Hainutze copilasi marca TCM - unde?
Raspunsuri - Pagina 5
crisiacob spune:
quote:
Originally posted by gabi.i
Pe mine m-ar interesa TCM-ul de la Piata Muncii.Este cineva dispus sa-mi zica si mie pe unde este?
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
Cum te duci inspre Pta Muncii dinspre Obor( o iei pe deasupra, nu prin pasaj!), chiar in intersectie faci stanga, treci de biserica mare de pe dreapta si a doua -a treia casa (ghereta, mai exact) este TCM-ul. Vezi ca nu scrie TCM ci produse import Germania.
Succes!
Floricel & comp.
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
danat spune:
Da, asa e....dar demuolt nu au mai bagat marfa noua si draguta pentru copilasi...au fost nmiste raiati bej captusiti cu bumbac si-n rest...oha! Aveti idee daca se mai gaseste pe undeva la ei ceva interesant???
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
otiliarusu spune:
Rog pe mamica din Arad sa ne spuna unde sunt cele mai aprovizionate magazine TCM din Arad pentru ca as vrea si eu sa-i cumpar ceva baietelului meu.Multumesc
Bogdan,minunea pentru care trebuie sa multumim cerului in fiecare clipa(1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/drog78/my_photos
gabi.i spune:
Multumesc Crisiacob trec exact pe acolo de cel putin doua ori pe luna dar nu l-am vazut.Si de ceva vreme chiar ma uit special .Data viitoare cobor din masina si merg un pic pe jos ,sper sa-l gasesc.
POZE
crisiacob spune:
quote:
Originally posted by gabi.i
Multumesc Crisiacob trec exact pe acolo de cel putin doua ori pe luna dar nu l-am vazut.Si de ceva vreme chiar ma uit special .Data viitoare cobor din masina si merg un pic pe jos ,sper sa-l gasesc.
POZE
gabica, sa stii ca o sa fii dezamagita pt ca cel de la Muncii este prost aprovizionat. Mai bine du-te la cel de la Vatra Luminoasa. Este cel mai frumos din cele vazute de mine
Floricel & comp.
lucas spune:
unde la vatra luminoasa?
poti sa-mi spui mai clar unde este?? te rog
Matei 6 luni (21.05.2005)
Matei 4 luni si prietenii in parc
crisiacob spune:
Cum vii dinspre Obor si mergi inspre Muncii faci stanga pe Vatra Luminoasa (pe unde o ia troleibuzul). Dupa ce ai facut stanga mergi pana ajungi la blocurile vechi tip rusesc pe dreapta si ai sa vezi la parterul lor scris mare cu rosu "TCM"
Succes!
Floricel & comp.
Dianami spune:
Crisiacob, ajunge cumva acolo autobuzul 104?
Multumesc!
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
crisiacob spune:
Diana, habar n-am pentru ca nu folosesc RATB-ul. Ce stiu este ca trece un troleu pe Vatra Luminoasa.
Floricel & comp.