Mamici de iulie-august 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 7
mamini spune:
noapte buna tuturor si asteptam vesti bune despre burtici frumoase, bebei sanatosi si mamici optimiste.
M
ursuletulpanda2005 spune:
Buna burtici, mamici si bebelusi!
Intai felicitarile Irda sa va traiasca Daria ! Sa se faca grasunica repede sa puteti merge linistite acasa. Si sa fie sanatoasa si norocoasa si voi pe langa ea
Katink aseara n-am apucat sa fac prajitura ca am umblat ca disperatii sa ne cumparam un aparat de A/C. Pe-aici e cumplit de cald. Nu se poate respira de caldura si umiditate. Dar asta seara nu o ratez. Deja imi ploua si mie in gura, desi incerc sa ma tin cat mai departe de dulciuri.
Anis si fetele cu controlul de azi: bravo! Imi pare bine ca sunteti ok. Sper ca si noi scapam cu bine maine. Poate doar la kg. sa fie mai rau. Dar macar pe noi nu ne cearta. Doar la inceput ne-a certat ca o luasem cam "abrupt" dar acum nu ne-a mai certat. Desi cred ca suntem pe la 14-15 kg. in plus lejer...
Adriana bravo pentru Aidan. Macar nesomnul si grijile iti sunt rasplatite. E un voinic care stie ce are de facut! ;-) Sa va traiasca!
Simona ieri am fost chiar lenesa si nu am scris nimic, dar ti-am admirat burtica. Aratati tare bine!
Irina, ma bucur ca te-ai abtinut de la "mutari mobilier" ca altfel, in ritmul asta, promovam la scutece pana la sfarsitul lui iulie. Si, pentru unii bebelici e cam devreme.
Kulta imi pare bine ca sunteti ok, dar nu mai forta si tu norocul sa stea si Sebastian la purtator pana se face cat trebuie de maricel. O sa fie mai usor dupa ce se naste. Si, oricum, pana va viziteaza petitorii lui Danutza mai e... ;-)
Si-acum si de noi cate ceva. Suntem cumintei dar facem presiuni cam des. Simt ca ma apasa din ce in ce mai hotarat. Aseara ne-a durut si burtica un pic. Contractii nedureroase avem destule. Asa ca se apropie.
Azi spal si calc toate hainutele lui Pooh si poate fac si bagajul. Dar n-am inca o camasa de noapte cu nasturi ca n-am gasit
.
Pompa de sani nu ne-am luat-o, dar l-am instruit pe tati. Cred ca va fi clasicul Avent. A auzit cineva cum e sterilizatorul de bibe de la Avent? Merita banii sau mai bine le fierb?
Mamicile cu peste 37 de saptamani, aveti presimtiri? Suntem atat de aproape! Nu-mi vine sa cred cum au trecut ultimele 2 luni. Parca a zburat timpul!
danaB +
Pooh 37+
Lory2004 spune:
Multumim mult de tot pentru toate urarile!!!! Speram sa fie bine si sa venim acasa cat mai repede si sa va povestim experientele noastre...
Anis ma bucur foarte mult ca esti bine...Ai vazut ca are efect bautul de lichide...Stai linistita si nu te mai stresa degeaba ....totul va fii bine.
Irina mult succes maine la control. Iti tin pumnii sa fie bine
Kulta ...ma bucur ca ai trecut cu bine peste niste clipe mai putin placute. Stai linistita si nu mai face pe "eroina" ...ca sa ajungeti cat mai aproape de termen.
MonaI, Giana succes si voua la control . Un pupic mare de la mine...
Mamini un pupic mare si pentru tine si sper din suflet sa se rezolve si problemele cu inimioara ta...
Gabirus, ce grasunel o sa fie bebe Luca...si daca o sa mai semene si cu papusica de Eva...o sa fiti o familie nemaipomenita. Pupici.
Dede banuiesc ca esti putin stresata de faptul ca o sa mai dureze ceva timp pana o sa isi faca aparitia Medeea. Iti tin pumnii sa fie bine si sa ai nastere usoara daca cumva nu ma intorc pana vine printesa ta.
Pentru Irda .............Iti dorim refacere usoara si sa creasca repede papusica ta, sa fie sanatoasa si sa veniti repede acasa.
Pentru Monica-Elena si pentru bebe Mihnea un pupic mare mare.
Azi am avut multa treaba...ne-am aranjat putin la par, ne-am epilat...am mai facut ultimele cumparaturi... si am incercat sa nu ne gandim prea mult la ziua de vineri. Maine dimineata la ora 7.45 trebuie sa fim la spital(la Cantacuzino) si sa ne facem internarea.
Pupici si urari de bine pentru toate mamicile si bebelusii.....dar si pentru toate gravidutzele.
AC spune:
Servus mamici si burtici,
Irda sa creasca mare, sanatoasa , frumoasa si desteapta Daria ! Tie refacere rapida si mult optimism
Adriana grozav a luat Aidan in greutate! Tineti-o tot asa. Noi avem 3.620 si suntem cu cinci zile mai marisori... s-am fost si mai grasunei. Pacat de zilele de spital..uff
Mi-a placut faza cu robinetul si lapticul. Si eu curg si cand il pun la un san la celalat il adun intr-un suport special de plastic steril. Asa imi adun provizii just in case ca mai fac vreo prostioara ca data trecuta cand m-am procopsit cu o pietricica la rinchi care a luat-o la vale si din cauza medicatiei n-am alaptat o saptamana...
Oana cum o fost la pediatra. V-au mai lasat colicile?
Kulta lasa amenajarile in casa ca zau e prea devreme
. Cuminteeee!
Irina si tu lasa mobilele.
Dana eu am sterilizator Avent. Nu se merita fiertul pierzi timpul... si cand vezi cum se scurg minutele intre doua alaptari e groaznic... fugeee mey timpul cu 1000 de picioare.
Mamini ai grija de inimioara.
Burticute bafta la control si sa stea bebeii cumintei in burticute pana la termen.
Andreea si galusca
si brotacelul 
Lory2004 spune:
Buna dimineatza,
Vad ca ati fost toate foate cumintele..n-ati mai bantuit pe aici in miez de noapte!!!
Noi am dormit foarte bine ... sper ca si voi la fel.
Nu-mi vine sa cred ca mergem la spital........iata ca a venit si ziua aceea...
Va doresc toate cele bune sa aveti grija de voi si de cei mici si sa ne "vedem" cu bine peste cateva zile.
Pupici
Lory si baietelul din burtik 39s
Oana C spune:
AC, am fost ieri la pediatra. A cintarit-o pe Eva; are aproape 8 pounds 5 ounces (era intre 4 si 5 ounces) = 3,750 kg. S-a uitat la ea si totul era bine.
Am intrebat-o si de colici, dar se pare ca Eva nu are colici deocamdata (sper sa nu aiba deloc) pt ca a fost f cumintica zilele astea (de cind m-am desteptat si am inchis albumele cu poze ale ei, pt ca tipa aia sa nu le mai poata vedea
); sigur a fost o energie negativa din partea aleia, dar acum s-a rezolvat.
In plus, tati i-a cumparat un biberonas care nu lasa mult aer in interior (VentAire), asa ca il folosim pe ala si cred ca nici mult aer nu mai inhaleaza cind maninca (pt ca e fff lacoma si maninca tot timpul). Eu ii mai dau sin, dar si lapte de sin cu biberonul, pt ca ma ajuta f mult sa controlez sa vad cit maninca; dr mi-a spus ca a vomat din cauza ca a mincat prea repede si prea mult (zicea ceva de un muschi in interiorul stomacelului si daca vomita rar e ok, doar daca vomita o gramada si des nu e bine). Mai am si biberoane cu pungi, dar nu le-am incercat inca pe acelea. PEdiatra mi-a dat si o sticluta de Gripe Water, just in case ...
Nu stiu daca e bine sau cum o fi, cind pompez dimineata am cam 120 ml lapte la fiecare sin (4 oz), iar in cursul zilei (la fiecare 2-3 ore) am cam 80 ml la fiecare sin. O mai pun si pe Eva la sin, a invatat cum sa se prinda, dar inca e f lenesa si face niste mutrisoare de desene animate si nici nu cred ca suge mult (mai mult imi curge tot laptele din celalalt sin pina maninca ea ceva); totusi azi mi-a golit aproape de tot sinul sting, dar intr-o ora iar ii era foame (i-am dat iar sa manince, apoi a vomat - asta a fost a treia oara cind vomita, de fiecare data din cauza ca a mincat prea mult, cred).
A, inca ceva; azi am gustat putn lapte de sin
; avea un gust asa de aiurea, ca mi-a venit mie sa vomit; nu stiu cum saracul copil poate sa manince asa ceva
.
Despre oboseala ... parca se acumuleaza mai multa pe zi ce trece ... ma simt ca o sperietoare de ciori, nici macar putere in brate nu mai am; iau inca vitaminele prenatale, plus supliment de fier, singerarea mi-a trecut de tot (doar firele cred ca mai au putin pina sa se refaca), dar trezitul noapte de noapte si ziua statul linga papusica mea, care in loc sa doarma gogoneaza ochii pe pereti (si eu trebuie sa ii fac program de distractie - carti pt bebei, muzica, mutat de colo-colo cind se plictiseste ...) m-au adus intr-o stare de oboseala f mare ... Vreau vacanta!!!!
Adriana, Ema, AC felicitari pt grasuneii Aidan, Oana si Marc!!!!
Voua cind va fac vaccinurile?
IRDA, FELICITARI PENTRU DARIA!!!! SA CREASCA MARE, SANATOASA SI FRUMOASA!!!!!
Albinutzza, multa putere sa rezisti statului in spital; stiu cum este si cit de mult iti doresti sa ajungi acasa, sa nu va mai deranjeze nimeni, pe tine si pe Bondarel ...
Bebec07 (cred), nu mai pompa!!!!!! PT ca pompatul provoaca contractii!!! Ce, vrei sa ajungi la spital sa nasti prematur??? O sa ai colostru dupa ce nasti, iar laptele o sa-ti vina la 3-4 zile dupa nastere. Stai, fata, linistita si nu face prostii!!!
Cam atit. Va pup.
Oana C si baby Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
Ella2000 spune:
Lory, iti doresc tot binele din lume!Nastere usoara!Te asteptam!
Asa cum spui, ne-am odihnit.
Fetelor eu nu prea mananc, nu am pofta de mancare. Doar fructe, dulciuri , inghetata, seminte, rosii. si totusi ieri cand m-au cantarit aveam...
76 kg! Iulia mi-a spus " nu esti cat o vaca" am crezut ca ma linisteste , dar a adaugat " esti cat un elefant!".
Tensiunea era ieri 10, 7.
Voi cum stati la capitolul mancare?
Pupici
Ella2000, Iulia si surioara ei Paula 35+
Ella2000 spune:
Kulta, cum te simti? Sper ca ai avut o noapte mai linistita
.
Ella2000, Iulia si surioara ei Paula 35+
KULTA spune:
Mamini, Irina, Dana, Andreea, Lory, Simona, Ioana, Denisa; Adriana, Dede, Va multumesc tuturor pentru sustinere si va
.
Codruta, Katink, multumesc pentru site-uri.
Anis, ai o bebica maricica, felicitari.
Deny, ma bucur pentru vestile bune pe care le ai.
Irina, sa dea Dumnezeu sa fie bine.
Andy, multumesc.
Ella, al meu Sebi e mai mik dar creste el, nu?Asta e, trebuie sa stam intinse-n pat, dar cine poate cu copil mic?
Oana, felicitari pentru Eva, dolofanica. Tre a fii tare bucuroasa.
Se pare ca BB Sebi nu-i prea mare, nu?Dati-va si voi cu parerea ca eu am capiat.
Azi dimineata m-am trezit cu o durere infioratoare de ovare si sale. Nu am contractii, doar durere. Nu mai stiu ce sa fac, am luat un nospa si merg inapoi in pat.
k34+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
KULTA spune:
Lory, sa dea Dumnezeu sa mearga repede, si bine.
Ella, ma simt nashpa. M-am trezit azi noapte de multe ori insa acum m-am trezit cu afurisita de durere de ovare si spate. Poate fi de la control? Tu cum esti?
k34+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"