incredibil- am nevoie de parerile voastre

incredibil- am nevoie de parerile voastre | Autor: issis

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor! Voi nu ma stiti , dar eu va stiu :) pentru ca va citesc de ceva vreme si va apreciez mult ! sunteti sincere, deschise, saritoare..adorabile! Am mare nevoie de sinceritate, de un sfat..de pareri...de experiente asemanatoare-daca exista.
sunt necasatorita, am 27 de ani si...cred ca sunt indragostita extrem de tare de un barbat pe care nu il cunosc! Vorbim de 9 luni la telefon, sta la 20 de min de mine si nu vrea sa ne intalnim! Este singur, are 32 de ani, ma suna de 2 ori pe saptamana, vorbim pe fix cate 2-5 ore ce e in luna si-n stele si imi spune ca nu este pregatit sa ne intalnim! "ca eu nu sunt o fatza, sunt o femeie extrem de senzuala, tine f tare la mine, asteapta acel impuls sa ne vedem "- v-am reprodus vorbele lui.

Problema mea este ca nu mai vreau sa cunosc pe nimeni, nu ma mai intereseaza nimeni altcineva..decat el! el ma incita, ma intriga, ma fascineaza, SIMT -asa cum am simtit din prima clipa- ca EL ESTE FACUT PT MINE! Ne-am cunoscut pe net- total aiurea- ne-am trimis poze, deci ne stim fizic (aparent..), ne impartasim cele mai intime ganduri, senzatii, sentimente, ne asemanam incredibil de mult...dar...simt ca nu mai rezist.nu stiu ce sa fac, cum sa-l conving sa ne vedem odata!

desi mi se pare o nebunie fara margini tot ce se intampla...nu pot sa renunt la el...nu pot sa nu-l aud....dar nici asa nu cred ca mai rezist mult...am nevoie de un sfat..de un gand sincer..pt ca nu pot vorbi cu nimeni despre asta si am nevoie de parerile unor persoane din afara problemei, nu mai pot sa continuu in asta singura.
Sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea si astept parerile voastre si..daca considerati ca nu am fost suficient de explicita..va stau la dispozitie:)!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

io zic s-o mai raresti un pic cu telefoanele si-atunci sa vezi ce repede o sa vrea sa te vada
Asta daca intr-adevar tine la tine...Pune-l un pic pe jar, fii putin mai smechera ! Barbatilor le place sa fie incitati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Bine ai venit !!!
Mi-a placut mult ce ai scris si am sa-ti zic ce as face eu ... as afla unde sta si l-as astepta pur si simplu. Eu una sunt nerabdatoare si curioasa foc ... Tu faci cum iti dicteaza mintea ! Succes oricum !!! Si inca o data welcome !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

Buna Issis(un nickname care-mi place)!

Dupa parerea mea in cazul asta sunt doua posibilitati.
1) Tot ceea ce ti-a spus si aratat despre el este adevarat, adica este singur(necasatorit), in pozele pe care le-ai vazut este chiar el si asa mai departe.In situatia asta, mai ales ca spune ca tine f mult la tine si te apreciaza ca o femeie senzuala...intr-adevar e o ciudatenie.
Dar...(intotdeauna exista un "dar") ce barbat singur nu ar vrea sa cunoasca o femeie singura, senzuala si inteligenta ca tine?????Dupa aceasta indoiala a mea....vine a doua posibilitate:
2) Este casatorit sau are o prietena la care nu vrea sa renunte sau...nu este cel din pozele pe care ti le-a trimis si este complexat de cum arata.

Cam astea ar fi, din punctul meu de vedere, posibilitatile...

Sfaturi?Incearca sa nu te aprinzi prea mult dupa o voce, o simpla voce....

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

issis de 9 luni ??? Sigur nu e insurat ? Nu da cu rosii !! Si mai ales nu-mi da mie raspunsul, gaseste-l pentru tine.
Daca vrei sa va intalniti, nu-i mai raspunde la telefon. Spune-i ca nu mai vorbesti cu el decat face to face, daca te refuza atunci inseamna ca sentimentele tale nu au ecou de cealalta parte a firului.
....Parerea mea

Andreea, mama lu' Tiberiu
MICUL PRINT
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Ceva nu-i in regula cu el!
Asta sigur!
Nu exista barbat normal- din toate punctele de vedere care sa nu aiba nevoie de altceva decat sa-ti auda glasul.
E vrajeala!
Nu vreau sa te ranesc...probabil ca te-a incitat foarte mult .... dar deschide bine ochii.
Nu vad unde e sinceritatea in povestea voastra.
Ai grija de tine si fii desteapta!

Bun venit!
Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

...sigur e ceva necurat la mijloc, eu n-am incredere in tipii astia,ori au un complex,ori e insurat, ..ori se distreaza si el in acest mod.NU FI NAIVA!

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Intreb si eu ca Axxia:sigur nu-i insurat?Cred ca ar trebui sa va vedeti si sa afli mai multe despre el.....Bafta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Poate-i bolnav, poate are vreun handicap.
Sau poate ii e teama ca daca va vedeti se destrama vraja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns issis spune:

axia si miruna..multumesc pentru raspunsuri si..multumesc ca nu m-ati facut nebuna din prima! :):) pentru ca ..este destul de greu sa nu fi tentat sa judeci , inainte de a intelege..si ca sa va raspund: evident ca am trecut printr-o gramada de stari, mai ales la inceput: neincredere in ceea ce-mi spune, tendinta de a verifica tot, frustrare - de ce nu vrea sa ma vada, ma minte..etc. Asa ca...am inceput cercetarile: stiu unde sta (mai putin apartamentul exact)daram aflat din vecini informatii care au corespuns cu ceea ce-mi spusese el, i-am vazut masina, este necasatorit. Vorbim seara - lucrand amandoi pana tarziu- inclusiv noaptea la 2- cam mult pentru o sotie sau pentru o prietena stabila, nu? Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca il pot suna la orice ora (mai putin noaptea, pentru ca nu-mi sta in fire) si raspunde si vorbeste fara probleme.
ultimatum-uri i-am dat (de doua ori)...pe langa faptul ca nu m-a crezut ca imi doresc intr-adevar sa nu mai vorbim, m-a sunat dupa cateva zile si i-am raspuns- n-am putut sa rezist. mi-a spus ca nu este omul ultimatum-urilor si asta nu-l influenteaza deloc. Este f sensibil, dar ii place sa faca pe durul, este extrem de orgolios si...ii este teama de aceasta intalnire- parerea mea! Asa il simt eu, ii este teama ca nu se ridica la inaltimea asteptarilor mele- desi nu l-am lasat niciodata sa creada ca as vrea luna de pe cer.
Pozele sunt ale lui- mi-a trimis mai multe, unele f recente. (bineinteles ma pot insela....la urma urmei...nu am nici o dovada concreta, pentru ca eu nu l-am vazut in realitate). Stiu unde lucreaza, i-am spus ca ne putem vedea oricand fara sa vrea el, daca ar fi doar un moft pentru mine aceasta intalnire. Dar nu vreau asta, vreau sa vrea si el si sa-si doreasca asta la fel de mult ca mine si sa fie pregatit pentru asta.
uff...dar ce il tine? De ce ii este teama? Unde ma minte..sau, mai degraba, de c enu simt ca ma minte? Trebuie sa va spun ca si eu- ca si el- sunt o persoana intuitiva- poate nu este asa bine- dar instinctul meu mi-a spus multe lucruri in viatza si a fost de fiecare data bine cand l-am urmat. Cand nu l-am urmat, am gresit. ei, de data asta instinctul meu imi spune ca nu ma minte cu nimic!!! Sunt nebuna????
va pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns issis spune:

mamagiuliei, dupa cum am spus mai sus, am fost tentata sa il intalnesc fara sa vreau- repet, pot s-o fac oricand. Dar as vrea sa nu fortzez nota...as vrea sa vina de la el...si, la urma urmei, este evident ca eu vreau mai mult...nu doar o intalnire! Daca as fi vrut doar o intalnire, as fi avut-o, evident!

Mergi la inceput