Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (84)
Raspunsuri - Pagina 5
ANDREEABANICA spune:
Olivia,hai sa ne luam de mana,ca si eu am plans azi de m-am umflat,uitandu-ma la nenorocirea din tara si la atatia oameni atat de amarati,care au ramas fara nimc....
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
kim222 spune:
NUuuu..nu am spus ca nu mai intru...credeti ca scapati asa usor de mine? Imi sinteti dragi...Spuneam ca poate ar trebui sa-mi dau cu parerea numai atunci cind mi se cere..:)))
Andreea ma bucur ca functionat sintemul la diaper...Habar nu am cind putem sa-i dam p butter...eu am sa amin chestiile dulci atit cit pot...
Andreea B..imi pare rau ca ai avut o zi proasta...si Uka miriie uneori ...noroc ca nu prea des:)...in general la noi este in jur de ora 7 seara...
Simona..am sa incerc si eu ...dar sa vad de unde fac rost de caise..ca de visine...nici atit....
philip spune:
olivia, sunt caise la walmart. eu am facut cu afine si a fost beton.reteta aia simpla. la un ou, o lingura zahar si una faina (asta in urma mai cu varf). s-a umflt ca altceva. fara praf de copt si nimic altceva
philip&andreea
vrabiuta spune:
buna seara si de la noi
hai ca am intrat pe forum si ia uite ce gasesc - olivia s-a suparat pe mine...
nu inteleg! de ce te-ai suparat??????????? am spus ca nu vreau sa starnesc o polemica - polemica se referea strict la metodele de educatie, nimic altceva. nu consider ca metoda dr sears este infailibila sau universal valabila si nu cred ca daca o mama o aplica isi iubeste mai mult copilul decat celelalte. pur si simplu eu, personal, cred in aceasta metoda, in primul an de viata al copilului. si i-am scris adelei pe privat tocmai ca sa nu inceapa o discutie in contradictoriu. am mai spus-o si o repet, fiecare mama stie ce e mai bine pentru puiul ei.
in privinta tolerantei insa, mi se pare deplasata insinuarea. tocmai din respect pentru parerea celorlalti am ales sa scriu pe privat. oricum, cred ca a-ti exprima opinia nu inseamna in nici un caz a fi intolerant, dar asta e alta discutie.
olivia, imi pare rau ca te-ai suparat, cred ca ar trebui sa citesti postarile mele inca o data.
o noapte usoara tuturor.
foto
kim222 spune:
Caise la Wmart? La noi nu au si mincare :(
Am citit putin ..si unii spun sa eviti chiar pina la 3 ani ...mai ales daca este teren alergic ..ceea ce este alta discutie...Dar nici pentru dentitie nu cred ca este bun....
Marcela..concluzia a fost ca m-am suparat ca "magarul pe sat".....deci s-o lasam asa...:)...nu vreau sa mai dau alte explicatii..unii-s mai sensibili...nu sintem toti la fel...hi,hi..si ce bine...altfel ne-am plictisi:)..nu-i asa?
philip spune:
a, voi aveti de ala mic, nu e supercenter. mmmmm.el nu-i predispus la alergii, de citit citisem si eu pe net, credeam ca stii tu ceva.am sa intreb medicul cand mergem la vaccin.
philip&andreea
ANDREEABANICA spune:
Gata,v-ati paciuit,haisi dati mana.
Sa nu-l lasam pesa-si bage codita printre noi,ar fi pacat.
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
philip spune:
da, mai fetelor, ca sa stiti si voi. in america nu exista visine si nici cirese amare. nu stiu ce-i bun...ce-as manca o tarta cu visine si o dulcetica de cirese amare...
philip&andreea