incredibil- am nevoie de parerile voastre
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Porumbita spune:
pai dc stii nr de tel si sta la 20 de min de tine eu zic sa faci intai singura pe detectivul particualr si sa il vezi, sa afli cate ceva de spre el...
pt ca nu pare in regula.. sorry da 9 luni sutn 9 luni.. prea mult timp doar ca as vb doar la tel in cdt in care stati la 20 de min distanta...
si mai e o chestie suspecta... de ce fix 2 tel pe sapt? se respecta si ziua?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
loreema24 spune:
Ori faci pe detectivul , ori il dai.........
Nu se merita sa pierzi atat timp degeaba.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema Ramona &
Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zozela/zozela.jpg)
zozela spune:
Ellaalba,Katalina...subscriu parerilor voastre...
9 luni...sunt ale naibii de multe...
http://community.webshots.com/user/zozela
issis spune:
porumbita
nu sunt fix 2 telefoane pe saptamana...am zis asa, in medie...sunt saptamani in care ma suna zilnic...nu stiu, e ciudat...de exemplu, de ziua lui m-a sunat la 12 ziua sa-mi faca observatie ca nu l-am sunat sa-i zic la multi ani:)))..am facut-o intentionat, sa vad daca fierbe, aveam de gand sa-l sun seara..insa, ce este ciudat este faptul ca DE ZIUA LUI, in weekend, a stat cu mine la telefon pana seara la 7, cu mici pauze:)...a preferat sa vorbeasca cu mine, decat sa fie cu prietenii lui? de ce? habar n-am. Are prieteni, din ce mi-a povestit, dar se duce la pescuit cu ei, nu prea e genul care sa iasa in oras, cluburi..etc..f rar!
eu ma intreb cum poate sa te incite o persoana asa tare, sa-ti doresti sa-i stii fiecare gand, fiecare reactie si cu toate astea sa nu vrei sa o atingi????!!
elilenus spune:
Mie mi se pare naivitate sa crezi ca e normal sa vorbiti la telefon 9 luni de zile in conditiile astea. In lumea in care traim netul a fost de multe ori un mediu propice pentru mari deceptii. Sa nu crezi ca povestea ta este una speciala si nemaivazuta, ca relatia voastra e nemaiintalnita. Ce este clar, este ca e ceva in neregula cu barbatul asta. Eu propun sa il spionezi, nu fi nava, nu te increde intr-un necunoscut. Un barbat, ca si o femeie, are nevoie de sex. Ori el...de 9 luni ce face...asa singurel. Te-ai gandit la asta? Sau daca sa zicem faceti sex prin telefon nici asta nu e ok, sa gie satisfacut doar cu atat. Cand o sa va vedeti in sfarstit mergeti fiecare la casele voastre sa faceti dragoste. Hihihi. Adica intalnesti in sfarsit o mare potentiala iubire si o consumi vorbind la telefon???????? Ai mare grija.
Multa bafta.
Hirondella spune:
Buna Issis. In primul rand vreau sa-ti spun ca te inteleg perfect cand spui ca esti indragostita de acel om pt ca si eu am trecut prin ceva asemanator.Si eu l-am cunoscut pe al meu pe net acum aproape 3 ani , eu eram in Rom , el in Italia(roman).Dar dupa 3 luni de vorbit la telefon si de stat pe Messenger , mi-am luat zborul (la propriu) la el . Suntem impreuna de 3 ani si peste o luna ne casatorim .
Totusi eu cred ca a trecut cam mult timp de cand va cunoasteti si ca ar fii trebuit sa va cunoasteti deja pana acum .Sustin parerea fetelor ca e ceva suspect la mijloc.Ai mare grija pt ca sunt multe povesti frumoase dar de asemenea si o multime de cazuri neplacute si eu cunosc personal un asemenea caz .
Deci trebuie sa iei urgent o hotarare si sa nu mai pierzi timpul degeaba .
Daniela
http://hirondella.cabanova.ro/
http://community.webshots.com/user/hirondella
n/a spune:
Buna Issis. Si eu cand aveam 16 ani am trecut prin ceva asemanator...am vorbit vreo 3 luni la telefon, fara sa stim cum aratam, insa abia asteptam sa ne vedem! Restul povestii nu mai conteaza.
Ceea ce scrii tu pare destul de frumos...ma refer la trairile tale, insa timpul ...9 luni!!!...mi se pare ca ascunde o problema! Suntem oameni, avem trairi, sentimente...nu se poate sa o lungesti asa, la telefon...pana cand?
Cum adica esti senzuala? Poate vocea ta, nicidecum tu...ca nu avea cum sa afirme ca esti o femeie senzuala atata timp cat nu v-ati vazut fata in fata!
Nu ziceai ca stii unde lucreaza? Afla numarul de telefon de acolo, suna odata, cere cu el...vezi daca exista! Cauta in Cartea de Telefoane numele lui, poate ii gasesti adresa...incearca sa-l intalnesti...macar sa-l vezi de departe!
Poza pe care ti-a trimis-o nu stiu cat de in serios poti sa o iei...poate fi el/poate nu!
Parerea mea este ca, cum necum, incearca sa il intalnesti (deci nu neaparat sa va intalniti!). Asta daca chiar vrei sa nu te apuce 2006 tot vorbind cu el la telefon.
Pupici.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Darria spune:
Intru si eu in discutie: ai MARE grija.....ceva este putred aici. Cum dupa 9 luni de convorbiri sa nu vrea sa va intalniti?
Bine, sa presupunem ca este sincer..... dar eu tot nu inteleg ce motiv poate avea sa amane intalnirea voastra. Daca cu adevarat ar fi dorit si-ar fi asumat acest risc.
Nici macar pustii de 14 ani nu mai procedeaza asa......un matur are cu un alt comportament. Inca o data: mareeeeeeeeeee grija.
http://photos.yahoo.com/codrii_de_arama
![](images/user_man.png)
sasuke spune:
Subscriu : "Ceva e putred in Danemarca !" Angajeaza un / sau fa pe... detectivul ! Sigur ceva iti scapa ... si iti spun asta d.p.d.v. al...barbatului
SaSuKe