Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (84)
Raspunsuri - Pagina 7
BLUE ANGEL spune:
Mister Pufulescu sta la schimbat si imbracat ..il pun pe masa de infasat ..care este la inaltime ..si ii dau o cutie sau ceva sa zdrangane ..si eu il manevrez !!!
gagicutze scumpe ..ma retrag si eu in cuibusor ..Noapte buna , somn usor ...
pupici
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
philip spune:
hehehe, buna asta cu mormonii. auzi, dar ce le place lor????!!!!adica stiu eu ce, dar nu-i de spus aici. hehehe
philip&andreea
polux spune:
Buna fetele frumoase. Bine ca v-ati impacat. Asa este, nu suntem la fel si de aceea ne intelegem, stiti voi cu atractia contrariilor. Dar ar fi tare plictisitor daca am fi la fel.
Hehehe, de cate ori nu mi s-a parut mie asa si pe dincolo, dar am invatat sa las de la mine si sa fiu mai concilianta. Caci de cele mai multe ori vorbele spuse chiar adac ranesc nu sunt spuse cu intentia sa raneasca.
Offf Olivia, nu mai fi asa sensibila, caci aici departe de casa trebuie sa fim tari. Si desi in aparenta asa este, in sufletul nostru devenim mult, mult mai sensibili. Eu sunt lupul moralist caci eu am parul alb (sincer nu cred ca mai este cineva cu 80-90 % par alb la varsta asta - noroc ca s-a inventat vopseaua) de cate am pus si pun la suflet. Cred ca nu este zi sa nu plang ca o proasta, si intru pe DC ca sa-mi alin flacara sufletului. Si ptr ca am gasit aici cateva prietene foarte bune.
Asa ca hai zambeste si da-ti in continuare cu parerea, caci asta facem aici de fapt. Noi asteptam.
Scuze, hai ca m-am incurcat in idei, si nu vreau sa iasa altceva decat vreau sa spun.
Pupici la toate fetele.
Liliana
kim222 spune:
Stati fetelor linistite ...ca nu-i dracul atit de negru..nu-i tragedie...doar am spus ce m-a deranjat...eu sint mai directa de felul meu si in general spun ce gindesc...si asta uneori deranjaza..numeni nu-i perfect:) In schimb imi trece repede... asta nu inseamna ca acum nu voi mai "vorbi" cu Marcela...Evident ca toate incercam sa fim MAME PERFECTE...ma gindesc chiar sa-mi sterg toate mesajele legate de subiectul asta......
kim222 spune:
Gata! Mi-am sters postarile...nu vreau ca schimbul 1 si 2 sa se plictiseasca :)....avem lucruri mai importante de discutat.
polux spune:
A, intrebati de schimbat. Hmmm, ma faceti sa rad, ca alergam eu dupa ea prin pat ca sa o schimb. Nu mai spun de biata maica-mea care trebuie sa o schimbe acum.
Dar hai sa va spun eu ce m-am distrat ieri cand am vorbit cu tatal meu la telefon. Cica Adela s-a trezit dis de dimineata, si maica-mea era plecata (isi face o lucrare la dinti) ptr cateva ore. Asa ca tataie a trebuit sa ne schimbe, caci miroseam, puffff, stiti voi a ce parfum. Asa ca da, pantalonasii jos cu chiu cu vai, smotoceste fata cateva minute ca sa vada cum se deschide diaperul. In fine gaseste si il deschide intr-o parte. Cand Adela tus in pat. De fapt ce sa o mai lungesc, dupa vreo 10-15 minute reuseste sa schimbe fata. Numai ca atunci cand vine maica-mea se cruceste. A trebuit sa schimbe toata lenjeria de pat , perne, ceraseaful de plapuma, tot, tot. Dar tataie si a mica erau fericiti.
Asa ca , asa cuminte fata am eu, fuge cu caca la fund. I-am explicat ca trebuie sa-i dea ceva in mana care sa o tina ocupata cateva minute. Dar asta este, noroc ca au masina de spalat automata, le baga si le scot aproape uscate.
Hai pupici dulci de la o mama suparici. Caci ieri m-am umflat de plans cand am vazut-o in direct pe gaza mami la petrecerea data de ai mei ptr ea.
Am rezistat eroic toata seara(dupa amiaza la mine), dar cand au inceput sa-i cante la multi ani, am izbucnit in plans, si am inchis microfonul ca sa nu ma auda.
A stiti ce si-a ales fata mea de pe tava: prima data iconita, apoi in ordinea asta : ruj, parfum, pix, chei de masina, calculator.
Si apoi le-a luat pe rand pe toate, dar nu s-a atins de bani. DE daca nu erau verzituri, nu prezentau interes.
Hai ca m-am lungit prea mult.
Liliana
polux spune:
Olivia cat e ceasul la tine acum, la mine e 5.45. Vreau sa vad ce diferenta este intre noi, 2 sau 3 ore.
Nu de alta, dar stiu ca intre mine si Ana(pfarm) e diferenta de 2 ore. Si am vorbit ieri cu o prietena din Arizona si am realizat ca intre noi doua e diferenta de 3 ore. Mi s-a parut ciudat, dar asta este.
Liliana