Mamici de iulie-august 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 4
irinabungau spune:
Mey, doarme si omul acolo vro 3 ore, somnul de frumusete si voi... aveti chef de taclale!!!!
Mamini, imi pare tare rau sa aud ca aveti un sistem de kkt... Cat despre luatul sangelui si spartul venelor... astia din SUA mi-au spart venele in dileala... cred ca au ceva cu noi ori nu-s bine pregatiti profesional. De ex aici acasa merg numai la Medicover pentru analize, niciodata nu am avut mai mult de un punctulet rosu , locul unde a intrat acul...
Adriana, Aidan cred ca-l mosteneste pe tati la muschiuleti... aveti baietel puternic!!
Acusor, si eu sunt maestra la sters praful, numai asta fac cand este vb de curatenie...
Gabi, ti-am zis, la mine sunt vreo 4 degete de la sani la burtica, dar parca asa a fost mereu... De simtit ce sa-ti zic, am cateodata niste junghiuri jos de nici nu pot sta pe scaun, iar acum mai nou ma doar ca la inceputul sarcinii, ca atunci cand se intind ligamentele... nu stiu ce sa zic...
Emaimee, bine le-ai facut alora din spital, sa nu-ti pierzi drepturile!! Poate aveti noroc sa va ocoleasca colicii, vad ca mananci bine si sanatos. Oana a luat bine in greutate, super1!!
Deny, pai... s-ar putea sa fie un semn!!!! Oricum, la tine poate fi oricand de acum , asa ca tinem pumnii!!!!
Anis, peste o ora ai control, iti tinem pumnii!!!!!!
Pupici,
Irina si bebe 35 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
ZenaO spune:
Kulta, bafta la control!
Adriana, era normal sa-i placa la baita nr. 2. Poate aveti totusi noroc si scapati de colici.
Anis te duci diseara la control si o sa-ti zica dr. ca Ingrid e bine.
Mamini, nasol daca nu-ti plac doctorii si se poarta urat.
Emaaimee, bravo pt. greutatea Oanei.
Simona, da, eu zic ca arsurile sunt de la antibiotic ca am luat Zinnat 1/8ore si farmacista s-a mirat ca e un antibiotic f puternic si se da de obicei 1/12 ore. Toata sarcina n-am avut nici o arsura. Acum nu mai am de 2 zile si mi-e mai bine, seara ma mai arde un pic.
Noi de cateva zile cica avem program de citit, da ne ia somnul dupa 2 pagini, ce bine e sa dormi! Acum spalam hainutele lui bebe si maine facem bagajul, in sfarsit.
Acusor, nu mai ai acces la adresa de mail?
Zina si bb Matei 36 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos
mamini spune:
Simona,Irina,Zina, multumesc! singura mea dorinta e sa fie puiutza sanatoasa si sa stam cit mai putin in spital si apoi sa uit!
M34+
Kulta, acum am vazut sms-ul de la tine...raspunsesem pe net, deja...multumesc. acum te astept sa imi spui ce a zis dr, sper sa fie bine.
blackpanterro spune:
Am fost la dr, si am avut dreptate Aidan are 3600g.A fost foarte impresionat dr de faptul ca a luat atat in greutate numai cu lapte de la san, mi-a spus sa o tin tot asa.Are 53 cm si circumferinta capului 14 inch, nu stiu cat ii in cm.
In rest mi-a spus ca totul este cum trebuie sa fie.L-am intrebat despre putica lui Aidan si mi-a spus sa nu ma ating de preput, se va rezolva in timp si acum sa il curat normal.
Adriana si bebe Aidan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
KULTA spune:
M-am intors de la control. M-au monitorizat si aveam intr-adevar contractii, batai inima bb bune, col inchis de 3cm, luat mostre streptococ B, eco. Bb Sebi are 2200g si e activ ceea ce m-a linistit.DAR, faptul ca am contractii dureroase, poate schimba situatia colului in 12 ora asa ca m-a avertizat ca daca mai am contractii si in seara asta, tre sa merg in spital la monitorizare si la facut injectii in muschii uterului(sau cam asa ceva). O bomboana de doctorita care vorbea engleza si a fost foarte draguta. A spus: pe moment, toate par bune dar se pot schimba in 12 ora din cauza sarcinii avansate.
Asta e.
K34+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Simonaci79 spune:
Zina- imi pare bine ca nu mai ai arsuri! Intradevar Zinnat-ul e f puternic! Si eu am luat dupa sarcina pierduta si am luat de 5000u- 1 la 12 ore. E cam des la 8 ore cum ai luat tu, dar bine ca te simti ma bine!
Adriana - Ce grasuti sunteti! Bravo! Sa fiti sanatosi si sa otineti tot asa!
Simona si Mario 37+
mamini spune:
Kulta, bravo,hai stai si tu linistita, sa-l mai tii un pic sa creasca! lasa spalatul de covoare...ma bucur ca ai dat peste cineva dragut, asa ar trebui sa fie toti.am observat pe la 18 mesajul de la tine, sunt capie.
Adriana, bravo, f bine a luat in greutate, pina la urma merita oboseala de noapte si zi cu papatul...sa o tineti tot asa!
M
KULTA spune:
Fetele din Germania, ati pus o data una din voi citeva site-uri despre dimensiuni fat. Nu le mai gasesc.
Se poate sa le mai puneti o data?
Va rog.
Multumesc
k34+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
codruta_grg spune:
Kulta, sunt la noi pe pagina cateva situri date cu dimensiunile la fat. Intra la mamici septembrie-octombrie, pe prima pagina sus.
Succes!!!!
Eu va citesc ca poate nasc si eu pe la sfarsitul lui august.
Va pup pe toate!!!
Codruta & 33 saptamani
poze
Simonaci79 spune:
Kulta- ma bucur ca e bine bebe! Dar mai stai si tu linistita un pic! Stai mai mult in pat acum macar pana iti trece, ca sa nu fie nevoie sa te internezi acum si nici sa nasti asa repede! Ai grija!
Simona si Mario 37+