Mamici de iulie-august 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 6
anis spune:
Am venit si eu de la control.sunt f fericita...imi vine sa ma ciupesc ca sa nu cumva sa mi se para ca am auzenii, ceea ce mi-a zis dr.
Bebelina, e ok, placenta e inca f buna, nu are semne de imbatranire, colul e de 3.6mm, orificul intern inchis,IR in limite normale, si are o greutate de 3.070 gr
....aaa...si lichidul ala amniotic(stresul meu) a ajuns de la 7, la 10
...imi vine sa dansez..sper sa fie bine pana nasc si dupa ce nasc si mereu...am innebunit ![]()
Sa dea Dumnezeu sa fie bine!Vineri ,ma duc la dr meu, sa vb despre nastere etc...eu inca nu am bagajul de spital facut...sunt inconstienta? ![]()
AniS
si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
blackpanterro spune:
Anis, sunt intr-adevar vesti foarte bune, felicitari si tine-o tot asa.
Adriana si bebe Aidan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
mamini spune:
Anis,super, ai vazut ca stresai bebelusha degeaba? nu esti inconstienta, daca ai colul inchis si totul ok, mai dureaza. poti sa iti faci bagajul cind vorbesti cu dr tau.
Deny si tensiunea mea la fel a facut un jump, trebuie supravegheata...
azi toata lumea a fost ok la control, bafta fetelor de miine!!!!!
M34+
Simonaci79 spune:
Anis- felicitari pt control! Si pt rezultate! Si pt bebelina care voia si ea sa doarma si tu nu voiai sa o lasi!![]()
Ai vazut ca nu aveai de ce sa-ti faci probleme? Bravo, mai ales pt lichid, cerd ca de acum vei fi mai linistita!
Irina si Denisa- Multumesc de intrebare. Mai am eu putin si Mario zice ce zice el acolo dar ma fac ca nu-l aud! Trebe' sa mai stea pana pe 25! Am zis! Si el e baiat cuminte si asculta de mami! (?oare??) Am incercat sa dorm si eu un pic si m-a trezit in sutulete! Si zic eu ca ma fac ca nu-l aud, dar am bagajul super terminat (inclusiv adeverinta, copie buletin si banuti in plic) si de o sapt dorm pe plastic si fosnai toata noaptea cand ma fatai...de ma trezesc si eu de atata zgomot! Contractii mai rarut si nu f dureroase. Poate avem noroc, cine stie?
Simona
si Mario 37+
Simonaci79 spune:
Deny- stai super bine cu tensiunea! Tine-o tot asa! eu tocmai ce ma plangeam mai devreme ca am 13/9! 12/7 e perfecta! De aviator!
Simona
si Mario 37+
deny_82 spune:
Aaaaaaaaaaa.....si am uitat sa va zic,colul se pare ca s-a inchis....si asta pt. ca am fost cumintica cat am stat in spital....ca de continuam sa stau acasa.....numa' inchis nu era colul meu acum.....
Simona...asa mi-a zis si doctorul ca e foarte buna 12/7....dar tinand cont ca se schimba de pe o zi pe alta.....ramane de vazutDeny si
David
irinabungau spune:
Anis, ce super ca totul este ok cu bebelina ta, ce grasunica este!!!! Yey! Si cu lichidul amniotic, stresul tau!!! Super, bravo fetele, imi place cand sunt numai vesti bune!!
Sper sa venim si noi maine cu vesti bune de la control!!
Monai, si tu mergi maine la control, asa-i?? Bafta multa si te asteptam cu vesti bune!!!
Giana, tie iti transmit urarile in direct maine dimineatza !!
Adriana , este extraordinar ca ai lapte mult, cred ca Aidan este super fericit!! Se trezeste tot asa des ca-n primele zile sau a inceput sa doarma mai mult??? Felicitari, esti o mamica model, ai fost pe toata durata sarcinii si in continuare esti la fel de optimista, imi place de tine!!!

Mamini, imi pare rau sa aud ca inimioara ta o mai ia razna, sper din tot sufletul ca dupa nastere sa rezolvi si problema asta!! Important este ca pe timpul nasterii nu exista riscuri cu rahi-epidurala, o sa vezi ca o sa fie bine!!!
Acum ma bag si eu la nani, maine dimineatza mergem sa vedem puiutza lui mama la ecograf, asa ca va trebui sa ma trezesc devreme!!!
Pupici dulci,
Irina si bebe 35 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
anis spune:
Saru'mana fetele..sa dea dumnezeu sa fie bine cu toate!!
Irina...bafta maine la control..o sa fie bine ai sa vezi! Tu mai iei utrogestan?
AniS
si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
andre_ea spune:
Kulta, ma bucur tare ca esti bine. Chiar m-ai speriat. Ai grija, stai linistita cat mai mult ca nu e bine pt. bb Sebi.
Anis ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la control. Sper ca acum ti-a trecut stresul.
Emaaimee, Adriana, Ioana felicitari pentru copii asa cumintei si mancaciosi. Sunteti niste mame extraordinare.
Lory , mult succes la marea intalnire! Asteptam vestile bune.
Pupici pentru burtici, mamici si bebici.
Andy si
37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
Ella2000 spune:
Fetele Anis si Kulta, ma bucur ca sunteti fericite pentru control.
La mine, e OK, bebelina in grafic gr 2500, Ir normal, lichid normal, contractii la monitorizare. Pot sa apara surprize , asa cum va scria Kulta. Col scurtat , dar inchis. Asta m-a linistit.
Peste 12 zile intrerup orice medicament si poate veni BB.
Asa mi-a zis dr.
Sunt fericita ca e bine. Cum am ajuns la dr. culmea , nu ma mai durea nimic, contractii nu . Au aparut dupa.
Sunt franta.
O noapte buna!
Ella2000, Iulia si Paula 35+