Clubul fetelor mignone!(2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

fetelor voi deja ati impodobit bradul? va rezista pana la Craciun?
voi ce cadouri le faceti sotilor?

http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by m_monique

fetelor voi deja ati impodobit bradul? va rezista pana la Craciun?
voi ce cadouri le faceti sotilor?

http://photos.yahoo.com/micumonica

Monique eu am bradut artificial,deci nu-mi fac probleme.
Cadoul pt sot l-am stabilit deja,de comun acord,eventual o sa-i mai iau ceva fara sa stie,ca sa fie surprins..ma gandeam la o pereche de manusi de piele.
Referitor la negru..nu cred ca m-as fi suparat daca mi-ar fi venit la cununie cineva in negru.Eu m-am ofticat ca mi-a venit cineva in alb..iar eu nu purtam rochie de mireasa(cununie civila)..si tipa era intr-o rochie alba,lunga..de ziceai ca ea e mireasa.Iar eu in rochie neagra,pt ca mie imi place negrul si-mi sta bine.
Pupici cu lipici.

Sarbatori fericite tuturor!

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

quote:
Originally posted by Leditia

Fetelor o sa refac listuta.Mii de scuze,am lipsit un pic,dar revin cu listuta refacuta.
Pupici cu lipici

si eu,si eu:)
am 1.62 si 44kg.niciodata nu am fost complexata de inaltime,nici macar nu m-a deranjat pt ca sunt bine proportionata
eu mi-am facut pana acum 2 costumatii,cred ca una de craciun si una de rev.
de craciun:pantaloni negri de catifea,conici,maieu rosu cu negru,catifea aplicata pe voal,bolero tricotat negru,cizme inalte negre de pliele intoarsa fara toc si accesorii rosii:)
iar de rev:bluzita tricotata neagra,petrecuta,cu cordon in talie si danteluta pe margini,fustita midi plisata,da saten,dar nu stiu sa va spun culoarea,auriu-argintiu dar mai pal,cizme cam aceiasi culoare ca fusta,un pic mai inchise,dar de data asta am toc inalt si gros.accesorii negre.nu ma duc in locuri prea luxoase,si de aceea am ales tinute casual.
casa o impodobesc maine.
pupici si sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

buna
ma primiti si pe mine aici?sau sant deja pe lista?am vazut pe lista Rodica 1.55 ,sant eu aia?daca nu atunci va zic ca si eu am 1.55
pupicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna mignonelor!!si eu ma aflu printre voi cu 1,60 si 45 kg.spre deosebire de multe dintre voi,eu sunt putin cam complexata de inaltime!nu stiu daca e vorba ca sunt complexata dar pur si simplu cand ies pe strada si vad ca cei mici de clasa a 5-a incep sa ma depaseasca imi vine sa inebunesc!ei,dar dupa cum spune si preacunoscuta vorba:"nu conteaza inaltimea,ci conteaza istetimea",ar trebui sa nu imi fac probleme!sunt constienta de faptul ca nu sunt chiar"piticuta" dar ca orice femeie mi-as fi dorit si eu cativa centimetri in plus la inaltime!dar daca asa a fost sa fie,ma resemnezoricum,nici prea inalta nu e frumos pentru o femeie!uitati-va spre exemplu la Roxana Ciuhulescu(1,90 parca) despre care am auzit multe critici venite din partea barbatilor legate de inaltimea ei!deci,e mai bine mai micutze si finutze,asa ne sta bine!!
Va pupic!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

'neata mignionelor! ce mai faceti? eu, pentru Craciun si Revelion nu m-am gandit inca cu ce ma imbrac, dar aseara miam impodobit bradul (am dei acela de plastic)! a iesit super! ah, si am primit si cadoul de la Mosu': un tel mobil mult dorit! eu lui inca nu i-am cumparat nimic dar ma straduiesc, adica nu stiu inca ce sa ii cumpar!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cattalina spune:

ho,ho ho....salutare la toata lumea!
vin si eu si ma alatur listei...am 1,55 si 54kg.....cam mult dar nu mai reusesc sa dau jos....
as manaca ciocolata toata ziua...sau orce altceva dulce...bine ca reusesc sa ma abtin cat de cat
pupici

cattalina&costty(22.09.2002) Dragos (23.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI!

2006 SA FIE UN AN FARA TRISTETE, INSORIT SI PLIN DE BUCURII, CU SANATATE, IMPLINIRI SI LINISTE SUFLETEASCA PENTRU NOI SI PENTRU FAMILIILE NOASTRE!

Va pupacesc mult de tot, distractie placuta celor care nu stau acasa ca mine si vorbim la anul !!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
SARBATORI FERICITE SI LA MUUUUUUULTI ANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

La multi ani !Un nou an mai frumos,mai bogat,mai plin de impliniri si bucurii.
Distractie placuta!
Pupici cu lipici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

La multi ani!Sa fiti fericite!

Nicoleta si Alexia (dn 21 aprilie 2005)

Mergi la inceput