incredibil- am nevoie de parerile voastre
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
Oana spune:
Isis ai plecat la mare? In orice caz, asteptam sa ne spui ce ai mai facut. Pentru ca TREBUIE SA FACI CEVA.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Poze
oana5874@yahoo.com
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
diana1971 spune:
draga issis .. fa pe dracu-n patru si afla unde sta ... nu e in regula ..are probleme sau e insurat. Stiu ca e incitant..intreeaba-; dac a citit carte " la capatul firului" ..e cava asemanator ...nimai ca ea stia cine este la capatul celalt..poate si el stie ... numai tu nu !!!
succes
diana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Ma bag si eu...in vorba.
Am o verisoara (prin alianta) care a vorbit cateva luni cu un tip din Oradea la telefon, fara sa se vada. Venita dupa cateva esecuri, a fost impresionata de profunzimea discutiilor...
S-au cunoscut si s-au casatorit imediat. Dupa un an, a fugit de acolo, cu lucruri cu tot, pe ascuns. Intre timp, fusese batuta, violata, umilita. De acela, care vorbea profund...
http://community.webshots.com/user/tora97
bruxinha spune:
quote:
Originally posted by Rufus
Ma bag si eu...in vorba.
Am o verisoara (prin alianta) care a vorbit cateva luni cu un tip din Oradea la telefon, fara sa se vada. Venita dupa cateva esecuri, a fost impresionata de profunzimea discutiilor...
S-au cunoscut si s-au casatorit imediat. Dupa un an, a fugit de acolo, cu lucruri cu tot, pe ascuns. Intre timp, fusese batuta, violata, umilita. De acela, care vorbea profund...
http://community.webshots.com/user/tora97
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
![](wow.gif)
Isis draga, mare grija. Asteptam vesti cu Fat-Frumos-ascuns-sub-masa
![](icon_smile_big.gif)
"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/laurajr/laurajr.jpg)
laurajr spune:
maica, n-am citit decat vreo 3 raspunsuri, da' n-o fi insurat ???
Adica de ce sa nu va intalniti ?
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
ioanaradu spune:
haideti sa va spun si eu o povestioara ...
cam asa mi-am cunoscut eu sotul ... adica am vorbit pe net o perioada ... apoi si pe net si la telefon o alta perioada ... ne stiam din poze ... simteam ca el e alesul dar ... dupa 2 luni de conversatii noi inca nu ne vazusem. de ce? pentru ca nu vroia el ... "poate saptamana asta ... poate cealalta ... nu pot ... inca nu ma simt pregatit ... cand o sa fiu pregatit te anunt eu ... " si motivele pot continua. intre timp "relatia" mergea ... vorbeam dimineata la telefon ... peste zi pe net ... stiam fiecare ce face celalat ... cum se simte ... unde se duce ... si totusi nu ne vedeam. lucram la 10 min distanta unul de celalalt - el la universitate - eu in romana. ne gandeam la un moment dat ca uneori e posibil sa fi trecut unul pe langa celalalt pe strada. revenind ... nu vroia sa ne vedem si pace. cu chiu cu vai am scos de la el motivul ... era cam bolnav ... probleme destul de grave cu stomacul pe sistem nervos ... suferise mult din cauza unei relatii anterioare ... si ii era teama, am concluzionat eu. si totusi ... intr-un week-end ne-am vazut. ca prin minune m-a sunat sa ne vedem. asta dupa vreo 2 luni, timp in care in fiecare zi ii spuneam de cateva ori ca nu o sa-i mai raspund la telefon ... si multe alte amenintari. deci ... ne-am vazut ... in romana ... parca ne stiam de-o viata ... am stat vreo 3-4 ore la o terasa ... am mai vorbit ... dar in cea mai mare parte a timpului doar ne-am privit. a venit si momentul cand fiecare s-a dus la casa lui ... si am asteptat. eu sa ma sune el ... el sa-i dau eu un semn ... un mesaj ... un bip. numai ca eu nu mai aveam credit pe cartela ... si el credea ca nu vreau sa mai vorbim. :))
intr-un final, pe la miezul noptii, a doua zi, m-a sunat. nu va pot spune ce stare mi-a adus telefonul ala ... statusem incordata 24 de ore ... "de ce nu ma mai suna ... nu am fost asa cum vroia el ... " si multe altele. oricum, pana sa ne vedem, ma simteam de parca aveam o relatie ... nu mai ieseam in oras cu nimeni ... si eram chiar "fidela". asteptam cu infrigurare sa ma sune ... sa-l aud ... sa vorbim ... cu orele. si erau multe chestii ciudate. ne uitam la aceleasi filme sau emisiuni in acelasi timp ... il sunam cateodata asa ... din senin ... sa vad ce face ... si nimeream cand ii era mai rau(trebuie sa precizez ca eu nu prea il sunam ... era un fel de intelegere ... ca un program ... dimineata, pe la pranz si seara ma suna el). bun ... sper ca nu v-ati plictisit ... :)
deci dupa ce ne-am vazut prima data ... si singura ... nu ne-am mai vazut 2 luni si jumatate. timp in care am vb la telefon la fel ca inainte, adica in fiecare zi de 3 ... 4 ... 5 ori. am trecut prin atatea stari emotionale de credeam ca o sa inebunesc. ajunsesem sa cred ca nu o sa ne mai vedem niciodata, dar nu aveam puterea sa pun capat asa zisei "relatii". erau zile cand nu-i raspundeam la telefon ... si cand vorbeam il simteam f emotionat si f sincer.
dupa toate astea ... ne-am vazut ... a 2-a data. intr-o sambata dimineata ... la cafea ... la el. stabilisem de vineri seara sa ne vedem a doua zi la el la cafea ... in jur de ora 10. la ora 9 m-a sunat ... "vii? sigur?? te astept ... " si m-am dus. am stat 3 zile ... nu am vb prea mult in primele 12 ore ... ne-am tot uitat unul la altul ... inca nu ne venea sa credem. dupa 3 zile am plecat la casa mea ... el pleca intr-o delegatie, eu ma duceam la serviciu ... asta era la 1 decembrie. la sfarsitul saptamanii a venit din delegatie vineri seara si a venit si mos nicolae ... m-am dus iar la el ... si de atunci n-am mai plecat.
suntem impreuna de un an si jumatate ... suntem casatoriti de 6 luni ... si ne este f bine.
dar ... din pacate nu mereu se intampla asa.
ne gandim de multe ori si am vorbit despre asta ... intr-un fel am dat dovada de inconstienta ... nu stiam peste ce dam ... si ne-am aruncat cu capul inainte.
issis eu iti doresc din tot sufletul sa traiesti o poveste de dragoste ca a mea ... totusi ia in calcul si riscurile.
sa auzim de bine!
olim spune:
Frumoasa aceasta poveste draga ioanaradu.
Uneori mai functioneaza acest gen de povesti, chiar eu cunosc pe cineva care dupa 4 ani s-au cunoscut si sunt casatoriti,cu o familie foarte reusita( cel putin asta se vede din afara).
Eu cred ca exista cazuri si cazuri, chiar rufus spunea un caz contrar mai sus.
Oricum asta depinde de tinedar cred ca intalnirea fata in fata este cea mai importanta.
Bafta
light spune:
Eu as incheia orice convorbire telefonica in ce-l priveste si as spune :"vrei sa ne vedem? ok, nu vrei? iar ok, eu trebuie sa imi traiesc viata."Si vorba lui Rufus, daca amandoi va doriti o relatie, pai mereti si vedeti-va plimbati-va, iesiti la o cafea si impartasiti-va sentimentele pt a va cunoaste si mai bine.Daca nu : "eu merg sa imi caut omul cu care vreau sa imi impart restul vietii, pe care sa il ating, sa il miros, sa il sarut, nu doar sa il aud." Cam asta i-as spune chiar daca mi-ar fi enorm de greu.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005Opere de artaIn parc cu barca
Carolyne spune:
Subscriu celor care ti-au spus deja ca ai pierdut prea mult timp cu acest individ.
Renunta acum, crede-ma ca tare rau iti va parea dupa timpul pierdut...
Carolyne
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/NinaB/NinaB.jpg)
NinaB spune:
mey daca-mi ziceai ca are un cocker... si daca-mi ziceai ca-i place muntele...si ca mai lucreaza la o companie de tel mobila.... poate iti dadeam eu restul de explicatii!