Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 45

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Mishu, nu-i asa, sigur nu asta era mesajul. O sa vezi si tu mai incolo ca mai mult de “luna asta, nu” nu este nimica de transmis, nu fi asa de rea cu tine insati! Trebuie sa treci cu bine de astea doua-trei zile negre…. Vine si vremea noastra, ai sa vezi, sunt absolut convinsa de asta – sa nu zici ca a avea o tropma = a nu avea niciuna, doar sunt destule povesti de succes pe forum spuse de fete care aveau probleme si mai mari de atita!! Va fi bine, trebuie numai sa iti recistigi calmul… astea doua zile sunt mai grele. Hai!! Trebuie sa gasesti forta in tine sa mergi mai departe si sunt convinsa ca gei gasi!!!! Hai Mishu! Hai Mishu!!!!

Alexia, multumesc!!! Esti o dragutza… daca ar fi asa….

Princess, catzelul e cuminte, ma descurc destul de bine, numai vineri spre simbata nu prea am dormit de grija lui – sunt nebuna :-) ne-a si trezit simbata la 7-30 dimineata, cred ca nu era obisnuita cu noi. Duminica dimineata a fost mai decent – la 9….
Maine vine cu mine la birou!!

Iepu, pliz, imi trimiti un PM cu reteta!! Ador tartele cu caise, mai ales daca sunt simple de facut!!! Cu aluaturile nu-mi prea iese…

pup fetele!!!

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Mishulina, am mai pierdut o batalie, doar atat. In cateva zile ne vindecam ranile si o luam de la inceput cu forte noi. Nu uita ca sunt oameni care te iubesc si sunt langa tine orice ar fi.
Alexia, sunt de aceeasi parere cu dr. ta. Daca n-am avut aderente pana acum, tare mi-e teama sa nu le fac dupa laparo.
Catrinel, din seria noastra tu ai ramas in cursa, vino cu vesti bune ca tare avem nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Salutare si pentru toatesi si .La alegere ce va doriti.Vreau sa va intreb pe cele care au facut monitorizari; Azi mi-a venit CM si trebuie sa ma duc in a 10a zi CM .Consider azi prima zi si ma programez pe 26?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Da, Barbye, eu zic ca asa e. Cu ce faci stimulare?

Motzu, sper din suflet sa pot sa vin cu vesti bune. Desi sunt cam pesimista, nu stiu de ce, parca nici nu am curaj sa ma gindesc, in momentul asta mi se pare efectiv imposibil sa mi se intimple tocmai mie... In fine, maine voi sti. Tu ai mai facut stimulari pina acuma? si daca da, ti-a venit CM mai tirziu, sau la timp?

Daca ar trebui sa-mi vina rushii, ar trebui sa vina pe 23 iulie... Exact intr-o saptamina. Mi-am facut un test vineri seara, era negativ... Dar poate era si cam devreme.

Princess, apropo de catzel, si-a rupt o unghie si singereaza la labutza, saraca. Sa vezi cum am bandajat-o... are o cizma alba.

Pup fetele, incerc sa intru si mai tirziu.

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

ai grija sa nu faca infectie ai fost cu ea la veterinar? Stiu ca de obicei se lasa libera sa se poata spala ea pe locul respectiv.Catelusa mea s-a taiat la picior intr-un fier , am fost cu ea , ia- facut o injectie si i-a lasat libera rana....oricum cred ca nu statea ea bandajata.Si mi-a dat o crema sa o ung......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

"Mihulica,nu fi trista
O speranta mai exista,
August este alta luna
Si noi te tinem de mana
Te pupam , te alintam,
Durerea sa ti-o alungam
Ai sa vezi ca va veni
Si bebitta intr-o zi
E aproape , f.aproape
Curaj ,puiu ,ca se poate.
Pe DC esti mult iubita
S-ai sa fi si fericita" ....stiu ca doare Mishule... noi de zece ani asteptam sa se intample minunea si a venit cand nu mai credeam desi speranta era in fiecare luna (din pacate nu a fost sa fie), te inteleg prin ce treci si sunt alaturi de tine dar nu trebuie sa cedam in fata neputintei , Dumnezeu isi va intoarce fata si catre noi,sa crezi cu toata fiinta ta, ai sa vezi, toate meritam sa fim fericite...uite un cald sa treca mai repede...si hai sa-ti mai spun ceva chiar daca ma intind cam mult, joi cand am fost la dr. nu stiu cine m-a pus sa-l intreb daca are copii( este f.tanar, f.frumos si f.bun ca medic)si sti ce mi-a raspuns... a avut un copil si i-a murit la 3 luni de la nastere din cauza unor complicatii la intestine,Doamne ce o fi in sufletul lui sa dea nastere la atatia ingerasi si al lui sa nu mai fie, cred ca fiecare bb. adus pe lume de el ii aminteste de copilul lui... ma rog sa fie bine si pentru noi... sa nu trecem prin asa ceva ...si pt. el, pt. ca am mare incredere in acest dr....
Andicule ,fara incredere si speranta n-am putea merge mai departe si in primul rand suntem norocose ca ne avem unele pe celelate si trecem mai usor peste orice dezamagire incurajandu-ne luna de luna pana vine si bb.-le nostru....
Laura Ioana multumesc pt.raspuns, mari sperante imi dai ca se poate sa ramai asa repede dupa o sarcina pierduta, asa ca in functie de eco de lunipe ruppte, mai ales ca intru in concediu peste o saptamana si sper sa fiu mai relaxata, pupicei pe burticei si aveti grija de voi...
Iepurila, sa inteleg ca esti mai bine daca ai facut papita si tartita, bafta la teste pozitive de ovulatie si apoi la cele de bb...
Catrinel ,inspiratia pt.poezii vine de la voi si de la dorinta de a veni cat mai repede bb-le la toate, da Doamne sa vii cu vesti de ochisori...
Megbeng , daca nu v-as fi gasit pe voi, prietenele mele, nici prin cap nu-mi trecea sa compun macar doua versuri, eu sunt o fire vesela , imi plac oamenii si-i iubesc, aici in Craiova eu nu am prietene si la servici ( unde suntem in jur de 30 comercil+conta) daca nu ai fata de inmormantare ti-o fac ei, dar incerc sa nu ma mai stresez pt.ei,lupta pt. bebe e pe primul loc...
Princess ,intepaturile sigur sunt de la ovulatie, urmareste cand iti creste temperatura si eu am de vreo doua-trei zile intepaturi, maine(ziua 10) ma duc la eco sa-mi masoare foliculosii si endo.
dulci pentru toate fetele vechi si noi .
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by mihaipopescu

fara incredere si speranta n-am putea merge mai departe si in primul rand suntem norocose ca ne avem unele pe celelate si trecem mai usor peste orice dezamagire incurajandu-ne luna de luna pana vine si bb.-le nostru....
tele vechi si noi .
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.

Mihaela asa este,ai mare dreptate....Asa gandesc si eu de dimineata de cand vorbesc cu voi si ma tineti de manuta....L-am innebunit pe sotul meu cu ce-mi scriu fetele pe DC si cred ca i-am aratat sau povestit despre fiecare mesaj primit ca sa inteleaga ca el si mama nu sunt singurii care ma sustin sa merg mai departe...
Pai cu asa "gasca" ca a nostra,fetelor...arza-o-ar focul de disperare si intristare ca n-are ce cauta la noi!!
Mihaela,minunata poezioara,chiar ca vine din suflet...M-a facut sa plang dar cu altfel de lacrimi decat pana acum,de emotie si bucurie ca va am,nu amare...Sigur ma va ajuta sa depasesc momentul asta...Am salvat-o si cand pot o printez sa o am in fata ochilor...Inca odata multumesc,si pentru povestea cu dr tau,am inteles mesajul!
Cata esti o draguta ca te mai gandesti la noi de acolo de la mamici....
Alexia am prins manuta,abia astept sa te intorci!
Princess mi-am sters lacrimile...
Iepuricule sigur ca mergem mai departe,de manuta pana cand tu.."tusti" la mamici!
Laura,esti o draguta dar pana joi imi trec si rushii si nervii,nu am ce test sa fac,poate de ovulatie!
Catrinel,imi pare rau ca am "spart gasca" acum toate sperantele mele sunt la tine... Sanatate lui cutzu....
Motzule...ce sa zic? O luam de la capat,chiar daca suntem cam fara o mana si fara un picior...
Barbye,succes la monitorizari!

Sper din tot sufletul sa ramanem asa unite tot restul vietii,chiar si atunci cand vom fi...bunici! Sa ne aducem aminte razand de "peripetiile" astea in "goana dupa barza"...si ca sa va arat ca sunt gata sa merg mai departe cu voi deschid,plina de speranta un...www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53425" target="_blank"> capitol nou

Ina

Mergi la inceput