incredibil- am nevoie de parerile voastre

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Si eventual schimba-ti si numerele de telefon ca sa fie tacamul complet.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005Opere de artaIn parc cu barca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Issis in cazul asta cred ca e cam "deplasat" amicu' ... e bun sfatul cu schimbatul numerelor de telefon.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ioanaaradu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Issis, ce te faci daca dupa ceva timp te vei intalni totusi cu el si vei vedea ca nu e nici pe departe ce sperai tu sa fie?

Poate e insurat...poate e handicapat...poate e impotent...poate e un psihopat...poate e un barbat rau, dominator...poate e urat cu spume...poate e chiar somer...poate poate...

Pe bune, de unde ai atata rabdare in tine? In loc sa ai langa tine un barbat in carne si oase, sa il vezi, sa va intalniti, sa mergeti la mare, la munte, sa va dragalasiti...tu ce ai?...o fantoma vorbitoare!

Cred ca esti constienta ca sta in puterea ta sa schimbi ceva din harababura asta, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Noi i-am dat toate cam acelasi sfat: renunta la ciudat si nu-i mai raspunde nici macar la telefon!!
Dar daca Issis alege sa o tot taraganeze cu individul asta e problema ei...si poate ca e masochista. Ca altfel nu vad cum o femeie ar accepta atatea de la un barbat, ca de fapt nici barbat nu-l pot numi, bine a zis cineva "o fantoma".
Asa ca draga Issis numai in tine sta puterea de a renunta sa te joci cu focul sau de a continua o convorbire cu o fantoma.
In locul tau nici macar la telefon nu i-as mai raspunde.

Numai bine si fi puternica,

Carolyne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

E si vina ta, Issis, ca te complaci in situatia asta stupida. I-ai intrat in joc si-si bate joc de tine. Iar tu ii permiti. Din moment ce nu i-o tai scurt si definitiv, probabil ca ii dai impresia ca alta alternativa decat el nu ai deocamdata si se comporta ca si cum e stapanul tau. Auzi tu, El nu vrea sa va vedeti sa aveti o relatie ca oamenii normali ...si are obraznicia sa se comporte ca si cand i-ai datora explicatii...Mare e gradina Domnului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

E adevarat ca intilnesti fel si fel de oameni, asa cum mi s-a intimplat si mie cind am inceput sa caut pe Net la sfatul citorva Fete inimoase de aici, de pe :

-unii sint singuri,burlaci care se iubesc pe ei, isi au casa lor, tot confortul si nu se gindesc sa schimbe ceva , nu cauta pe cineva la modul serios...
-unii au avut prietene/sotii, s-au despartit , au traversat experiente traumatizante, au ramas socati si sint de inteles. Inca se mai gindesc la ele, poate te si te compara cu ele... Trebuie sa ai f mare rabdare, muulta grija si sa vezi daca tu ii poti ajuta sa depaseasca acel trecut...daca nu, cred ca mai bine ii lasi in pace, pt a nu-i tulbura mai tare.
-sint si din aceea care au parere ff buna despre ei si isi cauta sotie cu o multime de calitati-si ca daca te uiti la ei mai bine, au pretentii exagerate asta e...mergi mai departe!

Draga Issis
Ca l-ai cunoscut pe "El", singur, tinar, avind casa lui, ca ti s-a parut ca merita sa i te dedici, sa il astepti pina se hotaraste sa va intilniti, a-ti discutat luni de zile-9 luni=rastimp sa faceti si un bebe :-) si totusi...daca "SIMTI CA EL ESTE FACUT PENTRU TINE" ce sfaturi ai sa primesti? Sa il obligi sa va vedeti-cum anume, daca el nu e hotarit din 'n' motive? Sa nu mai vorbiti la telefon fara sa stii care e de fapt motivul real al amanirii?
Am tot citit ca internetul da dependenta, ca multe relatii create pe Net s-au destramat , ca una e sa scrii mesaje, sa vorbesti la telefon si alta sa te si cunosti fata in fata...ori pentru unii oameni acesta este un test greu de trecut. Daca se simt bine online sau la telefon, le e teama ca vor pierde partenerul acela si apoi nu vor mai gasi pe altcineva la fel de amabil(a),inteligent(a),intelegato(a)r(e) etc....

Procedeaza asa cum iti spune inima!

Bafta !

Doar gindul care trece prin inima are putere (H. Miller)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bita960 spune:

Doamne... mare e gradina ta! Omul asta n-are toti boii acasa.Cred ca abia acum si-a aratat adevarata fatza. Eu zic sa-l lasi in plata Domnului si sa-ti vezi de viata ta.
succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by NinaB

mey daca-mi ziceai ca are un cocker... si daca-mi ziceai ca-i place muntele...si ca mai lucreaza la o companie de tel mobila.... poate iti dadeam eu restul de explicatii!

Explica-mi ca nu inteleg
Eu am o cockerita si imi place natura - nu lucrez la telefonie mobila
Ce, astia cu cockeri sunt la fel de zurlii ca si urecheatii lor? Daca e asa, pe undeva sa stii ca e adevarat dar in sensul pozitiv

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Ocserv ca dra. Issis ne tine in suspans.
Hello, ce mai faci ?

Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns issis spune:

:)) Buna fetelor!
axiaintentia mea nu a fost deloc sa va tin in suspans...doar ca...asa cum spunea si Gabriel Garcia Marchez- tot ce se intampla are un scop!!! drept urmare...am noutati care m-au tinut departe de voi- am cunoscut pe altcineva!!! exact cum spunea cineva aici pe forum- ar trebui sa-l sun pe individ si sa-i multumesc ca m-a ajutat sa cunosc pe altcineva si ii sunt recunoscatoare:)). Da, am cunoscut un barbat NORMAL , absolut minunat, care m-a ajutat sa scap de obsesia pe care o dezvoltasem pentru acel personaj de la capatul unui fir, care acum ma suna continuu de o saptamana, trimite sms-uri contradictorii ("te-am renegat, imi este dor de tine, s-a terminat...ba nu..etc")..telefonul meu fix este scos din priza de o saptamana iar mobilul seara este pe silent pentru ca nu vreau sa-mi mai strice nici o alta seara!
insa, trebuie sa recunosc ca sunt putin confuza si putn retinuta in ceea ce priveste noua mea..cunostinta, nu vreau sa mai pierd nici macar o clipa pentru cineva care nu vrea sa fie langa mine, care sa ma consume picatura cu picatura..asa cum s-a intamplat pana acum.
asa cum ati spus si voi aici, vina este NUMAI a mea! s-a jucat cu mintea mea, cu timpul meu, cu sufletul meu si cu disponibilitatea mea doar pentru ca eu i-am permis!

nu stiu ce se va intampla cu aceasta relatie care se arata la orizont, insa stiu ca mi-a deschis ochii si cel putin pana acum mi-a aratat numai lucruri frumoase si atat de simple pe langa care efectiv am trecut deliberat atata timp!
nu-mi vine sa cred cu cata dezamagire ii citesc mesajele personajului de la telefon si ii numar apelurile pierdute! ce mai vrea acum??? doar i-am spus ca s-a terminat! doar mi-a spus ca nu mai vrea sa-l caut (dintr-un motiv absolut stupid - eram la terasa in singura mea saptamana de concediu din an ). CE MAI VREA?? ma intreb daca o sa mai reactionez intr-un fel in caxzul in care unul din sms-urile lui va fi o propunere de intalnire (atat de mult asteptata 9 luni de zile).
va pup !!! si va mai povestesc ce si cum. Oricum, ciudata intorsatura a lucrurilor, nu?? :)) si frumoasa in acelasi timp!

Mergi la inceput