Mamici de iulie-august 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Bebec,nici mie nu-mi curge colostru......asa ca stai linistita ca nu esti singurica....

Kulta,bafta la control.......si sa vii cu vesti bune.....
De 2 zile contractiile se tin lang.......la interval de 10 min......oare se apropie caci nu mai am rabdare....
Deny si David 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Emaaimee, bine ca pina la urma le-ai putut rezolva si bine ca ai capul la locul lui pe umeri ca eu uit imediat, notez pe bilete ce am de facut si uit unde sunt biletele, ce inseamna ce am scris sau de cind gindesc pina apuc sa pun pe hirtie si stau ca bleaga cu pixu`n gura si ma gindesc "oare ce voiam sa scriu sa imi aduc aminte...?" iar barbatul meu e "poet", de-aia l-am luat, ca mi-e drag de el in inocenta lui de pluta...atita ca uneori as vrea sa mai tina si el minte. eu tare ma tem ca ma voi grabi pe cit se poate cu iesirea din spital, de bine ce ma voi simti, ajutata si sprijinita, indrumata si nu stiu ce sa mai aberez...
anyway, felicitari pt Oana ca ia asa bine in greutate si nu are probleme, sa dea Dumnezeu nici sa nu aveti probleme. tu maninci de toate- fructe, legume, piine, condimente? cafea?ia sa te luam la descusut...
pupicei
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Multumesc mamini si sotul meu tooot mai "visator"este si eu sunt cea care trebuie sa sun,sa rezolv-bine acu' are o scuza chipurile ca eu stiu un pic mai bine decat el engl si el poate n-ar intelge pe la registry office,etc,dar si in Ro era la fel!Dar sunt ai nostrii
Acum sper sa am timp sa va zic ce mananc,sper ca mai doarme putin BIBI!Mananc la fel ca atunci cand eram gravidutza,dar nu am incercat sa mananc ardei iute,cafea,nu mai zic de alcool,cola,astea nocive la care acum nu ma bag deloc!Incerc sa imi limitez prajelile,cartofii,sa nu ma ingras!Mananc sanatos,chiar multe salate(la fiecare masa:de varza cruda,de rosii si cu ceapa verde sau uscata)Fructe:ieri am mancat 400gr capsune,2 banane si 2 nectarine pe parcursul zilei,nu mananc paine,ci ryebread-paine uscata de secara.Am mancat si mancare de mazare,pastai fierte,supa de brocoli,lapte si produse lactate light.Deci mancati fetelor de toate ,dar sanatos!E doar pt voi si bb!

Mergi la inceput

Emaaimee, bravo, pai maninci normal, aproape, super! si bebe papa si ia in greutate si nu a durut-o nici burtica. f frumos, sa o tineti tot asa! asta intentionez sa fac si eu, desi cred ca un pic de condimente si cite-o cafea mica o sa mai scap...
te asteptam sa ne spui cu kg alea cum dispar miraculos dupa nastere si alaptat, eu visez cu ochii deschisi cum o sa incap macar in pantalonii de trening.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Anda- multumesc mult! Ma bucur ca-ti place!
Zina- Succes mult la razultate! Dar crezi ca arsurile sunt de la tratament? Ca am si eu cate odatade simt ca iau foc, asa cum descrii tu, ca la gastrita, si nu am pus decat no-spa in gura toata sarcina!
Katink- felicitari pt vestile bune de la control! Hai ca poate sta bebe pana marti! Iar cu fierul - mult succes, sa recuperezi repede! La mine speranta moare ultima! Eu sper sa se nasca bebe la 39+2zile! Ca eu asa 38 plina fac sambata! Nu-mi dati emotii fetelor ca nu vreau sa nasc pe 21 la luna plina!

Nu mai stiu cu cine vb ieri de tensiune! Ca eram tare la sfaturi! Poate ma trage si pe mine cineva de urechi! Am fost la dispensar pt tensiune si am exact 13/9 cat zicea ieri cine se plangea! (scuze ca am uitat dar mai bine nu dau numa decat sa fac vreo gafa!)

Nu stiu daca gresesc, dar nu e bine daca ne dam cu parfum (sau un ceva acolo) si ne spalam cand alaptam? Cat timp e valabila chestia cu parfumul? (eu mai intelesesem ca mirosurile tari pot da peste cap ficatul lui bebe - asa e?)

Kulta - mult succes la dr! Iti tinem pumnii! Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa nu nasti asa repede, sa mai stea bebe! Sa ne dai vesti cat de curand poti!

Adriana - bravo!!! Ce frumos trebuie sa fie!

Anis -multa bafta la control! Nu-ti mai face si tu atatea probleme!Vei vedea ca bebelina e bine!

Bebec07 - sa stii ca nici eu nu am! Am cateodata o scurgere transparenta sau galbuie cand ma strang un pic, dar de curs singur nu curge nimic. Si stiu pers la care nu a curs numic inainte dar au avut suficient laptic!

Mamini- offf-ce ghinion ai tu cu dr acolo! Imi pare tare rau! Uite un sa treaca! Lasa ca scapi tu de ei! E nasol rau, ca aici daca nu-ti place cum te trateaza dr il schimbi! Si dr tau ar tb sa te inteleaga cel mai bine! Of! Imp e ca tu si bebe sunteti bine! Iti tinem pumnii sa fie bine in continuare!

Simona si Mario 37+

Mergi la inceput

Acusor, ma bucur ca estimai bine! Tine-o tot asa!

Ella2000- multumesc. Si aveti grija de voi! Nu stiu ce v-a apucat pe toate care aveti 34-35 de sapt de va doare asa! Mai sunt fete ianintea voastra! Stati cuminetele! (ma uitam si eu pe listuta si din fetele active cred ca mai am 3 sau 4 inainte! Ma ia cu tremurici!)

Ce mai faci Dede?

Simona si Mario 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

mamini sa inteleg ca ma lasi balta si nasti pe 11 august. Nu ma asteptam ca tocmai tu sa imi faci asta. Te iert doar daca il lasi pe fi-miu sa iasa la discoteca in Pitesti cu fata ta.

Kulta bafta la consultatie

Anis, bebelusul meu din burtica este extrem de agitat de felul lui dar...sunt zile in care e tare lenes. Azi de exemplu a miscat deabia pe la 11.00-11.30 desi in majoritatea zilelor la 7.00 isi face simtita prezenta.

Luminita
35+ cu Andrei

www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei

Mergi la inceput

Lulu, s-a facut! ii trimitem la discoteca si mergem si noi cu masina, in parcare sa ii spionam...
Simona, ma faci sa rid cu dr meu si cu schimbat daca nu imi convine. nici unul din astia nu e dr cu care voi naste,probabil. pe ala il vad atunci cine e. la fel si anestezistul, cine e de servici in ziua resp, e posibil sa fie asta de azi, ca-s putini, dar nu e neaparat. o sa vad...aici nu iti poti alege dr. sistemul asta e vai de el!
M

Mergi la inceput

Mamicile cu bebici care au colici, imi pare rau pt voi si puiutii vostri! Sa le treaca reprede de tot si sa fie fericiti si zambareti!

Emaaimee- sunteti tari! Bravo! A luat Bibi a ta in greutate super! Sper sa fie si la mine la fel! Si sa dea Dumnezeu sa nici nu aveti colici! Super ca ai mancat de toate si ai invatat-o asa! Sa fiti sanatoase amandoua!

Eu iar am avut azi probleme cu nesimtirea umana! Dar din fericire nu si la doctori! Am fost sa-mi mas si mie tensiunea aici la dispensar langa casa si era sa iau o usa in cap de la o pacienta care se grabea sa se aseze pe ultimul scaun liber! Si am stat in picioare langa ele (numai femei) si nimeni nu s-a ridicat! Si sa vedeti fite pe ele cand a iesit asistenta si m-a luat pe mine prima! Ce rai sunt unii oameni!

Simona si Mario 37+

Mergi la inceput

mamini - imi pare tare rau! Am crezut ca daca te-au plimbat atata si ti-au proramat cezariana macar ti-a aratat si dr ca sa stii macar la ce sa te astepti! Pai cred ca o luam razna daca era asa si aici! Eu ma duc la spitalul ala pt dr! Pt ca pe dl dr il stiu si am mare incredere in el. Ca altfel.... Atunci iti tin pumnii sa foe dr tau rusoaica! Sau de fapt, oricatde jigodie ar fi dr tau sa-l nimeresti pe cel mai bun pt tine si bebe sa nasti fara nici un fel de problema si sa scapi de ei, sa nu-i mai vezi pana la urm bebe!

Deny- iti tinem pumnii si suntem alaturi de tine daca crei sa nasti acum! Facem galerie la dilatare!

Simona si Mario 37+

Mergi la inceput