grecia-paralia-cazare in studiouri
Raspunsuri - Pagina 3
ellaalba spune:
Vreau si eu sa ajung si eu la sfarsitul lui august in Paralia Katerini la vile. Citesc cu interes ce scrieti. Ma intereseaza cu ce agentii de turism ati fost si conditiile au fost ok. Si la ce preturi!
Va pup si vacanta frumoasa.
georgescu oana spune:
Uite daca vreti oferte pentru Grecia, Paralia aici gasiti la www.sunholidays.ro sunt tour operatori pe Grecia si am mai fost cu ei si am foat multumita.
Cat despre faptul ca ai luat sudiori no name ,Roxana ,mi se pare un pic riscant dar sa speram ca o sa fie totul ok ,de fiecare data eu m-am uitat la pozele care le dau la agentie si am cerut tot felul de detalii.
Mateora si Skiatos merita vazute ,in drum spre Meteora s opreste la izvorul SF Paraschiva ,iar insula Skiatos o lauda toata lumea ,foarte frumoasa dar si cea mai scumpa daca nu ma insel 35 euro /pers.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
cait spune:
Salutare...eu am fost acum 2ani in grecia..initial ni s-a spus k este in paralia katerini..m-am uitat pe net toate bune si frumoase doar k acolo ne-am trezit la cativa km de paralia..cam in camp dar asta e.am stat intr-o camera de 3paturi k eram 3 fete curatenia lasa de dorit dar nu ne-am plans de asta.in final patronul era un grec plekt in germania care era super simpatic iar la masa ne dadea in plus..lasand conditiile la o parte eu m-am simitit super acolo mai ales k luam autobuzul care nu costa prea mult si ne duceam in paralia si in localitatile din apropiere care sunt super dar nu mai stiu exact numele. Meteora merita vazuta la fel si insula Skiatos si Salonicul unde te poti duce cu autobuzul nu in exvursii organizate k te costa mai mult si depinzi de toate mofturile celorlalti.
La atena nu am fost pt k pierdeam multa vreme pe drum si aproape nu mai ajungeai sa vezi nimic.
dar cu toate astea pot sa-ti spun k a fost una din cele mai frumoase vacante ale mele..poate si din cauza faptului k am fost in niste discoteci super, imense pot spune acolo.problema este k numai grecii le stiu pe cele mai dragute iar ca turisti e destul de greu de ajuns.noi am fost cu un grec si pot spune k in viata mea nu am vazut o discoteca mai mare si mai plina k aia..
Olivette spune:
quote:
Originally posted by roxana c.
Am uitat sa va mai intreb ceva:am aflat ca se organizeaza diverse excursii :Atena, Olimpic, Meteora,Skiatos. Care merita vazute? Atena pica din start pt ca e departe si e obositor drumul.Ce stiti de celelalte?
Buna Roxana!
Eu am fost anul trecut in Grecia cu sotul meu, exact in Paralia. Despre excursii pot sa-ti spun urmatoarele: Am fost la Meteore (25 Euro/persoana) unde se fac popasuri la 2 manastiri (costa 2 euro/persoana intrarea). Noi la prima nu am intrat, ca nu ni s-a parut cine stie ce, dar la Marele Meteor merita sa intri (urci niste scari sapate in piatra, zici ca nu mai ajungi sus....). Apoi am mai fost pe insula Skiathos (35 Euro/persoana). Am plecat la 6 dimineata cu un autocar pana la nu stiu ce port, am luat un vapor cu 3 etaje, cu un capitan traznit care ii invata pe turisti sa danseze, fac tot felul de concursuri, castigatorii primesc Metaxa....) Am ajuns pe insula, care e de vis, am vizitat o manastire (Sf Nicolae, parca...)- nu costa nimic; am luat pranzul (cine vroia, cine nu putea sa se plimbe ca aveam pauza 2 ore) era intr-adevar cam scumput fata de Paralia (si-a luat sotul meu o pizza cu 10 euro si eu o inghetata cu 5) si apoi am plecat din nou cu vaporul spre plaja Koukounaries (care apartine tot de insula Skiathos). O minunatie de plaja.... cu o apa limpede verde-cristalina si o padure de pini in spatele plajei...Superb: stateai pe plaja si mirosea a pini, chiar puteai sa aduni conuri...
La Atena n-am mers ca era prea lung drumul si cam scump: 50 de euro de persoana, plus cand ajungeai acolo am inteles ca era 17 euro biletul in Panthenon (si se pleca sambata noaptea la 1 si te mai intorceai duminica noaptea pe la aceeasi ora).
Excursia la muntele Athos n-am facut-o ca era de fapt o plimbare cu vaporul in jurul muntelui (n-aveai voie sa urci pe munte)
Si mai era o excursie la muntele Olimp (25 euro/pers) cu vizitarea unui sat Pantelimonas. Au fost niste prieteni si au zis ca au aruncat banii aiurea: i-a lasat 3 ore in satul ala sa se plimbe si au zis ca efectiv n-aveai ce sa faci. Cat puteai sa te uiti la 3 case?!!?!?
Sper sa te ajute cu ceva informatiile mele. Daca mai ai intrebari, iti raspund cu placere.
dana p. spune:
Eu azi am mai sunat la diverse agentii de turism si ce ma interesa pe mine ca perioada, conditii de cazare si cost erau deja locurile ocupate.Am gasit la o vila in Paralia prin Europa travel si cred ca pana la urma o sa merg cu ei.Sau mai am o varianta sa merg cu o agentie din Constanta , dar m-au pus putin pe ganduri , in sensul ca a zis tipa aia cu care am stat de vorba ca deja are 3 autocare formate pentru plecarea de pe 30 septembrie. Ma gandeam ca suntem cam multi si mi-e ca ajungem acolo si ne cazeaza in camera cate 6 si chiar n-as vrea sa-mi stric concediu certandu-ma acolo cu ei. O sa mai merg si azi acolo cu sotul meu sa vorbim si in functie de ce ne spune tipa aia vom lua o hotarare cu cine mergem.
Multumesc celor care ne-au imparasit din experienta lor .
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
Sabina V spune:
Excursiile optionale care merita facuta sunt Meteora si Skiatos, si seara greceasca.Eu am fost in toate insa numai acestea sunt cele care merita. La Atena este frumos , dar este f lung drumul, si nici nu vezi mare lucru; la Olimp nu ai ce vedea, la Salonic...2 biserici si turnul alb...
Sabina
roxana c. spune:
Au anuntat ieri la stiri ceva despre cei care pleaca in afara ca trebuie sa arate la vama 500eur.Am prins putin din stire dar n-am reusit sa-nteleg mare lucru, au dat ca exemplu Spania, Germania si inca o tara, nu Grecia.Ati vazut, stiti ceva de asta? N-am inteles nici daca e data deja legea sau urmeaza.
Rog mult pe cine-a auzit de la inceput sa-mi spuna si mie
ellaalba spune:
A fost cineva cu Europa Travel???
Sunt serios?
Si voua vi s-a oprit pasaportul de catre agentie?
Ramba spune:
Noi am fost in Grecia pe cont propriu, fara nici o agentie.
Am vizitat Meteora si a meritat. In drum spre Meteora am urcat si pe multele Olimp, privelistea era frumoasa, dar in rest nimic interesant de vazut. Am mai vizitat un sit arheologic din apropierea Paraliei, dar nu mai tin minte exact cum se chema, acolo am vazut multe pietre .
dana p. spune:
Sabina V , am vazut ca ai scris la un alt capitol ca o sa te cazezi la Hotelul Muses , ma intereseaza si pe mine cum este hotelul?Am fost si am gasit o oferta la hotelul asta si vroiam sa stiu cum sunt camerele, daca ai frigider in camera ( asa cum spun ei), baia este mai mica , mai mare , este curat, asa in general, in hotel? Am vazut ca au si o piscina , acolo se face cu intrare sau nu?
Poti te rog frumos sa-mi spui, ca maine ma duc sa confirm rezervarea si chiar nu stiu cum este acolo si mie frica sa nu dau niste bani si sa-mi para rau, mai bine dau cativa bani in plus si stau la un hotel mai bun daca asta nu este bun.
Multumesc anticipat
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas