Hainutze copilasi marca TCM - unde?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by cris1511

La magazinul de pe Morarilor se ajunge astfel: de pe Pamtelimon, dupa intersectia cu Chisinau (fost Socului), unde se afla centrul Orange, urmatoarea intersectie este cu Fundeni (stanga),Morarilor (dreapta), pana in Spitalul Sf Pantelimon (fost 23Aug).Se intra pe Morarilor si la vreo 500 m pe dreapta se afla un rand de magazine care vand si debiteaza PAL si accesorii mobilier, Piritex si acest TCM.L-am vazut, dar nu am intrat, n-am stiut ce marfa are pana acum , cand v-am auzit pe voi.
Cristina

probabil ca asa merg cu masina... dar cu transportul in comun??? ma urc in 21???

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

quote:
Originally posted by CristinaT

quote:

La magazinul de pe Morarilor se ajunge astfel: de pe Pamtelimon, dupa intersectia cu Chisinau (fost Socului), unde se afla centrul Orange, urmatoarea intersectie este cu Fundeni (stanga),Morarilor (dreapta), pana in Spitalul Sf Pantelimon (fost 23Aug).Se intra pe Morarilor si la vreo 500 m pe dreapta se afla un rand de magazine care vand si debiteaza PAL si accesorii mobilier, Piritex si acest TCM.L-am vazut, dar nu am intrat, n-am stiut ce marfa are pana acum , cand v-am auzit pe voi.
Cristina

probabil ca asa merg cu masina... dar cu transportul in comun??? ma urc in 21???

5 ani -14 februarie 2005

NU in 21.!
Urcate in 14 sau in 5.Cobori la intersectie si o iei pe jos putim (sau cu masina,dar probabil pina acolo e doar o statie.)Sau poti veni cu 16(asta ar insemna sa intri pe morarilor,pe capatul dinspre muncii) si mai mergi...tot cam o statie de masina.
Daca imi spui exact de unde vii poate te pot ajuta mai mult.
Nu stiu unde e maagazinul,dat zona o cunosc destul de bine ca mi-am mincat 3 ani din viata pe strazile alea.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Calinescu Lucia spune:

quote:
Originally posted by Viovio

quote:
Originally posted by CristinaT

quote:

Cristina

5 ani -14 februarie 2005

NU in 21.!
Urcate in 14 sau in 5.Cobori la intersectie si o iei pe jos putim (sau cu masina,dar probabil pina acolo e doar o statie.)Sau poti veni cu 16(asta ar insemna sa intri pe morarilor,pe capatul dinspre muncii) si mai mergi...tot cam o statie de masina.
Daca imi spui exact de unde vii poate te pot ajuta mai mult.
Nu stiu unde e maagazinul,dat zona o cunosc destul de bine ca mi-am mincat 3 ani din viata pe strazile alea.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Fetelor, eu am fost ieri. M-am uitat dupa tramvaie si am vazut tramvaiul 46. Cobori la statia de la sectia de politie, o iei in dreapta pe langa sectie si nu departe este magazinul TCM. E mare si au o gramada de lucruri. Nu prea am avut timp si nu prea am putut sa ma uit pentru ca eram cu a mica si mi-a fost imposibil, dar merita de mers si de vazut, dar trebuie sa va luati timp.

Cristina si bebe Maria

"Heaven is not a place, it is a feeling
bebe Maria

varsta Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Dana, la München sunt magazine Tschibo.Chiar si la mine in cartier.

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Magazine sau raioane Tchibo exista, cred, in toate orasele din Germania si chiar si la tara in multe locuri. Uite, in comuna Petershausen, unde stau eu, gasesti Tchibo in doua parti (la o brutarie si la un magazin general )
Vara asta am fost in Romania si am gasit un magazin in Falticeni, jud. Suceava - Ribo se numeste magazinul- unde erau numai produse TCM, o colectie a ce-am vazut eu in Germania de-a lungul timpului (aici produsele se schimba periodic, in fiecare saptamana se primeste marfa noua). Chiar ne-am amuzat, sotul si cu mine, am vazut acolo papuci de casa cum ne-am luat si noi din Germania acum vreo doi ani si alte lucruri pe care deja le aveam, exact la aceleasi preturi!

Cristina
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14.12.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Au si haine pentru noi, mamicile? SUNT DRAGUTE? ...ADICA MODERNE?

Mada si bebe Sofi,12/08/2004
http://http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Eu il vad in fiecare zi din masina, si niciodata barbatu-meu nu vrea sa opreasca :(
E Aproape si de Pantelimon, si de Morarilor - unde e Mc Donalds si capatul lui 102. Se ajunge in 3 minute pe jos. Mai circula 16, 36, 40 (pe partea de Titan) - si harburile alea 143, 153.. care merg spre Fundeni. Mai sunt troleibuze - 79,... care ajung si ele la capatul lui 102, unde e si BRD si benzinaria Shell
Asta iarna aveau plovarase, acum vad bluze, tricouri... Scrie sus QUELLE GERMANIA si preturi de importator
Daca ma enervati, ma duc chiar azi si va spun si ce program au!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

la noi is vreo 4 magazine TCM dar nu prea au hainutze.
Claudelu, zici ca la arad sunt? vin prin august la timisoara...sper sa gasesc acolo mai multe.

cind vii la timisoara? poate ne si intilnim pe aici (daca anunti din timp - 1 zi????!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

hai mey Anca enerveaza-te si spune-ne programul, ce zici?

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

claudelu, unde sunt exact in arad magazinele alea cu haine TCM? nu prea cunosc orasul dar daca poti sa-mi dai adrese le voi gasi cumva. vreau sa merg intr-o zi sa vad ce e pe acolo.
stie cineva si in timisoara astfel de magazine?
multumesc

Mergi la inceput