Hainutze copilasi marca TCM - unde?

Hainutze copilasi marca TCM - unde? | Autor: danat

Link direct la acest mesaj

As vrea sa intreb mamicile din strainataturi in ce orase/ tari se gasesc magazine cu hainutze TCM? Am vazut ca exista cateva si aici in Bucuresti, dar preturile sunt aproape duble (m-am uitat pe site-ul respectiv). Pe ele scrie in engleza si germana. In ce orase din Germania exista? Sau si in Austria, cumva?

Multam de ajutor!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Ai fost si la magazinul TCM care se afla intre Piata Unirii si Piata Natiunile Unite? Nu am intrat niciodata, dar vad mereu autobuzul caci este in drumul meu spre serviciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Scuze!!! am vrut sa spun ca vad mereu "magazinul" nu autobuzul. Ideea e ca il vad din autobuz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Haide la Arad ca aici gasesti vreo 6-7 magazine cu produse marca TCM
Eu sunt fff incantata de aceasta marca, am luat de la ei caruciorul, patutul si multa hainite pentru Raul...
deci vii la Arad??

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

la noi is vreo 4 magazine TCM dar nu prea au hainutze.
Claudelu, zici ca la arad sunt? vin prin august la timisoara...sper sa gasesc acolo mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

http://www.tchibo.de

La Tchibo se gasesc produse TCM, noi mereu cumparam cate ceva pentru ca sunt de calitate.

Cristina
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14.12.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

la noi is vreo 4 magazine TCM dar nu prea au hainutze.
Claudelu, zici ca la arad sunt? vin prin august la timisoara...sper sa gasesc acolo mai multe.

Da sunt haine dar nu la toate, de fapt gasesti haine la toate dar nu la fel de multe...depinde de cat spatiu au

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

au cumva si incaltaminte in magazinele tcm?

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

aha, 'nteleg....sper sa nimeresc si eu unul din ala cu "spatiu"
pup si sar'na de informatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_c spune:

salut! vreau si eu sa vad site-ul tcm..si as vrea sa stiu de ce sunt hainutele de la ei asa speciale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

sunt speciale din cauza ca sunt ieftine si de calitate. Eu am luat tricouri copilului la pretz de chinezeshti, dar calitate germana. nu se decoloreaza, nu se intind, nu se deterioreaza cu viteza altor haine, ci mult mai lent.
Depozitul mare din Bucuresti este pe Morarilor, acolo au foarte multa marfa si magazin mare, e plin de haine TCM si Quelle. Noi-noutze, in tzipla, evident.

se gasesc si in Austria, nu mai stiu cine a intrebat.

Mergi la inceput