Clubul fetelor mignone!(2)
Raspunsuri - Pagina 9
danyce spune:
Ma primiti si pe mine in club?
Sunt si eu un pitic "imbunatatit" de 1,58m.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Leditia spune:
Le doresc si eu noilor venite "bine ati venit" si la multi ani!
Ei..planuri mari pt noul an?V-ati distrat de Revelion?
Va pupic dulcic.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
emilyjeuly spune:
La multi ani 2006!
va doresc tuturor un an cat mai bun, sa fiti sanatoase, iubite, sa va traiasc copii (pt. cele cu copii
), sa vi se indeplineasca toate dorintele!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
Elle_seb spune:
Buna tuturor si LA MULTI ANI IN NOUL AN!
Ma alatur si eu, cu permisiunea voastra, in acest club. Am 1,53 m si 42 kg, destul de skinny ![]()
Am fost si eu destul de complexata de inaltimea mea, insa acum numai! ;) Toata lumea ma face mai tinerica si mai au si tendinta sa ma protejeze....
si mie-mi place ![]()
Insa bebelul meu a avut la nastere 3.400 kg, a fost printre cei mai mari copii nascuti pe sectie in ziua aia, si eram (si sunt) atat de mandra de el!
Va pup pe toate si nu uitati: esentzele tari se ascund in ambalaje mici ;)
Va pup pe toatele!!
giulianne spune:
CIOC-CIOC!Pot sa intru?La 1,53si 44 kg. ma incadrez,nu?Cel mai bine m-am simtit dupa nastere,cand eram mai "voinica",pentru ca toata viata am fost slaba si nu ma puteam ingrasa.Apoi am ajuns la 47 cand toata lumea ma complimenta,inclusiv sotul.Adevarul e ca-mi statea mai bine,dar acum am gasit cura de ingrasare si abia astept sa ma apuc de ea.Copiii,ca am 2,i-am nascut cu o greutate optima de 3,400,chiar daca la prima sarcina mi-era rau mereu si nu mancam mai nimic.Organismul daca e sanatos,ce mai conteaza!Stiti faza cu buturuga,nu?Asa ca fetelor, va doresc sanatate si celor care nu aveti inca bb.sa vina cat mai repede, sanatosi,sa va umple inimile cu dragoste de mama.VA PUPACESC! TOATE BUNE, RAMONA MAMICA LUI DENIS
SI GIULIA
Leditia spune:
Bine ai venit,giulianne.Sa-ti traiasca copilasii.
Bine ai venit,Elle_seb!
Fetelor nu mai treceti pe aici?Am si eu o intrebare pt voi.Cum ati nascut?natural sau prin cezariana?Este un "mit" faptul ca daca esti micutza esti predispusa la cezariana?Eu stiu ca nu..astept insa parerile voastre.
Va pupic dulcic.
POZE
Leditia
6+
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!