incredibil- am nevoie de parerile voastre
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
delsim spune:
[quote]Originally posted by relyana
M-am infuriat, am zis ca e mitocanie crunta si am sa-l ignor. DAR NU! I-am raspuns ca e chiar dragutz, dar eu nu sunt zoofila si... i-am urat sa aiba succes la maimutzici. Mi-l imaginez enervandu-se.... mmmmmm, sunt rautacioasa...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lena spune:
Issis eu o sa-ti zic altceva...cum niciodatanu ma pronunt in privinta persoanelor despre care nu stiu nimic, o sa ma pronunt in privinta ta...tu esti cea care a scris aici, fata draga, dar cum ai rezistat tu 9 luni traind doar din telefoane?
Esti tanara, senzuala pai cum ai facut asta...ne putem indragosti asa platonic, pe la 16-18 ani, cand totul e mai rarefiat, asa ca betia inaltimilor sau adancurilor, dar la 27 deja vrei ceva, vrei sa infloresti, sa te deschizi, sa savurezi viata, tu in rastimpul asta nu ai facut dragoste cu altcineva, caci inteleg ca ii esti fidela si pe deasupra super-indragostita...pai hai sa-ti zic ceva, ce toate femeile au simtit si stiu, ii avem pe iubitii nostri langa noi, chiar in bratele noastre si tot nu putem diseca cu bisturiul in sufletul lor, mintea lor, inima lor...daramite cineva care isi ofera bucurie doar lui, ma scuzi ca sunt mai dura, dar un barbat nu rezista 9 luni fara sex, nu zic fara dragoste, sau cum zicea Adrienne...in fine intelegi tu!
Pai cum e posibil sa nu vrea sa te vada, fata mea...pai nu te vrea indeajuns, ma intelegi? vin altii de peste mari si tari pana in Romania pentru cea pe care o iubesc si nu poate el sa va vedeti la un suc, ca stati si in acelasi cartier...dar ce e el asa de capricios ca o fata mare, ce-i sari de gat cand o sa va vedeti, asta mi-aduce aminte din liceu, cum fetele faceau fite de genul, pai cum sa ma intalnesc cu el, daca vrea mai mult? asa si el, ma scuzi, dar nu mai sunteti pustani, nu-l mananci daca va vedeti, sunteti oameni maturi si gata!
El la 32 de ani are asa comportament, mie imi dovedeste ceva, nu vreau sa fiu rea, dar un barbat e mai responsabil la varsta asta...ca sa nu mai zic ca altii au crescut deja copii si o familie, cu fite de domnisoara de pension care doar fabuleaza in legatura cu niste telefoane...hmmmm, mda!
Ca sa zic asa...rupe pisica in doua, ca nu-ti da nimeni timpul asta inapoi si macar daca ati fi avut o relatie ca orisicare care dura de 9 luni, dar n-ar fi mers, asta e...macar fusese ceva, dar asa! apa de ploaie ca sa zic!
Sorry, dar si eu daca as fi barbat si mi-ar merge cu asemenea scheme...le-as folosi de ce nu? Iti zic eu ceva de aplicat in orice relatie: "mai putine vorbe si mai multe fapte"...oricum, tu stii mai bine ce vrei de la el, de la o relatie, de la viatza!
Numai bine
Lena
adrienne12 spune:
Ups! Ma scuzati fetelor si baietilor ca m-a luat tastatura pe dinainte si v-am scris secretul meu cu aratatorul. Nu va spun cind sint intr-un meeting pompos, la servici, de regula sint singura femeie intr-o gramada de barbati, ma uit la vorbitori cum gesticuleaza... si zimbesc... ma distrez copios in sinea mea. Issis, chiar daca ti-a spus mama draga ca a mai avut prietene eu zic sa nu il crezi si sa fii f. circumspecta. Pe cei cu care m-am intilnit eu cunoscut on-line am intrebat despre fostele relatii/casatorii. Daca vorbeau urit despre ex ii paraseam imediat. AM intilnit insa unul de pilda care avea raspuns pregatit pt. intrebarea asta, stii cum te pregatesti pt. interviu. A zis ca fosta prietena l-a parasit pt. ca semana prea mult cu fostul ei prieten. Raspuns inofensiv am zis eu. Dupa o vreme mi-am dat seama ca tipul era impotent. Dupa asta mi-a marturisit ca e fecior!?!? Din cauza asta te rog sa fii cu multa bagare de seama caci e plin entul de ciudati. In fine pe prietenul meu l-am gasit tot pe net si stiu multa lume care si-au gasit sotii/sotiile pe net, deci mai e si lume cumsecade, dar trebuie sa fii atenta sa filtrezi bine si mai ales sa nu-ti pierzi timpul cu cine nu merita. Ori eu zic ca acest tip NU merita. Daca tot mai speri ca ar fi ceva de capul lui sfatul meu este sa incepi sa mai vezi/iesi si cu altii pina te lamuresti ce si cum. Pai asta tot nu te scoate nicaieri. Adica de ce ai sta inchisa in casa din cauza lui? Faptul ca el iti spune ca e dificil ar trebui sa fie ca un bec rosu pt. tine: FUGI, FUGI...Petrecere frumoasa si intelepciune multa.cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
issis spune:
asa fetelor, dati cu rosii ca merit cu varf si indesat !! cum am stat atat?? habar n-am...tocmai aici e problema, ca nu mi-am mai dorit sa cunosc pe altcineva, oricum, nu mai vreau sa fac sex aiurea doar sa o fac si pe asta, ca stau prost cu hormonii. Imi doresc mai mult, daca nu, ma descurc singura f bine :)))). Dar, de data asta, el m-a facut sa nu-mi doresc sa mai caut! Asta este cel mai grav, din punctul meu de vedere.
el...probabil ca are pe cineva cu care face sex...cum ar fi pizza livrata la domiciliu..:)) o amica pentru asa ceva...bineinteles ca el niciodata nu mi-a confirmat verbal asta, dar nici nu trebuie s-o faca, nu? Este anormal sa reziste atat fara sex...daca chiar este un barbat normal.
Dar eu singurica atata timp...am innebunit, mi-au aparut cosuri pe fatza de care nu stiu cum sa mai scap, sunt f tensionata si mi-e teama sa nu ajung sa mi se spuna "femeia NF"..:))) Ma duc la sala de o jumatate de an, ma descarc acolo..ma simt bine si cand trebuie sa lovesc cu pumnii la TAE BO ma gandesc ca este el in fatza mea:))
va pup si va tin la curent!va multumesc muuuuuult de tot!
Elodie spune:
9 luninu mi se pare normal!!! Eu nu stiu cum poti fi asa de credula sa crezi in toate bazaconile.Gindeste_te si tu ,de ce naiba nu a vrut sa te cunoasca in astea 9 luni de zile
Mie mi se pare total aiurea.Te_ai gindit la faptul ca ar putea fi un pishiopat ,sa_u un obsedat sexula,care se excita doar cind vorbeste cu o femeie la
si te-a gasit pe tine.Eu nu vreau sa fie asa,dar nu_mi miroase a bine.Ai grija ce faci pana nu va fi prea tarziu.Parerea mea!!!
Rody si puiul Elodie!!!
SIMONABB spune:
e multa autosugestie in toate convorbirile astea telefonice
ca si in relatiile de pe net
sunt 2 variante :
1. tipu' iti ascunde ceva, ii e jena de ceva, are un motiv pt care nu vrea sa-l vezi
2. n-are nimic de ascuns dar e imatur emotional, auzi tu "sa am un impuls ca sa vreau sa te vad" .
http://community.webshots.com/user/simonabb
Loma spune:
Adrienne esti mortala , am ras la faza cu degetul, si sa stii ca ai dreptate, mare dreptate, ei daca stiam eu faza asta mai de mult.....
Issis eu nu as da doi bani pe "relatia" asta ciudata, daca el ti-a zis ca e dificil si ciudat, nu stiu ce mai astepti, du-te si traieste-ti viata draguto, cine iti mai aduce tie timpul asta pierdut degeaba, inapoi.... provita acum de anii asti ai tineretii nu te inchide in casa pentru un ciudat.... probabil ca are si probleme psihologice ceea ce f. nasol, NU E NORMAL, du-te si cauta in alta parte
Smerenia este regina virtutilor.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nora__/Nora__.jpg)
Nora__ spune:
Nu stiu cat de imatur emotional o fi el,dar cred ca la 32 de ani si cu o relatie de 9 ani,asta daca e adevarat ce zice,nu se pune prolema.El se joaca cu ea,precum pisica...isi verifica puterile,cat poate sa o tina in sah si cat va rezista ea.E chestie si de orgoliu,se simte gadilat ca poate face o femeie sa joace dupa cum ii canta el si sa o faca sa isi doreasca atat sa il vada.Ma intreb daca nu cumva se si lauda la prieteni cu performanta lui.E clar ca nu vrea o relatie si mai ales cand a vazut ca ea e lata dupa el,clar da inapoi,caci e constient ca ea va dori mai mult si el nu vrea sa ofere.Pentru el e un joc,ca drept dovada nu s-a lasat impresionat de faptul ca ea a pus piciorul in prag si a zis ca nu mai vb cu el.Mai ales ca ea a cedat si a continuat,el a devenit mai sigur pe el si va continua pana ii 'vine impulsul'.Pai sa-si bage degetul in priza,poate ii vine...Asta chiar e jignitoare,issis,draga mea,iar orgoliu ar trebui sa ai si tu.Femeia e cea care face fitze,nu masculul.Ca are o problema sau nu,ca e impotent sau pervers,de acum nici nu mai conteaza.Faptul ca o femeie il roaga sa se intalneasca si el nu vrea...spune destul ,mai ales dupa 9 luni.Deci eu i-as zice ca,imi pare rau,dar ...stand la coada sa platesc factura la telefon,cam incarcata ,ce e drept,am cunoscut un tip care mi-a placut mult...si ...imi pare rau,dar nu mai am timp de telefoane,dar ii multumesc din suflet ca mi-a dat ocazia sa-l cunosc pe respectivul,lasandu-ma libera.Si chiar daca nu m-ar crede,nu ar conta,ba chiar as pune un amic sa raspund la telefon
.In fine...am batut campii destul,dar ideea e ca i-as face viteza ,dar nu fara a-i da peste nas,chit ca eu suspin acasa singura si mi-ar lipsi telefoanele...efectiv el a stiut sa creeze o dependenta...nesanatoasa.Pupici issis si multa bafta!
Nora
Comorile Norei
goanga23 spune:
Si mie mi se pare suspect...9 luni e cam mult..adica ce inseamna sa te multumesti cu un telefon- doua...tipul e impotent sau psihopat.
Acum...daca tu vrei sa te lamuresti propune-i sa va intalniti..dar stii regulile..loc populat , in mijlocul zilei, etc, etc. Ce rost are sa mai amani...sau alta varianta...daca si tu te distrezi doar vorbind cu el si nu vrei mai mult atunci e ok.
bineinteles, nu zic ca e imposibil ca tipul sa fie normal...dar e putin probabil..asa ca fii barbata si termina "comedia" asta...
Numai bine,
Andreea
dya74 spune:
salut la toata lumea! draga Issis, pun pariu pe o lada de bere ca tipul e un Varsator aiurit. solutia nr. 1: fugi de el in mare viteza, si expediaza-mi berea. daca nu e, aplica solutia nr.2: fugi de el in mare viteza, si bea berea cu prietenii.
cu muuuulta vreme in urma, un mare filozof scria: " fii cu adevarat stapinul tau si pastreaza cu grija timpul care pina acum ori iti era furat, ori il pierdei singur...ocupatii inutile iti sustrag o parte din ore. alte ore se pierd pur si simplu... insa pierderea cea mai rusinoasa este cea care se produce datorita propriei noastre neglijente. tezaurizeaza tot timpul pe care il ai. vei fi mai putin sclav al zilei de miine, si vei fi devenit stapin al zilei de azi. in timp ce noi aminam ceea ce avem de facut, viata trece. totul depinde de altii: doar timpul este al nostru. natura ne-a facut doar acest dar, care e oricum fugitiv, si noi permitem primului venit sa ni-l fure. si omul e atit de irational, incit, atunci cind primeste daruri care nu valoreaza nimic, sau in orice caz sunt compensabile, accepta sa-i fie puse in cont. insa nimeni dintre cei care au cauzat altora pierdere de timp nu se gindeste ca datoreaza ceva, desi timpul este singurul bun pe care omul nu il poate restitui, cu toata bunavoita." ( Seneca, traducere dupa ureche)