatea sperante luna asta dar...ce mai conteaza? Parca e prima data cand se naruie....cata infatuare si la mine sa visez la atata fericire...
Andicule,imi pare rau,chiar as fi vrut sa iti spun ca ai avut dreptate....
Iepuricule,mai ti de mana o plangacioasa ca mine? Tine minte,eu deschid capitolul 100....
Catrinel imi pun mari sperante in tine...
Motzule sti...ca in orice razboi mai sunt si morti sau invalizi...
Mihaela nu sti niste versuri si de "inima albastra"?
Ionica,era sa te uit, Bine ai venit,te trimit si pe tine la gravidute,imediat!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mishulici sa stii ca ma gandesc mereu la tine, nu spune inca hop; poate nu sunt rushii, cine stie. Si daca sunt, nu dispera, va exista mereu luna viitoare. Ai vazut cum e: Dumnezeu le are randuite pentru fiecare dintre noi. Sunt alaturi de tine orice ar fi

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Andicule, ai avut dreptate, nu ma durut cand am facut injectia, dar m-a durut foarte tare dupa aia. Oricum am inainte de a face injectia de frica.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Mishu, scumpa mea tristuca, vezi ca esti periculos de aproape de butoi! Fugi de-acolo sa nu cazi inauntru. Hai iubita, ca trecem impreuna si prin asta! Capu sus si fa totusi maine testul. Mai stii de unde sare...barza? Dar daca nu...orice sfarsit e un nou inceput.

Eu am primit azi recomandari stricte IMPOTRIVA laparo, cica ar face si asta aderente, ce-i drept tipa e medic dar de infectioase nu gineco. Pe cine naiba sa mai crezi?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Ionica – bine ai venit si multa sanatate, sa treci repede si cu bine peste hopul asta! Ce-I aia cardioaspirina? O aspirina mai speciala? Sa ai grija cu stomacul daca iei mai multa vreme!

Andicu, incerc si eu sa rezist... vineri seara am facut un test, era negati, mie ar trebui sa imi vina invazia vinerea care vine, poate era totusi devreme inca... ce zici Adriana mica? Nu mai stiu. Sunt ceva mai pesimista...

Mishuleeeeeee, cred ca vin frumos dupa tine, sa nu te las singura. Nu plinge, pui, ca trece si vine luna urmatoare cu sperante noi. Sau plingi o tura buna si apoi mergem mai departe… ofofofof, crede-ma ca-s alaturi de tine. Da’ ti-au venit pe bune?

Laura Ioana, ai grija de tine, stai frumos la pat! Ai ceva medicamente de luat!! Dar o sa fie totul bine mai repede!

Doamne, mihaipopescu, iar ai scos cea mai simpatica poezioara!!! Chiar ai inspiratie!! Noi tot de mina ne tinem, orice ar fi!!

Alexia, tin pumnii sa fie cu okisori!

Ieeepuuuu!! Chiar ca esti harnicutza! Cum a iesit tarta? E greu de facut? Ma bucur mult ca esti mai bine!!

Motzunica, Princess, Amely si toate fetele

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput