Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 45
Raspunsuri - Pagina 14
andicu spune:
Mishule,vezi c-ai intrat in zona crepusculara!!
Pleaca repede de-acolo,hai ca te trag eu de manuta catre
!Stii vorba aia:"incercarea moarte n-are"? Ia sa vezi tu cum o sa se intample cand te astepti mai putin!! ai vazut ca la toate
fericite,li s-a intamplat exact cand ba s-au protejat,ba n-au mai socotit....o sa vina si randul nostru, nu te mai gandi!! eu sunt alaturi de tine,pas cu pas!

pentru toate dragutele mele surori de suferinta!!
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
lumit spune:
Mishulina,imi pare sincer rau ca nu a fost cum ti-ai dorit tu!Stiu prea bine ce inseamna dezamagirea ca nu a fost sa fie nici luna asta...Capul sus,fii convinsa ca vor veni si bebelusii nostri in curand!
Pupicei!
poze cu noi
megbeng spune:
Doamne, fetelor, ce viteza aveti!!!! daca pierde omul o zi are de citit o gramada!!!
mishulina, hai ca
si eu o tura cu tine, apoi te iau impreuan cu restul fetelor de mana si numaram invers pana la zilele "bune" de luna viitoare...cu carrefour-ul te inteleg....si mie imi tremura de multe ori barbia si mi se inrosesc un pic ochii cand vad atatia bebici la un loc...si vad expresia de pe chipul parintilor..si vad tot mai multe
...si ma intreb cate din ele sunt pe forum..
mihaipopescu...si pe mine ma fac sa ma simt bine poezioarele tale si imi place atmosfera de prietenie pe care o intretin...
maine ma duc la un botez...uf! iar o sa tin un bebic in brate (sunt in "cercul de incredere" al mamicii, unde nu oricine a ajuns
)...sper sa-mi impresionez mai repede barbatul , sa renunte la cei 2 ani de asteptare si sa trecem mai repede la
...eu mi-am dorit tare mult bebe pana termin facultatea...
va pup pe toate si va multumesc de ospitalitate
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;121/st/20050820/e/my+wedding%21%21%21%21/dt/8/k/5c62/event.png
Mishulina spune:
Dragele mele,va multumesc din suflet ca sunteti cu mine,simt asta...Am fost asa de dezamagita azi ca trebuia sa spun cuiva ce mi se intampla si cui era sa apun daca nu voua,care mai si intelegeti...
Eu la toate prietenele mele de aici de pe DC si nu numai,in situatii ca a mea le spun sa "nu zica <hop> pana nu sar groapa" si tocmai eu m-am repezit...Mai bine imi ascultam sfatul dar astea se dau,stiti si voi,nu se primesc!
Am trecut de primul moment de furie in care imi venea sa sparg ceva,ce-mi cade in mana...M-a ajutat sotul meu,noroc cu el...Al doilea moment de "negru in fata ochilor" va fi probabil maine dimineata cand voi trage lozul necatigator,aproape sigur...
Dupa care,Dumnezeu stie ce va mai fi...
Asta e...
Andicule scump
ai mare dreptate ca de obicei,mare noroc ca te am...Se pare ca o trompa beteaga e egal cu a nu avea nici una,asa ca nu puteam sa ne intelegem mai bine una pe alta....
Laura,imi pare rau de
-ul tau ca doare,stiu ca esti cu mine ,las ca imi revin eu...
Alexia
multumesc pentru gandurile tale,iar in privinta "recomandarilor stricte impotriva laparo" dr. aceea nu e singura care gandeste asa...Da-mi putin timp sa ma adun si iti trimit un PM care ar putea sa te intereseze....
Catrinelule
nu stiu,maine voi fi sigura daca chiar au venit sau doar se joaca cu nervii mei incordati la maxim...Multumesc ca ai gasit puterea sa fi cu mine desi acum e important ca macar tu sa reusesti..ma bazez pe tine...![]()
Lumit daca te intalnesti cu bebelusii nostri spune-le ca ...inca ii asteptam!
Megbeng multumesc din suflet,fi tare maine! Bucura-te ca il ti pe bebe in brate,chiar daca numai o vreme...A,si ai dreptate,erau o gramada de gravidute azi,parca era ziua lor de cumparaturi!
Va pupic pe toate,pe maine!
Ina
Mishulina spune:
Buna dimineata!
Mda...l-am facut...nu putea fi mai negativ de atat...Atat de clar,asa de alba zona aia pe care era o singura linie rosie,clara,intensa,in rest nici o umbra,nici nu se ghicea macar locul unde ar fi trebuit sa fie a doua....A fost ca o palma...Parca tipa la mine:"Nu meriti o fericire atat de mare,intelegi? NU MERITI!!!"....
.10 minute m-am invartit pe langa el sperand ca proasta ca ma insel....
Cred ca am luat-o razna...
Ina
utocatalina spune:
Mishu pupici pe obrajori
si ai sa vezi ca vei vedea peste putin timp si a 2-a liniuta!
Nu fi trista fata draga!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
13+
Simburica
Alexia27 spune:
Mishulici, hai da-mi manuta, iubita. Sa stii ca m-am gandit eu cu capu si am realizat ca berzele alea pe care le-am vazut pe camp sunt de luna viitoare, ca momentul de luna asta trecuse deja, si nu mai aveau ce face. O sa vezi tu! Hai iubita, strege-ti lacrimile si vorbim cand ma intorc de la seminar.
Catrinel, multumesc de ganduri, ia vezi ce faci, ca macar pe tine te trimitem pachet la
!
Eu nu am cu ce sa ma laud, totul e la fel ca in fiecare luna, ba chiar mai putin. Ziua 7-8 si numaram. Eu mai am o saptamana pana sa 

princess spune:
Neatza fete frumoase!Va pupicesc pe toate!

Mishulica, nu fetitza ,nu plange! Toate care suntem aici stim prin ce treci si ne doare sufletul pt. tine, dar asta e: in cazul nostru lupta este mai grea! Ce conteaza acum este sa stii ca noi te imbratisam si suntem cu tine, iar in final vom invinge toate!
Stergeti lacrimile de pe obrajori si bucura-te de vremea frumoasa de afara! 

Andicut, mercic pt. raspuns, esti dragutica tare! Si eu de-abia astept sa te vad cu noul look ,cred ca esti o frumusica!
Motzunica, bafta mare luna asta la
!...Daca ar fi sa o luam dupa varsta , cred ca multe dintre noi suntem mai "coapte"!
Hai ma Laurica , chiar asa de tare te-a durut de ai
? O sa treaca toate si o sa te bucuri din plin de BEBICA al tau!
Catrinel,cum te descurci cu catzelul? 
Iepurica, era sa te uit .... Mi-ai facut o pofta cu tarta ta ,mmmmm...Cum iti merge cu MACA?
Pupici pt. toate fetele: Alexia ,Utocatalina si Samburica, Megbeng, Lumit, Ionica, MihaiPopescu si pt. cele pe care le-am uitat 

Mie azi mi-a crescut temperatura la 36.7 (zilele trecute am avut intre 36.4 - 36.5); credeti ca conteaza ca am luat-o cu o ora mai tarziu (mi-era asa somnic si nu am auzit telefonul sunand!)?
iepurila spune:
Neata la amiaza
Mishu, nu esti plangaciasa. Este normal sa simti ceea ce simti. Suntem oameni. Ma simt legata de maini si de picioare. Te pup dulce si te rog sa gasesti forta sa mergi mai departe.
Catrinel, tu ai facut testul? Tarta e fff usor de facut.
Megbeng, fii tare! Sunt mari sanse ca sotul tau sa se moaie un pic. Hai ca-ti tin pumnii.
Princess pupici, ma duc sa scriu la naturiste de maca.
Eu ziua 4. M-au lasat durerile.
Va pup pe toate si va doresc mult soare in sufletel.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Laura Ioana spune:
Mishulici, imi pare asa de rau
! Da' poate e prea devreme sa se pozitiveze testul; sa mai faci unul pe la vreo joi, cine stie?

sa treaca supararea.
Laura