incredibil- am nevoie de parerile voastre
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
light spune:
Da, o intorsatura frumoasa.Nu ii mai da nici o atentie celuilalt nici macar daca vrea sa va vedeti. NU mai are sens.Si bafta multa cu cel pe care l-ai intalnit!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005Opere de artaIn parc cu barca
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nora__/Nora__.jpg)
Nora__ spune:
Conform legii lui Murphy,ceea ce nu mai vrei,se va intampla,deci e foarte probabil ca acum stafia sa vrea sa iasa la rampa,pentru ca realizeaza ca te pierde,isi pierde papusica si joaca si fantasmele.Nici nu mai conteaza ce e in mintea lui sucita,ca e joaca,ca e ambitie,ca vrea sa-si verifice puterea,ca e dependent de telefoanele astea,important e sa te dezlipesti total de el,pentru ca dupa cum ai vazut,exista lucruri simple si normale care te pot multumi si indeplini fanteziile.Si nici daca noua relatie va merge nu conteaza,ci doar ca ai reusit sa te desprinzi din haosul ala sentimental si aiurit.Barbati sunt,doar sa vrei sa-l alegi pe cel care ti se potriveste
.Deci...intra in ring si ...doboara-i pe toti
.Multa bafta mai departe si sa fii iubita si fericita!
Nora
Comorile Norei
ylena spune:
issis, draga mea, ma pregateam sa-ti trimit cateva sfaturi inspirate din experienta personala, dar si de marturisirile a doi barbati, absolut minunati prin sinceritatea lor. M-am trezit cam tarziu, pentru ca din fericire ai facut un pas intelept, dupa 9 luni in care pur si simplu ai trait intr-o alta dimensiune, sa-i zicem realitate virtuala. Ma bucur ca ai deschis ochii la timp ca sa intelegi ca prima datorie pe care o ai este aceea fata de tine insati. Ai datoria sa stii cine esti cu adevarat si sa te manifesti in toata splendoarea in ceea ce ai declarat ca esti sau vrei sa devii.
Ceea ce ai trait este o experienta pe care nu trebuie s-o renegi, ba dimpotriva, sa o consideri o lectie zdavana de viata si un pas catre maturitate emotionala.
Am trait si eu o experienta asemanatoare, dar cu un altfel de final. Printul din emailuri si telefoane a ramas la fel de fermecator si dupa prima si a doua intalnire, numai ca viata nu ne-a putut uni. Nu conteaza de ce, conteaza ca te inteleg. Am trait o poveste fermecatoare de iubire, scurta, intensa si dureroasa, dar cu intelepciuna de pe urma pot sa-ti spun ca noi, femeile suntem tentate sa dam o aura magica multor lucruri banale, sa investim mai mult decat primim, sa acordam mai multa incredere decat este cazul, si, iertati-ma doamnelor, sa fim naive-naive-naive...
Prin bunavointa celor doi prieteni barbati, am aflat , acum, in plina maturitate, (exemplu clar al naivitatii mele anterioare), ca barbatii au alta logica, alte motivatii, alt comportament, si bineinteles privesc lucrurile in cu totul alt fel decat noi, femeile. Pentru ca structural sunt altfel! Asta nu inseamna ca trebuie sa punem la zid barbatii si sa-i judecam, ci sa incercam sa-i intelegem prin intermediul logicii lor, si nu a noastre! Iar cand avem banuiala unor intentii obscure, sa deschidem ochii mari si sa judecam lucrurile nu doar cu inima!!
Bucura-te de noua relatie si invata din ce ti s-a oferit pana acum. Fii sincera si pretinde sinceritate in toate relatiile pe care le stabilesti cu cei din jur. Si acccepta numai ceea ce ti se potriveste; este primul pas catre a fi fericit.
Iti doresc ti si tuturor celor de aici tot binele din lume.
(Si inca un sfat, tot din experienta personala: schimba-ti numarul de telefon cat mai repede ( e o procedura simpla, suni la 930 si afli detaliile). Personajul in discutie poate deveni nu doar sacaitor, ci ar putea sa-ti creeze chiar probleme. Nu stii cum evolueaza o minte bolnava (caci asta pare a fi). In plus, ar putea sa-ti afecteze noua relatie. Gandeste-te de doua ori si fa ceea ce trebuie.)
axia spune:
Bravo Issis asta asteptam sa vad ca scrii Acum traieste , iubeste si amuza-te !!
Cred ca ai inteles, chestia cu suspansul a fost o gluma.
Poate ar merita sa te intalnesti cu el, satisfactia de a-i da papucii "live" nu ar trebui ratata
Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.
Alinax spune:
si eu am urmarit povestea ta precum si sfaturile care ti-au fost date
sunt si eu de acord cu multe din raspunsuri si stiu de asemenea ca pana la urma tu trebuie sa decizi ce vrei sa faci cu viata ta si doar de tine depinde daca il vei mai lasa sa-ti faca rau...sa te manipuleze psihic
ma bucur foarte tare de ce intorsatura au luat lucrurile iar in continuare totul depinde de tine ca sa fie bine si cel mai mult conteaza sa te gandesti ce iti doresti cel mai mult de la viata
abia astept sa ne mai spui ce ai mai facut
iti doresc sa fi fericita si iubita cu adevarat
ana maria spune:
Ioana Radu, frumoasa povestea ta. M-a emotionat si va urez sa fiti mereu fericti!!!
Issis bine ai venit in viata reala!! Daca personajul de capatul firului e ok, ar trebui sa te inteleaga si sa te mai slabeasca cu telefoanele. oricum, daca nu se linisteste poti sa schimbi numerele.
Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
n/a spune:
Ei, Issis, cum este cand ai langa tine ceva palpabil? E mai frumos sa te tii de mana cu realitatea, nu?
Iti doresc o relatie cat mai placuta cu noul intrat in viata ta, iar in ceea ce-l priveste pe nebun, da-l incolo...
Dupa parerea mea nu se merita sa te intalnesti cu el acum, nici macar sa-i dai papucii "live" pentru ca habar nu ai ce fel de om e, cine e si ce-i poate mintea... Nu o cauta cu lumanarea si fereste-te singura de probleme!
Sa fii fericita!
ralucah spune:
eu zic ca omul nostru e cam ciudat...da ciudat rau de tot.
cel mai intelept cred ca este sa nu ii mai dai atentie si sa speri ca totul se va termina aici si ca va inceta cu telefoanele...mie una mi se pare suspect rau comportamentul asta. poate ar fi bine sa ii spui ca ai cunoscut pe altcineva sau sa pui un prieten apropiat sa raspunda la telefonul tau de cateva ori cand suna omu' atat pe fix cat si pe mobil, poate renunta.
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!