Clubul fetelor mignone!(2)
Raspunsuri - Pagina 6
SORINUTA spune:
Buna!Primiti-ma si pe mine in clubul fetelor mignone!Eu am 25 de ani, 46 de kilograme si 1.58 in inaltime. Sa va spuns i diferenta dintre mine si prietenul meu?El are 1,80 si 95 de kg. Va dati seama?Dar il iubesc mai mult ca orice pe lumea asta.
Si daca tot v-am spus kiloframele si inaltimea sa va spun si ca am ceva care seamana cu capsunile in loc de sani?
stefaniaro spune:
Hello fetelor!
aici ca tot sunt nou venita!
mai am si eu loc pe listuta? deci, sa ma prezint:Fanni, 30 de ani,
1.58 si vreo 50 Kg, sa zicem, desi nu sunt f sigura ca de, cum zicea si Monique.
vad ca avem multe in comun cel putin la prima impresie asta se observa, berbantul e pe aproape cu 1,88 sau ceva pe acolo
si la primele intalniri cand l-am intrebat daca nu este totusi evidenta dif de inaltime dintre noi mi-a spus ca e f bine asa, in caz de ceva
ma ia in carca fara prea mul efor
t
am avut candva, in adolescenta un complex din cauza asta(nu puteam fii manechin!
)dar cu timpul mi-a trecut si acum chiar nu mai port asa des tocuri f inalte. conteaza f mult sa te simti bine in pielea ta iar cei care te iubesc, te iubesc asa cum esti!
va pupic
oanaiasi spune:
Fetelor minone hai sa vedem ce probleme mai avem noi din cauza inaltimii! Eu de ex ma oftic intotdeauna ca trebuie sa imi scurtez toti pantalonii!

iar aia care sunt trei sferturi mie imi vin lungi![]()
![]()
![]()
Voi ce probleme aveti?
Oana
Teolina spune:
Si eu tot asa, oanaiasi. Dar mai e ceva care ma scoate din minti si bomban cand mi se intampla: cand fac cumparaturi nu ajung la anumite produse de pe rafturile de sus
. Ma enerveaza cumplit.....
Daca mai gasesc va spun.

cookie spune:
quote:
Originally posted by Teolina
Si eu tot asa, oanaiasi. Dar mai e ceva care ma scoate din minti si bomban cand mi se intampla: cand fac cumparaturi nu ajung la anumite produse de pe rafturile de sus. Ma enerveaza cumplit.....
Daca mai gasesc va spun.
Da, dar poti sa ceri ajutorul unui domn inalt...
D'aia e bine sa fii si mititica uneori...
m_monique spune:
Fetelor mignone, noi avem un mare avantaj: avem sansa sa ne gasim mai usor perechea. putem sa umblam si cu barbati inalti, si cu cei scunzi.
putem sa purtam tocuri inalte fara sa parem "prajini".
http://photos.yahoo.com/micumonica
gina20 spune:
Fetelor, eu sunt o mignona care ar vrea din cand in cand sa para mai "inaltuta" cu ajutorul cizmelor cu tocuri foarte mari (doar pentru noi au fost create), dar nu gasesc nicaieri, mai ales cu moda asta noua cu cizme plate.
Stiti voi unde as putea gasi cizmulite frumusele, "in tendinte" cu toc inalt?
Pupici![]()
oanaiasi spune:
Daca esti bucuresteanca cred ca nu ar trebui sa fie o problema cu incaltarile cu tocuri...inarmeaza-te cu rabdare si cauta intensiv
! sunt convinsa ca vei gasi! cauta in magazinele care le stii tu ca fiind "clasice", ca in cele cu toale la moda vei gasi numai cizmulite cu blana si talpa joasa !
spor la cumparaturi !
Oana
Teolina spune:
Corect, Cookie!![]()
Dar ce ma enerveaza cei care ma mai intreaba cateodata: De ce nu ai mai crescut???? 
Va pup, strumfitelor! 
m_monique spune:
quote:
Originally posted by Teolina
Corect, Cookie!
Dar ce ma enerveaza cei care ma mai intreaba cateodata: De ce nu ai mai crescut????
Va pup, strumfitelor!
poti sa raspunzi: cand ai fost mica ai fost cuminte si parintii nu te-au tras de urechi.
http://photos.yahoo.com/micumonica