Mamici de iulie-august 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Gabi, e cea mai buna decizie luata saptamina asta. Merg sa ma asigur ca bb e bine pentru ca e foarte agitat si se impinge tare in perioade prea lungi de timp. Ma bucur ca tu esti bine.Iti multumesc pentru urare
MonaI, multumesc mult.
K34+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Kulta, precis iti fac ei eco in urgenta, au in cabinetele din äitiyspoliklinikka. si scirbe sunt cam toti, dar asta e, tu iti faci treaba si ii bagi undeva...
sa fie al naibii, eu - ca dr strain aici- daca m-as purta c a vaca aia de ginecologa sau ca boul celalalt de anestezist, mi-as pierde jobul in secunda 10...data trecuta ginecologa a fost super draguta, a zimbit, a vorbit frumos, mi-a facut un control elegant, fara sa ma chinuie, o bomboana ( era rusoaica, deh...).
Ioana, e mult spus " am stabilit" nu m-a inmtrebat nimeni nimic- am ramas cu gura cascata. am stat si am asteptat, m-a bagat in cabinet, a citit dosarul, m-a intrebat de boli, inaltime, greutate si s-a apucat sa imi spuna-fara sa se uite la mine, stii cum fac finlandezii, ma rupe chestia asta!- ca o sa imi dea sa beau ceva cu gust rau inainte, imi pun perfuziile, imi spreiaza spatele cu ceva rece, imi fac punctia in coloana si apoi ramine cateterul, dureaza cam o ora si cam atit.la revedere.culmea e ca am mai vorbit cu individul, in urma cu doi ani cind mi-am luat licenta pt gaz ilariant(alta chestie facuta in timpul meu liber si pe banii mei) si voiam sa imi fac stagiul de anestezie in spital. scirbosel si atunci, dar prin comparatie...chiar dulce, ca deh, eram "colega". culmea e ca pe prima pagina scrie numele( unic in aceasta tara) si profesia, imposibil sa nu isi fi adus aminte. l-a durut in basca. niste imputiti.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Irda, felicitari pentru Daria-Maria . Sa creasca mare, papacioasa si cuminte, iar tu sa te refaci repede!
[red]Kulta, sper sa nu fie nimic grav! Chiar ma bucurasem de primul tau mesaj...Dede, poate e de la vremea asta nasoala. Eu de cate ori ma ridic parca se deschide ceva acolo jos si-mi simt .... umflata si apoi fac pisu. Daca as putea sa stau culcata, cum zice MONAI, dar nu pot ca nu pot sta decat in fund si sa ma mangai pe burta , ca-mi scoate ficatul!
Anis, poate e mai lenesa azi. Da-i un cola, o cafea...Nu te ingrijora, poate si-a cautat locul sa faca nani...
Irina, multumesc . Ai dreptate atunci eram mai fericita ... ca azi ara sa-i sotzului , ca m-am dus cu el la cumparaturi ptr. apartament si ... gusturile mele sunt cu 1 - 2 mil mai ... decat a lui si normal ca nu sunt bune. Daca trimit o poza acum numai flacarile pe nas imi lipsesc. Asa e cu barbatzii.
Poate ai dreptate ca vad ca toate cu 34 - 35 s ne plangem de dureri.
Simona, multumesc,, a mai trecut o zi si am scapat , ma rog sa mai treaca inca 22 de zile... Super pozele!
Acusor[/red], asemenea contractii am si eu si trebuie sa intreb azi ca vad ca toate la 34 - 35 s avem cate ceva!

Ella2000, Iulia si surioara ei Paula35





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

MonaI,merci, bafta si tie pt intilnirea cu papusica Sara.
Acusor, sunt mai rau decit functionarii publici, mult mai rau, la mine la servici e alta atmosfera( acum drept e ca suntem si fundatie particulara si sunt alte conditii decit de spital).Uitasem ca doctorii sunt asa niste increzuti de cind am terminat facultatea aici si eu am facut scoala in Nord de tot, aproape de Cercul Polar, ziceam ca sunt aia mai padureti si dusi ca traiesc in frig si-n noapte mai mult de juma de an.
dar sa ii mai dam si in ma-sa...
in alta ordine de idei, mi s-a parut cam mica zuza nestavilita...speram sa fie si ea mai umflatica. miine are 35 sapt implinite si doar 2.5 kg...daca sta blinda, trece de 3 kile, dar o statzumpilica zglobia lui mami?
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

iarasi merge greu ...

bebe07, nici cu prima nici cu cea de-a doua sarcina nu am avut colostru! nici un strop. Nu-ti face griji deoarece , desi suntem cazuri rare, spun doctorii, asa caz rar am alaptat 1 an si trei luni ! si un lapte super. Deci stai linistita. Au putere bebelasi sa suga. Noi nu am avea aceasta putere...
Katink, ma bucur cand aud vesti bune. Ca sunteti bine si tu si bb. Ti-a luat secretie si ti-a dat pe loc rezultatul ?
Azi merg la 7 la dr. o sa-l rog sa faca si dansul asta! sa scap de stresul cu streptococul asta!
Mamini , nasol ca se poarta asa cu o mamicutza in devenire! Sa nu te enervezi , bine ca bb e OK!
Simona, iti doresc nastere usoara ! La fel lui Lory!

O sa mai scriu cand vin de la dr. daca nu scriu inseamna ca m-a internat .

Pupici
Ella2000, Iulia si surioara ei Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

gabirus, la mine e destul de jos. Imi incap trei degete de sub tatze . Asa stiau pe vremuri cat mai e. Mi-e frica . Dar azi voi stii dupa ce vin de la control.

Pa,
Ella2000, Iulia si surioara ei Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Mamini, chiar am sa-mi bag picioarele in toti daca e nevoie. Data trecuta(sarcina cu Danuta) toti mi-au strigat ca totu-i bine si ca bb are 3200g sa stau linistita etc si cin Danuta a iesit, stupefactie maxima, cordonul de 2 ori dupa git, greutatea 2295g, inaltime 45cm.Imi venea sa ii trintesc pe toti cu capetele de pereti.Si in ce dureri m-au tinut, nenorocitii. Eu era, caz de cezariana, dar cui a pasat?
De data asta-s pornita rau
K34+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Ella, bafta la control si abia astept sa vii cu vesti....bune.
K34+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Kulta, sper ca de data asta sa fie ok la tine si sa ai un bebe mare si sanatos asa cum ti-au spus. nu ajuta sa faci scandal. singura chestie care ajuta este sa fii calma si ferma pe pozitie, sa vada ca stii ce vrei. fiindca oricit de clar ai avea in hirtii datele si motivele, numai pt ca esti "altfel" cineva va incerca sa te dea mai incolo sau pur si simplu sa te impunga, just for fun... daca faci scandal- "esti isterica si dificila" si eu stiu de cind lucram la stat- se trece in fisa, unde te duci, merge si calificativul cu tine. daca stai calma si nu te pierzi cu firea, nu au ce sa iti faca, in caz ca faci plingere, se investigheaza pe bune.si atunci te servesc. pt "nebuni" nu prea se fac eforturi, de obicei dr are dreptate, oricit de mare ar fi porcaria. asa ca...take it easy si se rezolva. si analize si eco si consultatii si ce vrei tu, te vezi si cu anestezistul( chiar daca e asa "placuta" ca la mine azi intilnirea). uite eu am stat azi peste 4 ore si am stat de vorba cu 5 oameni (de fapt,7)in 5 cabinete diferite, pe etaje diferite- ametisem!: moasa, dr gineco(+asistenta ei), anestezistul, asistenta de lab, internistul(+asistenta lui). si am plecat eu plina de spume, dar am programarea, stiu si unde o sa stau,m-am lamurit cu toate analizele, cu ekg, cu tiroida, cu tot. doar sa iti pastrezi calmul( si asta e greu rau).
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Irda-felicitari pt papusica Daria!Sper ca sunteti bine amandoua!Asteptam vesti cand esti in stare!
Fetelor ce urmeaza sa nasca-succes si sa stiti ca e cel mai emotinant din lume momentul in care va vedeti bebele!Imi dau lacrimile cand ma gandesc acum inapoi1
mamini-te inteleg perfect,am si eu draci pe sistemul medical de aici!Si noi platim asigurare,etc si ei ma lasa sa plec cu puroi acasa cu toate ca le spun si ei zic not to worry ca de e corpul lor parca...Plus ca noi a trebuit sa plecam din spital a doua zi,nu a 3a ca erau aglomerati:am pierdut vaccinul care se facea luni,controlul pt displazie la sold,inregistrarea automata pt cert de nastere,rucsacul gratuit cu produse de bb si o poza artistica .Asa ca a trebuit sa imi faca alta programare pt sold pe 18iul(altfel am zis ca nu plec-am cerut sa vina ortopedul,au zis ca vine si cand au vazut ca nu vine si eu nu plec-altele plecasera s-au gandit sa imi faca pe plac si sa imi dea hartia cu programarea vazand ca nu am de gand sa plec)),am inreg noi bb-cert de nastere,la vaccin tot eu tre' sa ma duc pe 19 iul,de rucsac si prod tre' sa ma bag pe net sa le comand!Ca de nu se fac alea-alea in weekend,dar daca nu plecam?Dar nu s-a putut sa nu plecam!
KULTA-sper sa fii bine si ai sa vezi ca bb Sebastian e mare si grasun
Irina , Adriana-neuronul meu e de vina!Am iesit afara si noi la plimbarica de cateva ori deja-cu mertzanul/caruciorul!Ce super e!Ce mandra ma simteam eu cu bebele meu drag!Intai am iesit pe balcon si ii place,doarme dusa,mai ales ca e o vreme aici cum nu a mai fost niciodata -au fost 27-30gr!Am vrut sa zic ca daca nu a luat cum trebuie azi in greutate nu am chef de afara pe ziua de azi nici macar in curtea blocului, o sa trag iar o portie de plans!
Dar nu a fost cazul!S-a nascut de 3.220gr,am iesit din spital cu 3.090gr-duminica,miercuri cand avenit asistenta Oana avea 3.140gr,vineri cand am fost la urgenta avea 3.200gr si azi are 3.480gr.Am plans ,dar de fericire!A luat mai mult decat un bb hranit cu formula(ca astia hraniti cu formula iau mai repede decat cei cu tatzica)
Bibi trage o groaza de partzucuri si ragaie ca o purcicutza si fara sa o bat pe spate,scoate tazta si grohSper sa ne ocoleasca colicile!
cu colici!


frumoasei BIBI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput