Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (84)
Raspunsuri - Pagina 6
kim222 spune:
Andreea ..am vazut ca peanut butter are 100cal/tablespoon...daca Pupi maninca mult..poate de aceea nu m-ai maninca altceva ..el este satul...Plus ca-s smecheri de mici ..ce-i mai bun decit ceva dulce? Zic si eu....
kim222 spune:
Eu am gasit visine acum doua saptamini si am facut evident repede o prajitura..si nu a iesit...asta nu inseamna ca nu s-a mincat:) Pofta-i mare! Magazinul este un supermarket local...cu legume si fructe...tot ce nici nu stiai ca exista...Si am mai gasit alta data la magazine persane, arabesti...tu nu ai pe acolo?
kim222 spune:
Si apropo de ce zicea Simona..ce m-ai gatim...Saptamina viitoare eu vreau sa incerc un ghiveci calugaresc...si bb-ii pot papa...
ANDREEABANICA spune:
Fetelor,hai ca va trimit eu vro 2kile,sau vreti mai multe sa faceti si ceva dulceturi.
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
ANDREEABANICA spune:
Daca tot e vorba de dulcegarii,stiti ce-as manca eu?
Mancare de gutui,mmmmm,e super buna;n-am mai mancat de cand eram copil.
poze Alexia
kim222 spune:
Nici mincarica din aia nu servesc....Merge, merge ...cura?
Nu mi-ati raspuns daca copilasii vostri stau la schimbat/imbracat...Uka nu sta nici o secunda...
ANDREEABANICA spune:
Merge,merge,multumesc de intrebare.
Nu papi tu?De ce?
La schimbat e cu cantec,alerg dupa ea in kuru'gol prin tot patul.La imbracat e mai usor,fiindca o imbrac in picioare si mai sta.
poze Alexia
ANDREEABANICA spune:
Iubitele mele de la schimbul III,eu va pupezez,ma duc la nani ca mi se inchi cloampele.
M-a terminat ziua de azi,sper sa fie mai bine maine.
O zi minunata va doresc.
poze Alexia
philip spune:
nu sunt magazine de-astea pe-aici...mi-ar placea si mie
la schimbat nu numai ca nu sta, ba se mai si enerveaza. si pe mine ma trec toate apele pana il vad imbracat
pai nu-i dau p butter, doar o gurita sa muste de la mine, tu credeai ca-l hranesc? nuuuuuuuuuu, pana nu intrebam dr. el mofturi la mancare face periodic.
philip&andreea
kim222 spune:
Hi,hi..si Uka se enerveaza...Da eu credeam ca deja il hranesti..Hi,hi..nu le plac astfel de magazine la mormoni..:)Inseamna ca eu care gasesc mincare si bautura romaneasca ..sint chiar rasfatata :)