grecia-paralia-cazare in studiouri
Raspunsuri - Pagina 2
Sabina V spune:
Am uitat sa mai spun ca singurul lucru care ar mai trebui platit in plus ar fi aerul conditionat ( in jur de 20 euro/camera), dar nu se plateste peste tot...depinde de studio
roxana c. spune:
Multumesc mult pt raspunsuri si pt sfaturi.
Chiar azi am fost la agentie sa platesc avansul si am intrebat cum se numeste vila.Mi s-a spus ca nu imi poate spune, asta voi afla eu acolo, pt ca sunt mai multe vile si depinde cum ne vom caza acolo.Mi-a spus ceva de No Name, deci acolo voi vedea.
In legatura cu aerul conditionat, am cerut si ma costa 6euro pe zi.Deci am fost inspirata ca l-am luat.
Cel mai mult mi-e frica in autocar, am niste prieteni care au fost acum 2 ani in iunie,si au avut parte de un autocar fara aer conditionat si a fost groaznic.Eu am intrebat si asta si mi s-a spus ca autocarul are aer conditionat, acum ...sa vedem.Singurul lucru care mai ma linisteste este ca ei atunci au plecat din Bucuresti, iar grupul a fost format din bucuresteni, ploiesteni si inca din 2 judete, pe cand acum se pleaca din Ploiesti, iar grupul este numai din Ploiesti, din cate am aflat.
Voi stiti ceva, ati fost cu autocarul?Cum este?
roxana c. spune:
Am uitat sa va mai intreb ceva:am aflat ca se organizeaza diverse excursii :Atena, Olimpic, Meteora,Skiatos. Care merita vazute? Atena pica din start pt ca e departe si e obositor drumul.Ce stiti de celelalte?
roxana c. spune:
Intai am scris si apoi am citit. Deci Meteora merita vazuta, ce stiti de celelalte?
dana p. spune:
Vrem si noi sa mergem la sfarsitul lunii septembrie in Paralia Katerini dar nu reusim sa ne hotaram cu ce agentie sa mergem?Care sunt serioase , ca mie mi-e frica ca ajung acolo si cine stie pe unde ne cazeaza.
Voi cu ce agentii ati plecat?
Multumesc anticipat
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
roxana c. spune:
Feteleeeee... am pus si eu niste intrebari, ma aude cineva?
Dana, duminica viitoare vine varul meu din Paralia, a plecat ieri, cu aceeasi agentie prin care am luat bilet si eu(Oniro), tot la vile si tot cu autocarul.Daca ai rabdare pana atunci, iti voi raspunde eu.Pana atunci, insa, habar n-am nici eu, nu vezi, am pus la intrebari cu duiumul(si pe ultimele le-am pus degeaba)
Androix spune:
Roxana, nu stiu nici eu ce sa-ti raspund. De Meteora stiu ca am vazut poze si mi-a parut rau ca am fost atat de aproape de complex si n-am avut nici masina mea (plecasem cu autocarul) si nici 100 de dolari pentru 2 persoane nu mi-a convenit sa dau ca sa merg sa vizitez. Despre Skiatos stiu ca se face un circuit de o zi, va plimba cu vaporasul, mergeti pe insula, luati pranzul acolo, faceti plaja si apoi pe la 5 veniti inapoi. Mi se pare ca e un picut mai scumpa excursia asta pentru ca include si masa de acolo. Eu m-as fi dus. Ti-am zis daca ai bani separat pentru excursiile astea de-o zi merita sa mergi. Eu cand am fost nu mi-am permis si mi-a parut rau, iar a doua vacanta in Grecia a fost in Halki Diki si chiar daca eram cu masina distanta era destul de mare asa ca am vizitat imprejurimile doar.
La Atena mi se pare ca intra si cazare o noapte acolo. Drumul e foarte lung si nu ati mai avea vreme de vizitat nimic. Ce m-a enervat pe mine a fost ca pe langa pretul cerut de agentie pentru excursie, te mai costa si biletul de intrare in obiectiv (cum ar fi fost la Meteora sau la Atena) deci trebui sa ai alti bani pregatiti.
Eu am fost cu Sun Holidays si am avut experienta neplacuta pe care am povestit-o deja. A doua oara nu stiu agentia pentru ca s-a ocupat sotul meu, dar acolo ne-am imprietenit cu nepotul gazdei, ne-a lasat numarul de telefon si data viitoare vrem sa mergem direct la el ca e mai ieftin. Dezavantajul este ca iti trebuie transportul tau.
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
Carmi spune:
SI eu am fost la Paralia de doua ori, a fost foarte bine.
La Meteora sa nu renunti, e foarte frumos. Si in Skiatos
e frumos. Atena insa e foarte departe, mergi cu autocarul
de innebunesti, vezi foarte putin si te intorci in aceeasi
noapte (cel putin asta a fost oferta pe care am avut-o noi).
E foarte obositor pt. cat de putin reusesti sa vezi, si daca mai
esti si cu copiii...
Vacanta placuta !
Carmi
dana p. spune:
Roxana, mersi de raspuns.O sa astept raspunsul tau si al altor fete sau baieti care au mai fost acolo.Ideea e ca eu am gasit oferte spre Paralia la preturi foarte bune , dar este o problema faptul ca sunt din Constanta si aceste agentii nu lucreaza cu niciuna din Constanta, si asta inseamna ca ar trebui sa-mi trimita contractul prin posta, sa platesc prin banca , si asta inseamna sa-mi deschid cont in banca si este o intreaga aventura , numai zic si ca una este sa vorbesti direct fata in fata cu reprezentantul agentiei si alta e sa vorbesti prin telefon.
Din cauza asta intrebam ca eu am gasit o oferta foarte buna la agentia adriatravel si nu stiu cat sunt de seriosi.Poate stie cineva sa-mi spuna.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
roxana c. spune:
Dana, am vorbit cu varul meu, era foarte incantat, s-a suparat cand a ajuns ca le-a dat o camera cu baie comuna la 2 camere, dar el a plecat cu sotia si inca 3 perechi, si ca sa stea in aceiasi vila toti, n-au avut de ales.Nu mi-a dat prea multe detalii,dar oricum, era incantat, ca este frumos, ca preturile-s mici...Drumul a fost obositor-el spunea de 14 ore, dar cred ca n-a calculat bine, ca e mai mult(din Ploiesti).Ma rog, de-abia astept sa vina sa-mi dea detalii amanuntite.