Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (84)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

M-ai intristat cu postarea ta...ce greu trebuie sa-ti fii fost...Macar stii ca -i este bine si este bine ingrijita ..hi,hi...mai ales de tataie :)
Nici o veste ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Scuze Olivia ca nu ti-am mai raspuns ieri, dar eu la 6 seara plec la servici, am ore de la 7 la 10. Asa ca a trebuit sa plec. Stiu ca e trist, si nu vreau sa va intristez si pe voi, asa ca de obicei numai foarte putin din durerea mea razbate in mesaje.
Uite abia acum o ora am ajuns acasa, adica la 11 jumate noaptea. Dar ziua e greu ca nu am ocupatie si vad casa goala , fara gaza.
Gata, ca nu vreau sa mai intristez pe nimeni.

Pupici
Liliana

LA MULTI ANI frumosilor care fac anul, sau lunile azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Neatzaaa !
E vineri si vine we-ul si Giulia va fi doar a meaaa, tralalalalaaaa
Am luat si trciciletul :)

Kim - da` cand te-ai suparat ca io n-am vazut, daca io te-am suparici, atunci mii de scuze ...

Nu mai stiu cine ce a scris ca acuma am intrat la munci si am citit oleaka ...
Si ca sa continui cu obsesia mea ... dupa ce vi-am facut capul calendar cu uoualeee, Giulia a mancat ieri asa, adeka la cina: juma` felie paine cu unt si cascaval, i-am dat la smotocit o punga cu eugenii primita in parc si pe cand m-am intors de la intinsul hainutelor le-am mancaaaat, nu ma intrebati cum naiba a desfacut pachetul ca pana acum nu i-a reusit (pachet adeka punga) si nu s-a inecaaaat, kulmeaaaa, asta ca sa vedeti ce dementa sunt si nu-mi dau seama de pericolele care o pasc da` cert e ca dupa ce mancase astea, a baut 70 ml apa, a bagat 250 de lapte cu orez si inca 100 de lapte simplu, nu stiu unde au incaput toate.

Noah gata, revin dupa ce imi termin muncileee !

O zi frumoasa sa aveti !!!

celor ce serbeaza !

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineataaaa si de la noi !
Ce productiv a fost schimbul 3 ... Liliana, chiar ca si pe mine m-a intristat mesajul tau !! Dar o sa treaca si momentul acesta mai greu, ai sa vezi ! Noi toatele sintem alaturi de tine !! Pupici muuuulti !!!
Miha, bine ca esti ok, chiar ca ma gindeam ca ai plecat la galati pina la urma, ca urmaream stirile la teveu si ma uitam la ce se intimpla prin tara de cind cu inundatiile astea si ce vazusem in judetul Galati m-a speriat tare !!
Azi o sa fiu mai mult cu voi ... sper ... am ceva timp disponibil ... mai stam de vorbe ...

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza!
pupici tuturor dragutzelor din schimbul 3 si unul special ptr marmota mea preferata!
Andreea, a mincat Phillip ceva pina la urma?
Adela puiule e greu, cred...dar se rezolva cumva lucrurile, fii sigura! noi va tinem pumnii sa va reuniti cit mai repede!
noi fugim la plimbare, azi parca nu mai ploua.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Liliana.
Am executat si eu grisul cu caise si piersici dupa reteta Mitzurei. E adevarat ca am murdarit juma' de bucatarie da i-a placut f mult kupilului (si lui taica-sau care a asteptat cu interes sa-i ramana ceva de pe la Raducu).
Ieri dupa-masa am avut putin soare asa ca am iesit in parc. I-am cumparat un cub cu gauri pe toate fetzele, de diverse forme, in care trebuie sa introduca el niste forme de plastic. A fost foooarte incantat de el si ne-a cam ignorat dupa ce l-a primit.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata si de la noi!
Dis-de-dimineata m-am dus cu piticul la control oftalmologic (dr de familie mi-a dat o trimitere la Dr. Pop De Popa, la Municipal). Pe dr. nu am gasit-o ca nu mai vine prin spital, insa ne-a consultat dr.Stancescu care i-a preluat pacientii dnei.dr. Ce ne-a spus - pai tot ce stiam si anume pareza bilaterala de muschi 6 - respectiv Stefanut nu isi poate duce ochii in lateral, ca sa vada trebuie sa intoarca capul, ceea ce ii da si strabismul). Deaocamdata nu putem face nimic - pe la 2-3 ani o sa mai mergem la un consult si sa vedem cum stam. El nu recomanda operatie datorita problemelor pe care le-a avut Stefanut la nastere - operatia inseamna anestezie si intubare, ceea ce nu prea e recomandat pentru el... Cert este ca ochii sunt perfect sanatosi altfel - adica fundul de ochi e ok; nu i-a putut masura refractia ca nu se poate, el fiind prea mic si evident necooperant... parerea lui este sa-l lasam in pace, probabil in timp se va mai ameliora si oricum nu este decit o problema estetica, el neavind probleme de vedere. prin urmare, probabil ca asta o sa fie farmecul lui....
Hai ca am scris un roman si mai trebuie sa ma intorc si la treaba!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gabriela, !! Si lui Stefanel tot binele din lume !!!!!

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

N-am timp acum de povesti (revin mai tarziu), am numai o intrebare pentru Roxi: am vazut niste poze din Constanta de ieri, in care apa era pana la glezne sau mai sus, prin oras. A plouat asa rau la voi?

Ina, ma bucur ca v-a placut reteta, mai tarziu va mai scriu una de budinca de dovlecei cu cascaval, care a iesit o minunatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi, e bine ca v-a linistit medicul. si eu zic sa asteptati pina pe la 2-3 ani, oricum va coopera si le mai mult decit acum cind nu prea pricepe nimic. cind mincam si o pizza la la fattoria?
da Mitzu, a plouat in dusmanie....dar s-a rezolvat repede. in judet e asa si asa, doar in basarabi si valul lui traian, localitatile de linga cta e strada sub apa. dar cred ca se va duce in week end.

Mergi la inceput