Hainutze copilasi marca TCM - unde?
Raspunsuri - Pagina 2
energy spune:
doar un exemplu, eu am gasit asta, cu o suta de mii de lei
daca ma duceam sa iau copilului salopeta de la Unirii, sigur scapam doar cu 800 de mii - 1 milion!!
http://www.tchibo.co.uk/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/uk/-/GBP/TdUkDisplayProductInformation-Start;sid=YO_9ebiBYQ39ePpUIdT3HbsUsWH6MY6TklI=?ProductSKU=0005147-80
silvia_c spune:
merci fetelor. sa-mi spuneti si mie adresa exacta, cand vin in bucuresti sa merg sa iau si eu cate ceva. ca aici sunt preturi de-ti vine rau....
Calinescu Lucia spune:
Unde vine Morarilor, eu stiu doar TCM din Bucurestii Noi, TCM Militari, pe linia lui 41 la SHR si mai este unul tot in Militari undeva cand te intorci de la Metro pana in Sherifs, si unul la Poata Muncii.
Cine imi explica si mie unde e ala de la Morarilor
Cristina si bebe Maria
"Heaven is not a place, it is a feeling
bebe Maria
danat spune:
Revin cu intrebarea din primul mesaj postat: "In ce orase din Germania exista? Sau si in Austria, cumva?"
P.S. Si eu am cumparat hainutze pt Raduc de la ei, foarte bune, calitate ca pt nemti, dar eu ma refeream la cele din tarile 'de bastina"!!!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii
tomasa spune:
Si pe mine ma intereseaza adresa exacta a magazinului de pe Morarilor, sau macar pe unde este exact. Multumesc mult.
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat
la mare
papacim
gongutza spune:
Aceiasi salopeta pe care a luat-o Energy am luat-o si eu cu 180.000 lei de la magazinul din Militari langa Sir,putin mai in fata....deci preturile variaza...am mai luat set de 3 body cu maneca scurta la 180.000...deci super pret si f buna calitate....o rata cantatoare de care Alex e f incantat si de care nu se desparte nici in somn la 50.000(aceiasi rata doar ca era Mothercare in Dorobanti era 800.0000.
M-ar interesa si pe mine adresa exacta de pe Morarilor daca o stie cineva sau macar locatia magazinului pls...
AHhh pt fetele din sectorul 4 mai este un magazin nou cu Tcm pe bdul Tineretului,pe aceiasi parte cu Mega Image,Help net langa magazinul Connex...mai au si hainute de la Crocodillo...mai scumpute dar super.
cris1511 spune:
La magazinul de pe Morarilor se ajunge astfel: de pe Pamtelimon, dupa intersectia cu Chisinau (fost Socului), unde se afla centrul Orange, urmatoarea intersectie este cu Fundeni (stanga),Morarilor (dreapta), pana in Spitalul Sf Pantelimon (fost 23Aug).Se intra pe Morarilor si la vreo 500 m pe dreapta se afla un rand de magazine care vand si debiteaza PAL si accesorii mobilier, Piritex si acest TCM.L-am vazut, dar nu am intrat, n-am stiut ce marfa are pana acum , cand v-am auzit pe voi.
Cristina
Calinescu Lucia spune:
[quote]Originally posted by danat
Revin cu intrebarea din primul mesaj postat: "In ce orase din Germania exista? Sau si in Austria, cumva?"
[green]"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
pai ti-a raspuns Cristina_C, dar am vazut si eu in Austria la magazinele Tchibo - acolo unde se vindea cafea aveau si o parte separata cu marfa TCM. Cristina_C spunea si ea ca la magazinele Tchibo
Cristina si bebe Maria
bebe Maria
energy spune:
quote:
Originally posted by danat
P.S. Si eu am cumparat hainutze pt Raduc de la ei, foarte bune, calitate ca pt nemti, dar eu ma refeream la cele din tarile 'de bastina"!!!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii
e foarte usor sa intri pe site-ul lor si ai acolo o harta cu orasele si adresele!!!!
Calinescu Lucia spune:
eu am vazut din intamplare in Viena dar cred ca in toate orasele mari sunt magazine Tchibo, sunt foarte cunoscute
Cristina si bebe Maria
bebe Maria
varsta Mariei