Clubul fetelor mignone!(2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Salutare tuturor, ma alaturi si eu clubului mignionelor.1.57 scrie in acte(desi eu tot am crezut ca am mai crescut si ca am 1-2cm mai mult) si 56kg cu care ma cam lupt din rasputeri.Sper sa reusesc macar vreo 3-4 kg sa mai dau jos.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

Tumpi bine ai venit in clubul nostru!
Iti pot spune ca mi-a placut fotografiile.

iri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by iri_sori

Multumesc si iti doresc sa fi si tu fericita.

iri

sunt, dar serviciul nu e unul din motive (din pacate).

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

Herra ce sa iti spun eu am astepta 11 ani ca sa pot avea un serviciu bun.Dumnezeu sa ne dea santate si putere de munca poate si tu candva vei avea noroc, succes.

iri

Mergi la inceput

ce mai fac mignionele DC?
s-a spar gasca?!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

buna fetele!
sunt si eu noua pe aici si migniona pe deasupra. am 1.58cm si 50 kg iar al meu iubit are 1.75cm. era o vreme cand imi doream sa fiu mai inalta sa nu mai trebuiasca de fiecare data sa imi scurtez pantalonii, dar am o colega de serviciu care are 1.85cm si ea nu isi gaseste niciodata pantaloni pe lungime, pentru ea toti sunt scurti. asa ca m-am consolat ca nu numai noi astia mai mici avem probleme ci si aia mai mari au. sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru.

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Vreau si eu in club !!!!! am 1.60 si 58 de kg cu care tb sa recunosc ca mi-e cam rushine !!! dar arat bine per ansamblu.....ca sunt distribuite uniform !in rest ...ma simt bine asa cum sunt pentru ca sunt intreaga si sanatoasa si altceva ma intereseaza mai putin !
va pup ! suntem cele mai tari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Buna! Mai aveti un loc? Sunt Mihaela, am 29 de ani, 1,55 m si 43 de kilograme acum. Sotul meu are ... 1,84, dar uite-asa am facut o fetita care acum are un an si trei luni, Ioana. Problema recenta pe care o am (eu contrat amenintarilor, am tot slabit dupa ce am nascut) e ca nu imi gasesc haine marimea mea, mai specific, toti pantalonii imi sunt largi. Am probat la Mall in Bucuresti toti panatalonii de la costumele marimea 36 si 34 si nu imi vine nimic. Voi de unde va cumparati haine? Unde sa mai incerc? La Unirea sa imi iau blugi am patit la fel .

Mihaela si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna fetelor!
vreau si eu in club. am 1.58 m si 62 de kg.
si eu, ca si voi, am aceeasi problema cu kg. de cand m-am casatorit am luat in greutate. se zice ca e semn bun, ca imi merge bine.
si cum fac parte din categoria mignone-lor carora le plac numai barbatii inalti, m-am maritat cu unul de 1.85 m.

http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput

bine ati venit, fetelor!

sa rugam pe cineva care se pricepe (ca eu nu stiu...) sa va treaca in lista!

Mergi la inceput