Mamici de iulie-august 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Kulta bravo tine-l acolo pe bebe Sebi pana la termen mai lasa treaba si fii si tu cumnitica odata domle!!!
Adriana bravoooooo!!1 Si ANdrei a luat in greutate. A avut 3,400 la nastere, a scazut la 3,250 si acum avem 3,650 kg (luni - la 2 sapt.) Suntem bine. Am inceput sa papam numai san noaptea. Nu stiu cat se satura el micul dar eu incerc. Ce sa facem si noi...

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Kulta, ma bucur ca esti bine dupa control si tin pumnii sa mai stea Sebi acolo macr vreo 3 saptamini
Irina, pai ai si tu grija si numai bine si Anis sper sa vii cu vesti bune!
Simona tu cum te simti ca vad ca ai aproape 38 sapt, e Mario cuminte?
Pupicei si simptoem usoare la toate fetele

Denisa
12
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Kulta, ma bucur mult ca esti bine, ai si tu mai multa grija si las-o mai moale cu curatenia, lasa ca are cine sa le faca, cand vine mama ta!! Mai este putin si-ti vin ajutoarele, asa ca...

Adriana, bravo!!!ce s-a grasunit Aidan, si numai cu laptic de la mami, bravo!!! Tine-o tot asa!! Imi place de tine, nu te dai batuta!!

Simona, la tine inca nici un semn?? Ca vad ca esti si tu la rand...

Lory, bafta multa, nastere usoara si te asteptam cu vesti bune!!!!

Ioana, si Andrei a luat bine in greutate, sa creasca mare si frumos!!!

Anis, n-ai venit inca??

Maine dimieazta mergem si noi la control, eu si Giana, sper sa venim cu vesti bune!!!

Pupici multi,

Irina si bebe 35 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Am intrat sa vad ce au facut fetele la control si am vazut ca intreba Kulta de site...

Vezi aici:

http://9monate.qualimedic.de/Sono_daten.html

Felicitari pentru control, acuma stai si tu mai linistita si nu te mai stresa.

Anis, la ora 20.00 avea control.. deci apare mai pe seara cu vesti.

Acuma va pup pe toate ca nu pot sta mult pe scaun ca ma apasa bebelina.

Pupici,
Katink si dulcineea mea 37+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Mamini, Simona, Ioana, Irina , sunt intradevar foarte fericita, ma tot gandeam ca poate nu am destul lapte ca manca intr-una.Dar este, mai ales noaptea cand il aud ca plange imi curg sanii ca la robinet :)

Ioana, ma bucur ca si voi faceti progrese.Sa o tineti tot asa.

Kulta , ma bucur ca esti bine, sa ai grija de tine si in continuare sa nu vina bebe mai devreme.

Acusi va mai incepe un val de nasteri, vad ca sunt multe fete pe ultima suta de metrii, va doresc nasteri usoare, va fi bine, nu este asa de nasol pe cat se crede ;)

Adriana si bebe Aidan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Medeea bate la usa ca disperata, zau nu glumesc, da nu merge asa usor, as vrea eu..........
Am fost cu baietii mei in oras la Mc Donalds si Adi a fost super mutumit. Simte el ca se apropie un eveniment deosebit.
Kultastai cumnite, cuminte de tot, numai asa poti sa scapi e contractii.
Maminieu pentru migrena am luat paracetamol si am baut cafea si cred ca mi-era si foame(o hipoglicemie poate), plus ca e vremea asta nasoala, mi-a trecut cumva.
Am inteles bine ai extrasistole? Eu am avut cand avea Adi 1 an.Erau tare suparatoare si am luat tratament 1 luna ceva antiaritmic Ritmonorm, nu mai stiu substanta activa si dupa aceea au disparut. Cred ca a fost ceva diselctrolitemie, ca facusem o cura de slabire.

dede, Adi 4ani si Medeea (39 sapt) care vrea sa iasa din burtica da nu stie pe unde

Mergi la inceput

[red]FELICITARI IRDA, SA CRESCA REPEDE DARIA CEA GRABITA, SA MERGETI CAT DE REPEDE ACASA[/red]

dede, Adi 4ani si Medeea (39 sapt) care vrea sa iasa din burtica da nu stie pe unde

Mergi la inceput

Emaimee, Adriana, Ioana ce frumos v-au crescut bebeii daca sunt hranit cu dragoste
Ioana sa stii ca lactatia e mai abundenta noaptea asa ca pe cat posibil nu renunta la alaptatul de noapte.
Deny cu siguranta se apropie si la tine evenimentul mult asteptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Delia, am tulburari de ritm cardiac f nasoale, de efort si de repaus cu stari de rau, am facut analize si au zis ca pot face anestezia rahi si operatia si ca daca nu fac crize anginoase si nu sunt cianotica atunci cind am...sunt ok. am observat ca se inrautatesc pe masura ce inainteaza sarcina, dar au zis ca nu mai am decit 4 saptamini si sa stau cit mai linistita. si ca dupa ce nasc sa ma duc la dr de munca sau de familie( adica nu la ei! m-au aruncat din circa, asa se face aici!) si sa continui investigatiile si daca e nevoie, sa iau tratament. asta este, m-au asigurat ca bebe e ok si m-a instruit dr cind ar fi necesar sa vin in garda. sper sa nu fie cazul, nu am mereu, dar am 3-4 atacuri pe saptamina si imi e foarte rau, mai ales ca s-a facut atit de cald... am o lista de chestii de tratat cind nu mai alaptez...neurologa ma asteapta sa imi reiau medicatia, chestia asta cu inima si altele, mai mici si mai putin grave.
deocamdata nu ma intereseaza decit sa fie bebe bine. si m-au asigurat ca e.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

La ultimul control....eram foarte bine din zisele doctorului....bebe era cu caputul jos....picioarele nu mai erau umflate ca altadata(dupa sapt. de stat in pat cred si eu),tensiunea buna.......inainte de a ramane insarcinata o aveam 9/7 ca si in timpul primelor 2 trimestre...caci de vreo 2 sapt. a cam luat-o razna....ca intr-un final sa ajung la 12/7......
Acum nu-mi ramane decat sa astept.....
Deny si David

Mergi la inceput