Hainutze copilasi marca TCM - unde?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Hai ca m-ati imbolnavit. Luni la prima ora sunt acolo. or avea si hainute mai grosute? adica treninguri, pantaloni lungi, gecute de ploaie... ca nu se gasesc pe nicaieri in sezonul asta cica cald.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Ica tunsulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by Viovio

quote:
Originally posted by CristinaT

quote:
Originally posted by cris1511

La magazinul de pe Morarilor se ajunge astfel: de pe Pamtelimon, dupa intersectia cu Chisinau (fost Socului), unde se afla centrul Orange, urmatoarea intersectie este cu Fundeni (stanga),Morarilor (dreapta), pana in Spitalul Sf Pantelimon (fost 23Aug).Se intra pe Morarilor si la vreo 500 m pe dreapta se afla un rand de magazine care vand si debiteaza PAL si accesorii mobilier, Piritex si acest TCM.L-am vazut, dar nu am intrat, n-am stiut ce marfa are pana acum , cand v-am auzit pe voi.
Cristina

probabil ca asa merg cu masina... dar cu transportul in comun??? ma urc in 21???

5 ani -14 februarie 2005

NU in 21.!
Urcate in 14 sau in 5.Cobori la intersectie si o iei pe jos putim (sau cu masina,dar probabil pina acolo e doar o statie.)Sau poti veni cu 16(asta ar insemna sa intri pe morarilor,pe capatul dinspre muncii) si mai mergi...tot cam o statie de masina.
Daca imi spui exact de unde vii poate te pot ajuta mai mult.
Nu stiu unde e maagazinul,dat zona o cunosc destul de bine ca mi-am mincat 3 ani din viata pe strazile alea.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

multumesc mult... luna asta nu o sa pot merge , poate cealalta

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

quote:
Originally posted by dana d

Hai ca m-ati imbolnavit. Luni la prima ora sunt acolo. or avea si hainute mai grosute? adica treninguri, pantaloni lungi, gecute de ploaie... ca nu se gasesc pe nicaieri in sezonul asta cica cald.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Ica tunsulica

saptamana trecuta aveau pantalonasi reiat cu captuseala de bumbac, grosi, de iarna si hanorace groase de toamna. mi se pare ca veau si caciulitzele alea cu model norvegian, la set (separat) cu pulovere identice ca model.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

oentru copilashi pana intr-un an aveau si botosei din piele intoarsa imblanita (pentru in casa sau carutz, iarna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Pentru fetite de 6 -7 ani au ceva??? Dar pentru noi?

si la ce ora inchide?

multumesc mult!

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Am fost eu azi in Pantelimon. Balamuc mare, trebuie sa ai rabdare sa gasesti ceva. Eu i-am luat baietelului meu trei bluzite foarte haioase, cu mineca lunga cu 350.00 lei/set. Mai erau si niste body-uri dragute si de calitate 3 bucati/250.000 lei. Salopetele de baietei erau 150.000 dar nu prea mi-au placut. Cristina, pentru fetite am vazut cele mai multe chestii haioase- rochite, bluzite, geci, merita sa vezi. Programul e de la 10 la 7 seara de luni pina vineri. Au deschis si simbata dar nu stiu eu programul.
Au si chestii pentru adulti, iarasi, cu multa rabdare si timp!! se pot gasi diverse. Preturile sint decente, nici foarte mici, nici exagerate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Eu mi-am luat o forma de tort cu fund de sticla rezistenta la cuptor, cu pereti teflonati - 250 d emii. Abia astept sa trantesc un tort!
Mai erau niste cratite (stau eu prost ;la capitolul cratite) inox cu fundul rotund, si capac.. taaare fiane.
Pentru copii mici mi-au placut niste bluguti matlasati - mergeau de toamna. Si pentru noi erau niste blui intresanti, de fapt pantaloni, gri - de toata ziua - draguti.
Am vazut vreo 2 camasi intresante de barbati - de vara, tot de zi cu zi, nu business.
Tot pentru noi - mi-au placut niste bluze simple de bumbac moale cu licra, rotunde la gat decoltate in maniera civilizata - aici parca 300 sau 350 de mii.
Trebuie insa sa ai timp.
Aaaa, si mi-au placut (privind cutia) seturile de lenjerie si costumele de baie.

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Katik, vin pe 27 august (de fapt pe 26). si sper sa am ceva timp si de preumblat prin magazine...la ce alergatura voi avea!
Si derivand de la hainutze de copii, au si niste servicii de portelan frumoaseeee.......albe simple, superbe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihairi spune:

quote:
Originally posted by Calinescu Lucia

Unde vine Morarilor, eu stiu doar TCM din Bucurestii Noi, TCM Militari, pe linia lui 41 la SHR si mai este unul tot in Militari undeva cand te intorci de la Metro pana in Sherifs, si unul la Poata Muncii.

Cine imi explica si mie unde e ala de la Morarilor

Cristina si bebe Maria

"Heaven is not a place, it is a feeling
bebe Maria

Unde e TCM din Bucurestii Noi ca as vrea sa ajung si eu si stau prin zona?

Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Pe mine m-ar interesa TCM-ul de la Piata Muncii.Este cineva dispus sa-mi zica si mie pe unde este?

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput