Clubul fetelor mignone!(2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Fetelor o sa refac listuta.Mii de scuze,am lipsit un pic,dar revin cu listuta refacuta.
Pupici cu lipici

Sarbatori fericite tuturor!

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Ce subiect dragut!
si eu sunt mignona; 1,60 si 55 kg. Momentan lucrez din greu la un bb.
VA pup!

Mergi la inceput

Ufff..am raspuns, dar nu stiu unde s-a dus raspunsul ca nu-l vad aici.
Deci...am refacut listuta,le urez bun venit fetelor "noi" si le cer scuze in acelasi timp ca nu le-am trecut la vremea respectiva pe listuta..am insa o scuza..atunci nu mai aveam net si eram in mutari,din Buc.-aici.
Ce-ati mai facut in ultimul timp?Ce faceti de Sarbatori?V-ati gasit garderoba?Ati ornat casuta,bradul?
Pupici cu lipici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

buna fetelor,si eu am 1,65 inaltime si 54 de kg si eu ma straduiesc sa fac un copil,separe ca tot mai multe avem problema asta
v-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Sunt si eu o migniona de 1,54 si 49 kg . Nu am avut niciodata complexe legate de inaltimea mea (alte complexe, da, dar nu legate de inaltime).
Leditia, bine ai revenit! Multumim de urari!
Eu imi caut ceva de imbracat pt petrecerea data de firma cu ocazia sfarsitului de an, iar casuta o voi pregati incepand cu saptamana viitoare. Si... astept putina zapada de sarbatori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetele ma numar si eu printre voi cu 1,56m si 49kg, nu am avut niciodata complexe legate de inaltime din contra!!! cel putin barbatii prefer femeile mignione!
Am lucrat si eu la un bebel cateva luni, acum sunt la un tratament pentru anexita si peste o luna ma pun iara pe treaba tineti-mi pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Bine ca se reface cercul de mignone !

Eu inca n-am facut nimic pentru Craciun, decit sa cumpar cadourile.
Am zapada afara si sper sa tina.

Chestii foarte simandicoase nu am pe aici, lumea se imbraca cu ce are si nu-si cumpara nimeni ceva special de Craciun. Insa, toate vitrinele in oras sunt cu haine de gala negre.Voua va place culoarea, o purtati ?

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivi spune:

Hello, si eu sunt mignona: 1,57 si 46 de Kg.
Nu am suferit niciodata ca sunt micuta si daca cineva ma supara ca as fi prea mica, i-am dat urgent peste nas cu expresia: "esentele tari se tin in fiole mici".
Imi place acest club.
w-end minunat
Vivi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mik

Bine ca se reface cercul de mignone !

Eu inca n-am facut nimic pentru Craciun, decit sa cumpar cadourile.
Am zapada afara si sper sa tina.

Chestii foarte simandicoase nu am pe aici, lumea se imbraca cu ce are si nu-si cumpara nimeni ceva special de Craciun. Insa, toate vitrinele in oras sunt cu haine de gala negre.Voua va place culoarea, o purtati ?

Mik.

Pai atunci sa spun eu.Am impodobit casa,am facut bradul,maine merg la cumparaturi..
Mik anul asta revine negrul(de fapt negrul mereu s-a purtat si mereu a fost shic si elegant).Se poarta alb si negru.Eu nu ma omor insa dupa fuste..mai ales iarna cand e asa frig.Asa ca optez pt niste pantaloni eleganti..si un top,ceva..oricum sarbatorile le facem aici,acasa.
Cadouri..aici doar sotul e pe lista,insa cadoul o sa si-l ia el.I-a crapat calc.in seara de Sf.Nicolae si acum trebuie sa-si cumpere ce trebuie la el..cam cat unul nou..Acela e cadoul lui de Craciun.
Asa mi-a zis in seara de Sf Nicolae..ca nu mai vrea nimic altceva,decat un nou calc..si daca asta vrea,asta o sa primeasca.
El deja mi-a dat azi cadoul asa ca probabil maine o sa-mi si iau ceva.
Cam atat..ca m-am cam intins.
Va pupic dulcic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu urasc negrul la nunti.anul trecut am fost la o nunta si aproape toate gagicile tinere erau in negru de ziceai ca au venit la mort.
anul acesta, cand m-am maritat le-am sugerat multora sa nu vina in negru. printre cei care s-au conformat a fost si soacra, care desi si-a cumparat o rochie neagra, si-a mai luat si un compleu roz si a venit cu el.

http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput